*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

11 Φεβρουαρίου

Ο ΙΟΥΔΑΣ ΦΙΛΟΥΣΕ ΥΠΕΡΟΧΑ Άδοξα έφυγε απο το The Voice η Έλενα Αρτενιάν

11 Φεβρουαρίου
*Άδοξα τελείωσε την Πέμπτη τα μεσάνυχτα η συμμετοχή της Ξανθιώτισσας τραγουδίστριας, Έλενας Αρτενιάν, στο talent show του ΣΚΑΪ, «The Voive».
-Η δική μας Έλενα από την ομάδα του Σάκη Ρουβά, στο πρώτο live του παιχνιδιού, αντιμετώπισε την Κασσιανή από την ομάδα του Κωστή Μαραβέγια και τα αποτελέσματα της ψηφοφορίας δυστυχώς δεν ήταν με το μέρος της!
-Παρά τα πολύ καλά σχόλια όλων των couch, η Έλενα «βρέθηκε» σε «άσχημη» βραδιά και το άγχος που την κυρίευσε δεν έπεισε το κοινό να την υπερψηφίσει και να στείλει στην επόμενη φάση των προημιτελικών του παιχνιδιού!...
……

*Αύριο όμως, άλλα δυο «δικά» μας παιδιά, ο Δημήτρης Χριστοδουλάκης (που τραγουδάει στο CITY Live) και Έλσα Καρυώτη, διαγωνίζονται στο άλλο talent show του ΑΝΤ1 το «Rising Star».
-Ο Δημήτρης από την ομάδα του Αντώνη Ρέμου χρειάζεται, αύριο Κυριακή 12 Φεβρουαρίου, την στήριξη όλων μας για να περάσει στην επόμενη φάση του παιχνιδιού!
……

*Τη στήριξη όλων μας όμως χρειάζεται και Ξανθιώτισσα τραγουδίστρια η Έλσα Καρυώτη από την ομάδα του Κώστα Μακεδώνα!
«Δεν μπορώ να σας περιγράψω με λόγια όλο αυτό που κάνετε εσείς φίλοι μου για μένα!!! Θα το λέω κ θα το ξαναλέω… Ευχαριστώ πολύ για όλα… Όλη αυτή την Αγάπη που δέχομαι καθημερινά μέσα από τόσα μηνύματα από φίλους που με γνωρίζουν αλλά κ από διαδικτυακούς φίλους που δεν γνωριζόμαστε από κοντά.. Δίνουμε ραντεβού στις 19 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ για το επόμενο μας live… Μακάρι να πάμε καλά και Εύχομαι να περάσουμε και αυτή τη φάση... Ξέρω πως θα είστε μαζί μου..Ξέρω πως η θετική σας σκέψη θα με ακολουθεί. Γιατί πολύ απλά θα τραγουδήσω για όλους εσάς που με στηρίζετε κ είστε κοντά μου. Τα φιλιά μου σε όλους»… έγραψε χθες στο Facebook η Έλσα ευχαριστώντας όλο τον κόσμο που τη στηρίζει και ζητώντας για άλλη μια βραδιά να είναι στο πλευρό της!
……

*Δυο υπέροχες βραδιές, διαφορετικές από τις συνηθισμένες που έχει στο καθημερινό του πρόγραμμα, διοργανώνει την ερχόμενη εβδομάδα το Ελληνάδικο ΚΥΤΤΑΡΟ!
-Συγκεκριμένα, την ερχόμενη Τρίτη 14 Φεβρουαρίου του Αγίου Βαλεντίνου, ημέρα των ερωτευμένων ο Κώστας Σπυριάδης θα παίξει τα πιο ερωτικά ελληνικά τραγούδια ενώ κατά τη διάρκεια της βραδιάς θα ακολουθήσουν και πολλές εκπλήξεις.
……

*Επίσης, την Τσικνοπέμπτη 16 Φεβρουαρίου, το κέφι θα κορυφωθεί στο ΚΥΤΤΑΡΟ!
-Ένα φαντασμαγορικό αποκριάτικο μασκέ πάρτι με την DJ ΤΖΟ STAV να επιλέγει latin καρναβαλικά αλλά και Ελληνικά χορευτικά τραγούδια!
-Σουβλάκια και σφηνάκια θα σερβίρονται δωρεάν σε όλο τον κόσμο καθ’ όλη τη διάρκεια της βραδιάς!
-Φορέστε την αποκριάτικη στολή και τη μάσκα σας, πάρτε μαζί την παρέα και την καλή διάθεσή σας και σπεύσατε στο ΚΥΤΤΑΡΟ για διασκέδαση, χορό και… φαγητό χωρίς όρια!!!
……

*Του Αγίου Χαραλάμπους χθες και πολλοί ήταν οι Μπάμπηδες, Χαράλαμποι, Χαρούλες και Χαραλαμπίες που γιόρταζαν!
-Εγώ θα ευχηθώ χρόνια πολλά σε όλους και όλες και ιδιαίτερα στον νεαρό ραδιοφωνικό παραγωγό (;;;) τον Κυρκούση ο οποίος όμως δεν μας αποκάλυψε με ποια από τις πάμπολλες θαυμάστριές του το… γλέντησε!
……

*Και μη ξεχάσετε…
Σήμερα Σάββατο στο CITY o ταλαντούχοw νεαρόw τραγουδιστήw Πιλάτο Κουνατίδη ο οποίος πέρυσι στο talent show «X-Factor», ενθουσίασε όλους τους κριτές με τη φωνή του και τις ερμηνευτικές ικανότητές του!
-Μαζί του φυσικά και το υπόλοιπο καλλιτεχνικό πρόγραμμα του CITY με τους Γιώργο Κουμουλίδη, Αυγή Τριανταφυλλίδου, Ξένια, Στέλιο Κολοβό (στο ρεμπέτικο τραγούδι) και Στέφανο Κωνσταντινίδη (στα ποντιακά και τη λύρα), υπό την διεύθυνση της ορχήστρας του Μάριου Κιοσσέ.
-Τιμή ποτού 10 ευρώ.
-Ρεζερβέ: 6937 180069.


Share this

Related Posts

Previous
Next Post »