*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

29 Μαρτίου

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ. Σήμερα (12.00) στον Εισαγγελέα ο Ιμάμης Ηλιόπετρας, συναγερμός στη Θράκη, ΨΥΧΡΑΙΜΙΑ συνιστά ο Πρωθυπουργός

29 Μαρτίου
*Τα όπλα και οι σφαίρες θα σταλούν στα εργαστήρια της Εγκληματολογικής Υπηρεσίας στην Αθήνα για έρευνα, βρέθηκαν αποτυπώματα στα πιστόλια;!
Δύο πιστόλια, το ένα με σιγαστήρα, ένα κυνηγετικό φλόμπερ και τριάντα φυσίγγια βρέθηκαν σε τζαμί στο χωριό Ηλιόπετρα του δήμου Τοπείρου, στην Ξάνθη.
Μετά από πληροφορίες, η αστυνομία μαζί με εισαγγελέα έκαναν έρευνα στο τζαμί, στον προαύλο χώρο του οποίου βρέθηκαν ένα πιστόλι 22 χιλιοστών, ένα άλλο 38 χιλιοστών με προσαρμοσμένο σιγαστήρα, ένα κυνηγετικό φλόμπερ και 30 φυσίγγια.
Τα όπλα και οι σφαίρες θα σταλούν στα εργαστήρια της Εγκληματολογικής Υπηρεσίας στην Αθήνα για έρευνα, ενώ σύμφωνα με την Αστυνομία συνελήφθη ο 47χρονος ιμάμης για οπλοκατοχή, με εντολή του εισαγγελέα, και ανακρίνεται για την υπόθεση στην Ασφάλεια Ξάνθης ενώ σήμερα (στις 12 π.μ.) θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Ξάνθης καθώς η προσαγωγή του, μετατράπηκε σε σύλληψη. 
Να σημειωθεί ότι σε χρόνο ρεκόρ ομάδα νομικών της μειονότητας ανέλαβε την υπεράσπιση του Ιμάμη Ηλιόπετρας (σ.σ. Στενός συνεργάτης του «Ψευτομουφτή» Ξάνθης κ.Μετέ) με επικεφαλής τους Αχμέτ Κεχαγιά Ιχτσάν (πολιτευτής του ΠΑΣΟΚ) και Αδνάν Πετσενίκ (πολιτευτής της ΝΔ).
Μάλιστα ο τελευταίος συμπωματικά είναι και δικηγόρος του ιδιωτικού μειονοτικού Σχολείου Ξάνθης που έχει στραφεί κατά του Γκιουλενικού καθηγητή μαθηματικού και επιδιώκει την απόλυσή του!!!
Όπως ήδη αποκάλυψε ο «Μ» από την ώρα που η υπόθεση πήρε έκταση σε ΜΜΕ τοπικά και εθνικής εμβέλειας, ο Τούρκος γενικός πρόξενος Κομοτηνής αλλά και η ψευτομουφτεία Ξάνθης, όπου ανήκει ο ιμάμης Ηλιόπετρας, συμφώνησαν να διοχετεύσουν στον ελεγχόμενο τουρκόφωνο Τύπο Ξάνθης ότι πρόκειται για συνωμοσία με εμπλοκή της FETO.
Οι ίδιες πηγές, όπως αναφέρει και το ΑΠΕ-ΜΠΕ, αναφέρουν ότι γίνεται ρητή αναφορά σε επιχειρήσεις του Γκιουλέν στη Θράκη και επιχειρείται εξαγωγή στη χώρα μας ενός εσωτερικού προβλήματος της Τουρκίας αφενός ενόψει δημοψηφίσματος και αφετέρου διότι έχουν περιέλθει σε εξαιρετικά δυσμενή θέση από τα ευρήματα.
Έτσι οι γνωστοί τουρκόψυχοι Σερτάτς Αλή και Τζεγκίζ Ομέρ (της Μιλλέτ) καταγγέλλουν πως πρόκειται για συνωμοσία της FETO! Δηλαδή του....Γκιουλέν!!!!  
Διαβάστε τις αναρτήσεις τους:
17619650_10202866180251250_119536218_n


Να σημειωθεί επίσης, ότι αυτό συμβαίνει μέσα σε μία χρονική περίοδο όπου ήδη είναι πολύ τεταμένο το κλίμα με την γειτονική Τουρκία και ενώ η περιοχή της δυτικής Θράκης συγκεντρώνει πολλά… βλέμματα.
Σημειώνεται ότι Έλληνες αξιωματούχοι έχουν καταστήσει σαφές επανειλημμένα ότι δεν θα επιτραπεί η μεταφορά στην Ελλάδα των εσωτερικών προβλημάτων της Τουρκίας.
(σ.σ. Αποκλειστικές πληροφορίες αναφέρουν οτι ήδη για τα γεγονότα της Ξάνθης ενημερώθηκε ο Πρωθυπουργός κ.Τσίπρας που συνιστά ψυχραιμία σε όλες τις πλευρές...)

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »