*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

25 Μαρτίου

5η ΓΕΝΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ ΕΒΕ ΞΑΝΘΗΣ: Ένα μοναδικό μουσικό ταξίδι στο όνειρο! Έλενα Αρτενιάν, Έλσα Καριώτη και Χρύσα Μωραΐτη μάγεψαν το πλήθος!

25 Μαρτίου

















Ένα μουσικό ταξίδι στο όνειρο, τα χρώματα και την φαντασία, χειροκρότησαν οι επισκέπτες της 5ης Πανελλήνιας Γενικής Έκθεσης  του ΕΒΕ Ξάνθης το βράδυ της Παρασκευής στο Κλειστό Φ. Αμοιρίδης,
Σπουδαίοι καλλιτέχνες όπως ο  Dasho Kurti που έχει συνεργαστεί  με τους περισσότερους σπουδαίους δημιουργούς και τραγουδιστές (Γ. Νταλάρας, Ε. Βιτάλη, Γλυκερία, Α. Βαρδής, Δ. Ζερβουδάκης, Γ. Καλαντζής, Ε. Τσαλιγοπούλου κ.α.) έβαλε την βαλκανική σφραγίδα και το προσωπικό του στυλ στη συναυλία, ο Βασίλης Προδρόμου, μετά τις επιτυχείς δισκογραφικές και live δραστηριότητες, που έδωσε το δικό του προσωπικό στίγμα μαζί με τρεις ταλαντούχες και πολλά υποσχόμενες γυναικείες φωνές από την Ξάνθη:
Την εκπληκτική Έλενα Αρτενιάν που έκλεψε τις εντυπώσεις στο τηλεοπτικό μουσικό παιχνίδι The Voice of Greece, την Έλσα  Καριώτη η οποία μάγεψε κοινό και κριτική επιτροπή στο Rising Star Greece και την Χρύσα Μωραΐτη που ύστερα από την επιτυχημένη συνεργασία της με τον Μάκη Σεβίλογλου είναι έτοιμη για την πρώτη της δισκογραφική δουλειά.
Την ορχήστρα συμπλήρωσαν οι Δημήτρης Σίντος στο πιάνο και Θάνος Τσελεμπής στα τύμπανα – κρουστά
Την διοργάνωση της συναυλίας είχε η Περιφέρεια Αν. Μακεδονίας & Θράκης – Περιφερειακή Ενότητα Ξάνθης και την συνδιοργάνωση το Επιμελητήριο Ξάνθης




 
 







ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟΥ
Σάββατο 25 Μαρτίου 2017
Ώρα 13:00
Το παραδοσιακό έθιμο του μπακαλιάρου
Μαγειρεύουν και προσφέρουν δωρεάν στους επισκέπτες οι:
Σεφ Φώτης Βλαχαντώνης, Μάγειρας Κωνσταντίνος Χατζηϊωάννου
Ο μπακαλιάρος έφτασε στο ελληνικό τραπέζι περί τον 15ο αιώνα και καθιερώθηκε άμεσα ως το εθνικό φαγητό της ημέρας του Ευαγγελισμού, καθώς με εξαίρεση τα νησιά μας, το φρέσκο ψάρι αποτελούσε πολυτέλεια για τους κατοίκους της ηπειρωτικής Ελλάδας. Έτσι, ο παστός μπακαλιάρος, που δεν χρειαζόταν ιδιαίτερη συντήρηση, αποτέλεσε την εύκολη και φθηνή συνάμα λύση, έθιμο που κρατά μέχρι τις μέρες μας.
Κυριακή 26 Μαρτίου 2017
Από τις 11:00 το πρωί μέχρι και το κλείσιμο της Έκθεσης, οι παραγωγοί που έχουν παρασκευάσει τον μεγάλο Θρακιώτικο Καβουρμά, θα τον διανείμουν ΔΩΡΕΑΝ σε όλους τους επισκέπτες.
Ώρες λειτουργίας της Έκθεσης:
Τετάρτη – Πέμπτη – Παρασκευή: 17:00 έως 22:00
Σάββατο: 13:00 έως 22:00
Κυριακή: 11:00 έως 22:00

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »