*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

11 Μαρτίου

Στην Ξάνθη (Μιχαήλ Καραολή 67), ήρθε και η περίφημη αλυσίδα Discount Markt-Εγνατία ΑΕ. του Γιώργου Γούλα

11 Μαρτίου
Στην Ξάνθη (Μιχαήλ Καραολή 67), ήρθε και η περίφημη αλυσίδα  Discount Markt-Εγνατία ΑΕ. του αυτοδημιούργητου Έλληνα που ακούει στο όνομα Γεώργιος Γούλας και μαζί με τα τρία παιδιά του, διευθύνουν πάνω από 35 καταστήματα στη Βόρειο Ελλάδα.
Πρόκειται για μια καθαρά ελληνική αλυσίδα που ξεχωρίζει όχι μόνο για τις τιμές της, αλλά και την εξαιρετική ποιότητα των προϊόντων της, με έδρα τα Λαγυνά Θεσσαλονίκης.
Το νέο φανταστικό κατάστημα της Discount Markt - Εγνατία ΑΕ ήδη είναι πανέτοιμο σε έναν πανέμορφο χώρο 1040 τμ στην οδό Μιχαήλ Καραολή και δεν απομένουν πλέον παρά μόνο οι τυπικές εκκρεμότητες για να ξεκινήσει την λειτουργία της, με ιδιαίτερα ανταγωνιστικές τιμές προϊόντων.
Αναλυτικότερα: Η περίφημη Ελληνική αλυσίδα DISCOUNT MARKT – ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ ΕΓΝΑΤΙΑ ΑΕ που αναπτύσσεται ραγδαία και τα επόμενα καταστήματά της θα γίνουν στην Ροδόπη, τη Δράμα και τον Έβρο, διαθέτει πάνω από 15-20 καταστήματα στο Νομό Θεσσαλονίκης και σούπερ μάρκετ στον Λαγκαδά, στο Νομό Πιερίας, στο Νομό Ημαθίας, στο Νομό Πέλλας, στο Νομό Κιλκίς, στο Νομό Σερρών, στο Νομό Καβάλας και στο Νομό Λάρισας, ενώ η έναρξη του καταστήματος στη Ξάνθη σηματοδοτεί την είσοδό του με ακόμη μεγαλύτερη δυναμικότητα στο χώρο της Θράκης.
Καλωσορίζουμε την Discount Markt-Εγνατία ΑΕ. στη Ξάνθη και γενικότερα στην αγορά της Θράκης και ευχόμαστε μαζί με την υψηλή ποιότητα των προϊόντων της, να διαθέτει άριστες και ανταγωνιστικές τιμές. 

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »