*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

04 Φεβρουαρίου

Προφάσεις εν αμαρτίαις, η επιστολή Βασιλακόπουλου σε Μπάμπη και Μέτιο! Tην πήραν κι είπαν κι…ευχαριστώ αντί να την επιστρέψουν ως…απαράδεκτη!

04 Φεβρουαρίου
 Προφάσεις εν αμαρτίαις ο επί χρόνια διαπλεκόμενος με όλες τις Κυβερνήσεις Πρόεδρος της ΕΟΚ Γιώργος Βασιλακόπουλος, αφού τα έκανα όλα «μαντάρα» με τις επικίνδυνες και ρατσιστικές δηλώσεις του, έστειλε επιστολές τόσο στον Δήμαρχο Ξάνθης όσο και στον Περιφερειάρχη Χρήστο Μέτιο επιχειρώντας να ρίξει τους τόνους, αντί να σηκωθεί και να φύγει γιατί όλα στη ζωή έχουν ένα τέλος! Ακόμη και για τους «δεινόσαυρους» όπως του λόγου του...!
Φυσικά χωρίς να ζητήσει  ΔΗΜΟΣΙΑ ΣΥΓΝΩΜΗ από Χριστιανούς και Μουσουλμάνους, ο Βασιλακόπουλος χρεώνει και πάλι τα πάντα στους…δημοσιογράφους, ισχυριζόμενος ότι…παρερμηνεύτηκαν οι δηλώσεις του!!!
Προκαλώντας μάλιστα ακόμη και τη νοημοσύνη μας, αφού τώρα έρχεται και λέει ότι….η περιοχή μας αποτελεί υπόδειγμα ειρηνικής συμβίωσης των κατοίκων.
Το «δυστύχημα» βέβαια στη συγκεκριμένη περίπτωση είναι η «σιωπή» των….»τσαμπουκάδων» (Μέτιο και Δημαρχόπουλο), αντί να επιστρέψουν ως απαράδεκτη την επιστολή του Βασιλακόπουλου!

 
 


Share this

Related Posts

Previous
Next Post »