*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

09 Μαρτίου

Συνελήφθη 57χρονη Ρωσίδα στην Ν. Καρβάλη με 5.007 πακέτα λαθραίων τσιγάρων

09 Μαρτίου
Συνελήφθη την Τετάρτη (8-3-2017) το πρωί, στη Νέα Καρβάλη Καβάλας, στο πλαίσιο στοχευμένων δράσεων για την καταπολέμηση του λαθρεμπορίου καπνικών προϊόντων, από αστυνομικούς της Ομάδας Δημόσιας Ασφάλειας του Τμήματος Ασφάλειας Καβάλας, 57χρονη αλλοδαπή, υπήκοος Ρωσίας, σε βάρος της οποίας σχηματίσθηκε δικογραφία για παράβαση της νομοθεσίας περί εθνικού τελωνειακού κώδικα.
Ειδικότερα, οι αστυνομικοί συνέλαβαν την 57χρονη, διότι σε έρευνα που πραγματοποίησαν στην οικία της, εντόπισαν 5.007 πακέτα τσιγάρων, για τα οποία δεν έχουν καταβληθεί στο δημόσιο οι ανάλογοι φόροι και δασμοί.
Κατασχέθηκαν τα παραπάνω πακέτα λαθραίων τσιγάρων.
Σημειώνεται ότι η δράστιδα έχει απασχολήσει κατά το παρελθόν τις αστυνομικές αρχές για το ίδιο αδίκημα.
Η συλληφθείσα οδηγήθηκε στην κα Εισαγγελέα Πρωτοδικών Καβάλας, ενώ την προανάκριση ενήργησε το Τμήμα Ασφάλειας Καβάλας.

Δύο Αλβανοί και δύο Αφγανοί διακινητές
μετέφεραν με 2 ΙΧ 10 λαθρομετανάστες 

Συνελήφθησαν την Τετάρτη (8-3-2017) το πρωί, στην Εγνατία Οδό Κομοτηνής - Ξάνθης, από αστυνομικούς του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Κοτύλης της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ξάνθης σε συνεργασία με αστυνομικούς του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Ιάσμου της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ροδόπης, τέσσερις (4) αλλοδαποί, δύο υπήκοοι Αλβανίας, ηλικίας 32 και 25 ετών και δύο 24χρονοι, υπήκοοι Αφγανιστάν, οι οποίοι προωθούσαν στο εσωτερικό της χώρας δέκα (10) μη νόμιμους μετανάστες. Εννέα (9) από τους διακινούμενους ήταν υπήκοοι Αφγανιστάν και ένας υπήκοος Πακιστάν.
Ειδικότερα, στο πλαίσιο συντονισμένης επιχείρησης, οι αστυνομικοί συνέλαβαν τους δράστες, διότι εντόπισαν τους τρεις από αυτούς, ηλικίας 25, 24 και 24 ετών να επιβαίνουν σε Ι.Χ.Ε αυτοκίνητο και να λειτουργούν ως προπομποί για την αποφυγή αστυνομικών ελέγχων σε έτερο Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο που οδηγούσε ο 32χρονος, με το οποίο προωθούσε, παράνομα, στην ενδοχώρα δέκα (10) μη νόμιμους μετανάστες.
Κατασχέθηκαν συνολικά δύο (2) Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητα και οκτώ (8) κινητά τηλέφωνα.
Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ξάνθης, ενώ την προανάκριση ενήργησε το Τμήμα Συνοριακής Φύλαξης Κοτύλης Ξάνθης.

Εξιχνιάστηκαν μία κλοπή και μία απόπειρα
στο Νομό Καβάλας -18χρονος και 17χρονη οι δράστες
Εξιχνιάστηκαν, ύστερα από κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων και τις έρευνες των αστυνομικών της Ομάδας Δημόσιας Ασφάλειας του Τμήματος Ασφάλειας Καβάλας, μία κλοπή και μία απόπειρα, που διαπράχθηκαν, την 19-11-2016 και την 2-2-2017, στο νομό της Καβάλας.
Ταυτοποιήθηκαν τα στοιχεία δύο (2) ημεδαπών, ενός 18χρονου και μίας 17χρονης, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκαν δικογραφίες για κλοπή.    
Αναλυτικότερα, από τις έρευνες των αστυνομικών, προέκυψε ότι, οι δύο δράστες, την 19-11-2016 το πρωί, διέρρηξαν οικία στο Χαλκερό Καβάλας και αφαίρεσαν από το εσωτερικό της το χρηματικό ποσό των 40 ευρώ.
Για την 17χρονη, προέκυψε επίσης ότι, το πρωί της 2-2-2017, αποπειράθηκε να διαρρήξει ακόμη μία οικία στην Καβάλα, χωρίς όμως να τα καταφέρει.
Σημειώνεται ότι και οι δύο δράστες έχουν απασχολήσει επανειλημμένα κατά το παρελθόν τις αστυνομικές αρχές για το ίδιο αδίκημα.
Οι δικογραφίες που σχηματίσθηκαν θα υποβληθούν στην κα Εισαγγελέα Πρωτοδικών Καβάλας, ενώ την προανάκριση ενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Καβάλας.

Συνελήφθησαν στην Ορεστιάδα 19χρονος 
αι 17χρονος για διάρρηξη super market
Συνελήφθησαν, την Τετάρτη 8-3-2017 το μεσημέρι, στην Ορεστιάδα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ορεστιάδας, δύο ημεδαποί, ηλικίας 19 και 17 ετών, διότι εισήλθαν σε σούπερ μάρκετ και αφαίρεσαν διάφορα προϊόντα. Στην κατοχή των δραστών βρέθηκαν όλα τα αφαιρεθέντα προϊόντα.  

Συνελήφθη 44χρονος στην Κομοτηνή για κατοχή ηρωίνης
Συνελήφθη την Τετάρτη 8-3-2017 το μεσημέρι, στην Κομοτηνή, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Κομοτηνής, 44χρονος ημεδαπός, διότι εντόπισαν στην κατοχή του και κατέσχεσαν δύο (2) σύριγγες, που περιείχαν συνολικά 9 ml διαλύματος ηρωίνης.

21χρονη Αλβανίδα έκλεψε ρούχα από κατάστημα στην Κομοτηνή

Συνελήφθη την Τετάρτη 8-3-2017 το απόγευμα, στην Κομοτηνή, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Κομοτηνής, 21χρονη αλλοδαπή, υπήκοος Αλβανίας, διότι αφαίρεσε από τρία (3) καταστήματα της πόλης, διάφορα είδη ρουχισμού. Στην κατοχή της δράστιδας βρέθηκαν όλα τα αφαιρεθέντα είδη, τα οποία παρελήφθησαν από τους δικαιούχους τους.

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »