*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

09 Φεβρουαρίου

Δεν είναι όλα… μαύρα! Tελικά ποιός "προωθεί" τον Τσαλίδη; Ο Καμμένος ή ο Παυλόπουλος;

09 Φεβρουαρίου

*Είμαι ίσως από τους λίγους στη Ξάνθη που γνώρισα τόσο καλά τον Απίστευτο Λουκιανό Κελαηδόνη...
Από την καλή εποχή του Θεσσαλικού θεάτρου, τότε που και η Θρακική Σκηνή έγραφε κι αυτή την δική της ιστορία περιοδεύοντας σε όλη την Ελλάδα.  Ήταν ένας απίστευτος άνθρωπος…
Ένας πραγματικός Λούκυ Λούκ της δικής του Μουσικής αναζήτησης, με άφθονο χιούμορ, σεμνότητα και ειλικρίνεια.
-Ένας μουσικός ταξιδευτής μιας ξεχωριστής εποχής και τυχεροί όσοι τον γνωρίσαμε.
……
*Κουιζ για τους ΑΝΕΛ Ξάνθης. Αληθεύει ότι ο κύριος Φίλιππας Τσαλίδης όταν τον ρωτάνε για τη θέση που πήρε στην ΤΡΑΙΝΟΣΕ (διευθύνων σύμβουλος) αλλά και το ότι έγινε Υφυπουργός Μακεδονίας και Θράκης στην υπηρεσιακή Κυβέρνηση, απαντάει με νόημα, «αυτός που με στηρίζει και με προωθεί εμένα δεν είναι ο Καμμένος αλλά ο Παυλόπουλος»;
……
*Περιμένω μια απάντηση και από την κυρία Ούτση αλλά και από τον κύριο Παναγιώτη Σγουρίδη διότι ομολογώ ότι όταν το άκουσα εντελώς τυχαία σε μια παρέα….»κουφάθηκα» εντελώς!
(Σ.Σ. Ποιος θα το περίμενε ο Καραμανλικός κ.Πάκης να «διορίζει» Υπουργούς με Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ;).
……
*Βέβαια η αλήθεια είναι ότι κάποιοι στη πολιτική έχουν το κοκαλάκι της νυχτερίδας…
-Αν και στη περίπτωση του Φίλιππα, δεν είχε απλά… κοκαλάκι, αλλά… φιλέτα ολόκληρα όπως αποδείχτηκε εκ του αποτελέσματος!
……
*Αν πραγματικά συμβαίνουν αυτά που….συμβαίνουν στη τοπική Νέα Δημοκρατία (δηλαδή οι εφημερίδες να δημοσιεύουν διάφορα ονόματα υποψηφίων βουλευτών της Ν.Δ. και μάλιστα προσώπων που σύμφωνα με τον σύντροφο Γ. Σιδηρόπουλο όχι μόνο δεν εξεδήλωσαν κάποια τέτοια επιθυμία αλλά και δεν… επιθυμούν να κατέβουν υποψήφιοι –προφανώς διότι επί τόσα χρόνια έμαθαν να το παίζουν με όλα τα κόμματα εξουσίας και κυρίως με το ΠΑΣΟΚ…)- τότε κύριε Αυγενάκη όχι απλά δεν αλλάξατε σε τίποτα, αλλά γίνατε και πολύ… χειρότεροι!
……
*Αναφέρομαι στη περίπτωση του συνέταιρου του κ. Παραστατίδη κ.Μιχάλη Πουσπουρίκα, το όνομα του οποίου δημοσιεύουν κατά καιρούς κάποια κάποια έντυπα και την επομένη βγαίνει ο ίδιος από τον εκπρόσωπό του-δημοσιογράφο που εκφράζει την ανεπίσημη γραμμή του ΣΥΡΙΖΑ, διατυπώνοντας την… αντίθεσή του!
(σ.σ. Δηλαδή κάνει και τον… δύσκολο!).
……
*Ερώτημα κρίσεως. Αφού δεν ενδιαφέρεται και «ενοχλείται» από τέτοια δημοσιεύματα ο κύριος Πουσπουρίκας, γιατί δεν στέλνει μια επιστολή στην Πειραιώς να το διαψεύσει;
-Και το… «παιδεύει» τζάμπα;!
-Την στιγμή μάλιστα που υπάρχουν και τέτοιες πολιτικές οντότητες τοπικά όπως ο Κώστας Τριανταφυλλίδης, ο Σπύρος Τσιλιγγίρης και ο Γιάννης Μπούτος που θα… χοροπηδούσαν κιόλας αν τους το πρότειναν!;;;
……
*Βέβαια υπάρχουν και σοβαρά στελέχη στη ΝΟΔΕ Ν.Δ. Ν. Ξάνθης όπως ο Πρόεδρός της κ. Κιατίπης που επανέλαβε προχθές στην Ανοιχτή γραμμή ότι «ούτε ονόματα υποψηφίων έχουν συζητηθεί στην κομματική οργάνωση, ούτε και έχουν ασχοληθεί ποτέ στη ΝΟΔΕ με το προσφιλές σπορ των υποψηφίων βουλευτών…».
-Οπότε κουβέντα να γίνεται και να χαίρεται… o Giannis Σιδηρόπουλος γιατί αν «τελειώσουν» ο ΣΥΡΙΖΑ κι ο Χουσείν, θα έχει… Πουσπουρίκα στη Νέα Δημοκρατία! Οπότε και πάλι ο αγώνας δικαιώνεται!

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »