*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

05 Φεβρουαρίου

Σιδηρόπουλος – ΞΑΝΘΗ 2-0!-Επική ανακοίνωση Πανόπουλου για την διαιτησία του Monsieur Collina» για το μαϊμού πέναλτι!

05 Φεβρουαρίου
*Πως βαθμολογούμε τους παίχτες στη σημερινή αναμέτρηση. 
 
Με αρνητικούς πρωταγωνιστές τον διαιτητή Σιδηρόπουλο και τους ημέτερους Ντε Λούκας (σ.σ. Η χειρότερη εμφάνισή του με τη Ξάνθη...) και Ράνος, την ήττα γνώρισε η Xanthi FC στον αγώνα της 19ης αγωνιστικής της Super League με αντίπαλο τον Πανιώνιο. 
Οι γηπεδούχοι επικράτησαν με 2-0 σκοράροντας με τους Κόρμπο (22’) Μπεν (67’ πέναλτι) επί της ξανθιώτικης ομάδας που από το 43’ έπαιζε με 10 παίκτες λόγω αποβολής του Ντε Λούκας και δέχτηκε δεύτερο γκολ απο μαϊμού πέναλτι!
Οι παίκτες του Ραζβάν Λουτσέσκου παραμένουν στους 32 βαθμούς μετά την συνολικά 5η φετινή ήττα, ωστόσο η προσπάθεια συνεχίζεται. Και οι ήττες άλλωστε είναι μέσα στο πρόγραμμα, ενώ ο Πανιώνιος έχει αποδεχτεί ο "κακός" δαίμονας της Ξάνθης για μια ακόμη φορά...Ντεμπούτο με την ξανθιώτικη φανέλα έκανε ο Αλφρέδο Μεχία.
                                                     ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ 
Στις καλύτερες φάσεις του αγώνα, στο 11’ ο Μασούντ έκανε την πάσα στον Μπεν με τον Ζίβκοβιτς να μετατρέπει σε κόρνερ το σουτ του τελευταίου. Στο 22’ ο Πανιώνιος άνοιξε το σκορ μετά από ατομική ενέργεια και εύστοχο πλασέ του Κόρμπου στο τετ α τετ. Στο28’ το σουτ του Φούντα απέκρουσε ο Ζίβκοβιτς. Στο 37’ ο Μασούντ συνεργάστηκε με τον Φούντα με τον τελευταίο να κάνει το άστοχο σουτ. Στο 38’ Βασιλακάκης – Σολτάνι και Ράνος συνεργάστηκαν με τον επιθετικό της ομάδας να κάνει την κεφαλιά με την μπάλα να περνά λίγο άουτ από το αριστερό δοκάρι της εστίας του Πανιωνίου. Το σουτ του Κόρμπου στο 45’ μπλόκαρε εύκολα ο Ζίβκοβιτς. Στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου ο Λάζιτς δεν εκμεταλλεύτηκε την ασταθή απόκρουση του Γιαννώτη καθώς το πλασέ του πέρασε άουτ. Στο 54’ άστοχο το πλασέ του Κόρμπου. 
Στο 65’ ο Πανιώνιος κέρδισε πέναλτι μετά από μία αμφιλεγόμενη φάση σε μαρκάρισμα του Καρασαλίδη στον Μαχμούτοβιτς εμφανέστατα εκτός τπεριοχής! Ο Μπεν σκόραρε από τα 11 βήματα κι έκανε το 2-0. Στο 79’ ο Ζίβκοβιτς απέκρουσε την κοντινή προσπάθεια του Κόρμπου. Το σουτ του Πιτσέλι στο 87’ απέκρουσε δύσκολα ο Γιαννιώτης σε κόρνερ. Στις καθυστερήσεις το σουτ του Μαχμούτοβιτς μπλόκαρε με διπλή προσπάθεια ο Ζίβκοβιτς.
Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Αναστάσιος Σιδηρόπουλος (ΕΠΣ Δωδεκανήσου) (3) με βοηθούς τους κ.κ. Ευθυμιάδη Δαμιανό (ΕΠΣ Πιερίας) - Πολυχρόνη Κωσταρά (ΕΠΣ Αιτωλοακαρνανίας) ενώ 4ος διαιτητής ο Αλέξανδρος Τσαμούρης (ΕΠΣ Πειραιά).
Κίτρινες κάρτες: 19’ Φούντας, 19’ Ντε Λούκας, 51’ Λουσέρο, 58’ Κόρμπος, 65’ Καρασαλίδης
Κόκκινες κάρτες: 43’ Ντε Λούκας
Πανιώνιος (Βλάνταν Μιλόγεβιτς): Γιαννιώτης 5, Τσαουλής 6, Βλάχος 6, Ρισβάνης 5, Οικονόμου 7, Σιώπης 6, Κόρμπος 8, Μασούρας 6 (79΄Λάμπρου), Φούντας 6 (53’ Μαχμούτοβιτς 6), Μασούντ  8 (89’ Σαββίδης), Μπεν 6.
Xanthi FC (Ραζβάν Λουτσέσκου): Ζίβκοβιτς 6, Μπαξεβανίδης 5, Καρασαλίδης 5, Λισγάρας 6, Λουσέρο 5 (73’ Πιτσέλι 5), Βασιλακάκης 6, Φλίσκας 5, Ντε Λούκας 3, Σολτάνι 4, Ράνος 1 (46’ Μεχία 4), Λάζιτς 4 (63’ Γιουνές 4).
Αντίδραση Πανόπουλου με επική ανακοίνωση προς τον… «Superouaou Monsieur Collina»
Έντονη ήταν αντίδραση Πανόπουλου για την απαράδεκτη διαιτησία του γνωστού Σιδηρόπουλου στη Νέα  Σμύρνη. 
Η βασιλίσσα της Θράκης ολοκλήρωσε το ματς με δέκα παίχτες ενώ το πέναλτι που σφυρίχτηκε σε βάρος της ήταν εκτός περιοχής.
Καυστική ήταν η ανακοίνωση του Χρήστου Πανόπουλου με ένα κείμενο στην αγγλλική γλώσσα και ολίγα...γαλλικά! 
«Monsieur Collina between others any foul out of the region is a foul, is not a penalty. Good morning and good afternoon Mr. Superouaou Collina».
Σε απλά ελληνικά: «Μεσιέ Κολίνα, μεταξύ άλλων, κάθε φάουλ εκτός περιοχής είναι φάουλ, όχι πέναλτι. Καλημέρα και καλό απόγευμα κύριε Σουπεροάου Κολίνα

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »