*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

21 Μαρτίου

Σήμερα στις 13.00 το τελευταίο αντίο στον Άκη Δαγκόπουλο, στον Ιερό Ναό Αγίου Ελευθερίου στη Ξάνθη (φώτο)

21 Μαρτίου

Με οδύνη και θλίψη η Ξάνθη αποχαιρετάει σήμερα στις 13.00 στον Ιερό Αγίου Ελευθερίου, ένα δικό της παιδί, τον Άκη Δαγκόπουλο που έφυγε σε ηλικία μόλις 49 χρονών, ύστερα απο σκληρή μάχη με την ανίατη.
Ο Άκης μόνος του, εξέφραζε μια ολόκληρη εποχή, δουλεύοντας ως πορτιέρης στα περισσότερα μαγαζιά της πόλης, παράλληλα με την δουλειά του στο Δήμο Ξάνθης.
Ειδικά στο Edem club, το Buzios, το My club, το Κυβερνείο...και όλα τα μαγαζιά που δούλεψε ο Άκης, θα μας μείνει σαν ο "γίγαντας με χρυσή καρδιά", με το χαμόγελο στα χείλη και την ευγένεια..
Δεν υπάρχει άνθρωπος στη Ξάνθη που να τον γνώριζε και να μην λυπήθηκε για τον χαμό του Άκη, που να μην είπε κρίμα για το παλικάρι...
Μάλιστα ήταν το δεξί χέρι του πρώην Αντιδήμαρχου Καθαριότητας Τάσου Θεοδωρίδη, αλλά και στενός συνεργάτης του Αείμνηστου Φίλιππου Αμοιρίδη και στη συνέχεια του πρώην Δήμαρχου Ξάνθης Λάκη Στυλιανίδη. 

Τα συλλυπητήρια της Ασπίδας Ξάνθης για τον θάνατο του Άκη Δαγγόπουλου

Για τον χαμό του βετεράνο Άκη Δαγκόπουλου, ανακοίνωση εξέδωσε και η ομάδα της Ασπίδας Ξάνθης. Αναλυτικά:
ΚΑΛΟ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ ΑΚΗ
Ο πρόεδρος και το διοικητικό συμβούλιο της ΑΣΠΙΔΑΣ ΞΑΝΘΗΣ εκφράζει τα βαθιά του συλλυπητήρια για τον θάνατο του παλαίμαχου καλαθοσφαιριστή Άκη Δαγγόπουλου.
Ο αγαπητός Άκης έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 48 ετών χτυπημένος από την επάρατη νόσο σκορπίζοντας θλίψη σε συγγενείς, παλιούς συμπαίκτες αλλά και φίλους.
Ο Άκης Δαγγόπουλος ήταν μέλος της χρυσής ομάδας του Ερμογένη, η οποία στα μέσα της δεκαετίας του 1980 αγωνίστηκε στη Β’ Εθνική κατηγορία.

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »