*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

22 Μαρτίου

Με 2-0 νίκησε η Εθνική Γυναικών Ενόπλων Δυνάμεων & Σωμάτων Ασφαλείας τις «Βασίλισσες της Θράκης» στον φιλικό ποδοσφαιρικό αγώνα φιλανθρωπικού χαρακτήρα, στο γήπεδο του ΑΟΞ

22 Μαρτίου
O Δήμος Ξάνθης διά του Τμήματος Άθλησης και η Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Νομού Ξάνθης, με την υποστήριξη του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας, διοργάνωσαν το πρωί της Τετάρτης 22 Μαρτίου, φιλικό ποδοσφαιρικό αγώνα μεταξύ των ομάδων της Εθνικής Γυναικών Ενόπλων Δυνάμεων και Σωμάτων Ασφαλείας και της γυναικείας ομάδας της πόλης μας, «Βασίλισσα της Θράκης».
Η είσοδος στο γήπεδο ήταν δωρεάν.
Η συγκεκριμένη αναμέτρηση δόθηκε στα πλαίσια της ενημέρωσης ενάντια στον εκφοβισμό «bullying», ένα φαινόμενο συνεχές που παρουσιάζεται ολοένα και πιο συχνά στον χώρο του αθλητισμού, στα σχολεία αλλά και σε όλες τις βαθμίδες της κοινωνίας. Παράλληλα όλο αυτό το διάστημα η Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων με την βοήθεια της τοπικής γυναικείας ομάδας «Βασίλισσα της Θράκης» και με τη συνεργασία των φορέων της Ξάνθης θα συγκεντρώνει τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης τα οποία θα διανεμηθούν σε κοινωνικά ευπαθείς ομάδες του Νομού. Μάλιστα την ημέρα διεξαγωγής του αγώνα συγκεντρώθηκαν τρόφιμα στο χώρο του γηπέδου.
Η Εθνική αναδείχθηκε νικήτρια με 2-0, χάρη με τέρματα που σημειώθηκαν από ένα σε κάθε ημίχρονο. Για την Εθνική τα τέρματα πέτυχαν στο πρώτο μέρος με σουτ εκτός περιοχής η Ιωαννίδου, που αγωνίζεται στην Ροδόπη ’87, ενώ στο δεύτερο μέρος η Βασιλάκη επίσης με σουτ διαμόρφωσε το τελικό 2-0.
Τόσο ο ξανθιώτης προπονητής της Εθνικής Απ. Κουτρουλός όσο και ο προπονητής της  ξανθιώτικης ομάδας Αν. Αλεξούδης χρησιμοποίησαν όλες τις διαθέσιμες παίκτριες τους. Αξίζει να σημειωθεί, ότι με τα χρώματα της Εθνικής αγωνίστηκε και η παίκτρια της Βασίλισσας, Ιωάννα Χασιώτη, ενώ αγωνίστηκαν επίσης πέρα από την σκόρερ Ιωαννίδου η παίκτρια της Ροδόπης Γεωργαντά αλλά και αυτές του ΑΟ Θράκης Βασιλείου και Ματοσσιάν.
Τον αγώνα παρακολούθησε από τις εξέδρες και η αντίστοιχη ανδρική ομάδα της Εθνικής που αντιμετώπισε την Τρίτη την Μεικτή Έβρου και κέρδισε επίσης με 2-0 ενώ πριν την έναρξη του ματς έγινε ανάκρουση του Εθνικού Ύμνου από την μπάντα του Δ’ Σώματος Στρατού, η οποία παρέλασε μαζί με τις δυο ομάδες.
Συνθέσεις
ΕΘΝΙΚΗ ΕΝΟΠΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ (Απ. Κουτρουλός): Πελετίδου, Τερζοπούλου, Βασιλάκη, Χατζηγιαννίδου, Λάλλα, Καψάλη, Παντελιά, Ιωαννίδου, Γεωργαντά, Χασιώτη, Τικοπούλου. Έπαιξαν και οι: Αλεξάκη, Βασιλείου, Κατσιώτη, Μαραγκουδάκη, Δράκου, Μελίτση, Μπέρτσια, Ρόλλη, Μαίνου Σουμελίδου, Ματοσσιάν.

ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ ΤΗΣ ΘΡΑΚΗΣ (Αν. Αλεξούδης): Παρσόνογλου, Χατζηιωάννου, Μουσοπούλου, Σολτάνι, Παπαδοπούλου, Πόρναλη, Λισγάρα, Παπαϊωάννου, Μετοικίδου, Μπουντρί - Σολτάνι, Μαυρομάτη. Έπαιξαν και οι: Κατσαρού, Παρδή, Βλάχου, Παπατζέλου, Σταύρου, Νταλή, Γκονζάλες και Αραμπατζή.








Share this

Related Posts

Previous
Next Post »