20 Μαρτίου

Επιτυχία ΔΗΜΑΡΧΟΠΟΥΛΟΥ-Υπό την αιγίδα της ΚΕΔΕ το 4ο Φεστιβάλ «Ξάνθη, Πόλις Ονείρων 2017» και χορηγία 25.000 ευρώ!

20 Μαρτίου
*Δεν αποκλείεται το φετινό 4ο Μουσικό Φεστιβάλ να τιμήσει με την παρουσία του και ο Πρόεδρος τςη ΚΕΔΕ κ.Πατούλης.
Τα οργανωτικά του 4ου Μουσικού Φεστιβάλ «Ξάνθη, Πόλις Ονείρων» -το Χατζιδάκειο Φεστιβάλ ανήκει πλέον στο παρελθόν μετά την άρνηση των επιγόνων να παραχωρήσουν το Όνομα του Αθάνατου Μουσικοσυνθέτη στο θέμα-ξεκινάνε επίσημα σήμερα.
Έτσι συνέντευξη τύπου θα δώσουν σήμερα στις 2 το μεσημέρι στο Δημαρχείο Ξάνθης ο Δήμαρχος Ξάνθης Χαράλαμπος Δημαρχόπουλος, ο Πρόεδρος του Κέντρου Πολιτισμού Πασχάλης Λύρατζης, ο Περιφερειακός Διευθυντής Παναγιώτης Kεραμάρης και ο Διευθυντής του Μουσικού Σχολείου κ. Παναγιώτης Κουτάκης με θέμα «Ξάνθη, Πόλις Ονείρων 2017».
Αποκλειστικές πληροφορίες του «Μ» αναφέρουν ότι ο Δήμαρχος Ξάνθης και μέλος του Δ.Σ. της ΚΕΔΕ Χαράλαμπος Δημαρχόπουλος, έθεσε υπόψη του Διοικητικού συμβουλίου την Οργάνωση του κορυφαίου Μουσικού Φεστιβάλ ίσως της χώρας μας με την συμμετοχή Μουσικών σχολείων από την Ελλάδα, την Κύπρο και το Εξωτερικό και κατάφερε:
1.Ο θεσμός θα έχει θέμα, «Ξάνθη, Πόλις Ονείρων» θα τεθεί απο φέτος υπό την αιγίδα και της ΚΕΔΕ και θα ενισχυθεί μάλιστα με ποσόν 25.000 ευρώ. Δεν αποκλείεται σε κάποια απο τις μέρες, να παραβρεθεί και ο Πρόεδρος της ΚΕΔΕ κ.Πατούλης.
2.Θα ανακοινωθούν καινοτομίες που θα ανανεώσουν ακόμη το Μουσικό Φεστιβάλ. "Την Άνοιξη αν δεν τη βρεις, τη φτιάχνεις" έλεγε ο  Οδυσσέας Ελύτης...
3.Φυσικά το Πολιτιστικό Πολυκέντρο Μάνος Χατζιδάκις θα παίξει πρωταγωνιστικό ρόλο και στις φετινές εκδηλώσεις. (σ.σ. Πάντως φεύγει και ο Μάρτιος 2017 και η Περιφερειακή Ενότητα Ξάνθης εξακολουθεί να αδρανεί στη λειτουργία του κτιρίου...)
4.Θα γίνει προσπάθεια στον θεσμό «Ξάνθη, Πόλις Ονείρων» φέτος ή και του χρόνου να προσκληθεί και να έρθει στη Ξάνθη προκειμένου να ΤΙΜΗΘΕΙ για την προσφορά του στην Μουσική, ο κορυφαίος μουσικοσυνθέτης Σταύρος Ξαρχάκος.
Περισσότερα σήμερα στις 2 το μεσημέρι στη συνέντευξη τύπου.

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »