*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

08 Φεβρουαρίου

See Through Του πάει καλύτερα απλός δημοτικός σύμβουλος του Μπάμπη...

08 Φεβρουαρίου
Από δήμαρχος στα έδρανα των… απλών συμβούλων ο Δήμαρχος Μπάμπης 
στην οικονομική Επιτροπή της Δευτέρας. (σ.σ. Του πάει καλύτερα…απλός σύμβουλος)

ΑΚΟΥΣΟΝ! ΑΚΟΥΣΟΝ!
*Πολύ… «χαμηλών τόνων» χθες ο Πρόεδρος του Συλλόγου Αιμοδοτών Ν. Ξάνθης  Γιάννης Παπαχρόνης, όταν ρωτήθηκε στην εκπομπή «Ανοιχτή γραμμή» πως σχολιάζει το σνομπάρισμα του Συλλόγου από τον νέο Διοικητή του Γεν. Νοσοκομείου Ξάνθης…
Με το «τσιγκέλι» βγάζω μια λέξη από το στόμα σου, του είπε ο Πάνος Παπαδόπουλος και συνέχισε απτόητος.
-Μήπως σας σνομπάρει ανοιχτά πλέον ο νέος διοικητής του Νοσοκομείου Ξάνθης; Μήπως κάτι συμβαίνει και δεν το έχετε αντιληφθεί;
(σ.σ. Βέβαια εγώ θα επαναλάβω για μια ακόμη φορά ότι ο κύριος Γερόπουλος, είναι έμμισθος διοικητής του Νοσοκομείου Ξάνθης… κι όχι διοικητής κάποιου κόμματος).
……
*Κατά της άρσης ασυλίας του αναπληρωτή υπουργού Υγείας Παύλου Πολάκη για το οξύτατο επεισόδιο που είχε στη Βουλή με τον αντιπρόεδρο της Ν.Δ. Άδωνι Γεωργιάδη τάχθηκε η Επιτροπή Δεοντολογίας της Βουλής.
Το Επιστημονικό Συμβούλιο της Βουλής εισηγήθηκε και η Επιτροπή Δεοντολογίας αποφάσισε ότι η δίωξη θα έπρεπε να γίνει βάσει του άρθρου 86 του Συντάγματος (που αφορά την ευθύνη των υπουργών). Αντίθετα η Ν.Δ. υποστήριξε ότι έπρεπε να ασκηθεί δίωξη βάση του άρθρου για συκοφαντική δυσφήμιση.
……
*Υπενθυμίζεται ότι στην έντονη αντιπαράθεση που είχαν στη Βουλή ο Π. Πολάκης είχε κατηγορήσει τον Αδ. Γεωργιάδη πως όταν ήταν υπουργός Υγείας εκείνος και η σύζυγός του ότι έστελναν «ραβασάκια» στο ΚΕΕΛΠΝΟ προκειμένου να γίνουν διορισμοί.
Ωστόσο η ασυλία φαίνεται «σώζει» τον Πολάκη και τον κάθε Πολάκη που μπορεί να συκοφαντεί και να υβρίζει… ανενόχλητος!
.......
*Τελικά δηλαδή -αν κατάλαβα καλά- ο Αντιπεριφερειάρχης Ξάνθης Κώστας Ζαγναφέρης συγκάλεσε την χθεσινή Επιτροπή των Φορέων και υπηρεσιών στην Αντιπεριφέρεια, για να καταπολεμήσει την....φοροδιαφυγή, το κάπνισμα κλπ των Ξανθιωτών επαγγελματιών; 
Γιατί μπερδεύτηκα....με τις δηλώσεις του...θα πάμε καλά φέτος!
-Τι εννοούσε με τη λέξη "καλά"; Και την αστυνόμευση της πόλης 24 ώρες το 24ωρο; Δεν θ' αφήσουν κανέναν σε...χλωρό κλαρί; 
Στρατιωτικοί γιατροί την Πέμπτη στο Κέντρο Υγείας Σταυρούπολης, για δωρεάν εξετάσεις των κατοίκων.
Ανακοινώνεται ότι, την Πέμπτη 9 Φεβ 2017 στρατιωτικό ιατρικό κλιμάκιο αποτελούμενο από  Χειρουργό  και Ωτορινολαρυγγολόγο, με  ανάλογο νοσηλευτικό προσωπικό και μέσα, από 10:00 έως 12:00Ω θα βρίσκεται στο Κέντρο Υγείας ΣΤΑΥΡΟΥΠΟΛΗΣ, για δωρεάν υγειονομικές εξετάσεις των κατοίκων. 
Στη βασιλόπιτα της ΝΟΔΕ Ν.Δ. Ν. Ξάνθης στις 19 Φεβρουαρίου 
ο Αντιπρόεδρος της Ν.Δ. Κωστής Χατζηδάκης.
Ο Αντιπρόεδρος της Ν.Δ. Κώστας Χατζηδάκης θα επισκεφθεί την Ξάνθη την Κυριακή Φεβρουαρίου και θα τιμήσει με την παρουσία του την βασιλόπιτα της Ν.Δ. Ν.Δ. Ν. Ξάνθης, αποδεχόμενος την πρόσκλησή της.
Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί σε κεντρικό ξενοδοχείο ή στην αίθουσα του Επιμελητηρίου Ξάνθης.
Σημειώνεται ότι μιλώντας την Δευτέρα σε εκδήλωση στην Αίθουσα της Γερουσίας της Βουλής για την παρουσίαση βιβλίου του Γραφείου Προϋπολογισμού, με τίτλο «Το δημόσιο χρέος της Ελλάδας», ο κ. Χατζηδάκης ανέφερε ότι η κυβέρνηση ήδη συμφώνησε για υψηλά πλεονάσματα σε μεσοπρόθεσμη βάση υπογραμμίζοντας παράλληλα ότι  «τα σενάρια του Grexit βγήκαν πάλι από το συρτάρι».
Πώς απαλλάσσονται από την καταβολή
δημοτικών τελών τα μη ηλεκτροδοτημένα ακίνητα
Aκίνητα που δεν ηλεκτροδοτούνται και δεν χρησιμοποιούνται, απαλλάσσονται από την καταβολή Δημοτικών τελών καθαριότητας και φωτισμού, εφόσον υποβληθούν στον οικείο Δήμο: α) σχετική Υπεύθυνη Δήλωση του ιδιοκτήτη ή νόμιμου εκπροσώπου του, β) βεβαίωση που εκδίδεται από τα τοπικά γραφεία του ΔΕΔΔΗΕ, περί διακοπής ηλεκτροδότησης του ακινήτου.
Aυτό αναφέρει ανακοίνωση της ΔΕΗ, επικαλούμενη το Ν.3345/2005,
Πληροφορίες για τα τοπικά γραφεία του ΔΕΔΔΗΕ θα βρείτε στο http://www.deddie.gr/el/upiresies/simeia-eksupiretisis ή στο 11500.
 «Έφυγε» ο Λουκιανός Κηλαηδόνης
«Έφυγε» χθες σε ηλικία 74 ετών ο αγαπημένος συνθέτης, στιχουργός και ερμηνευτής Λουκιανός Κηλαηδόνης, σύζυγος της Λαρισαίας βουλευτού του ΣΥΡΙΖΑ και γνωστής ηθοποιού Άννας Βαγενά.
Σε ανακοίνωση της οικογένειας το πρωί της Τρίτης σημειώνονται τα εξής: «Ο Λουκιανός έφυγε σήμερα, 7 Φεβρουαρίου 2017, τα ξημερώματα από κοντά μας.
Ευχαριστούμε πολύ όλους τους γιατρούς, τις νοσηλεύτριες και τους νοσηλευτές που τον φρόντισαν σε όλες του τις νοσηλείες.
Ευχαριστούμε όλους εσάς που τον αγαπήσατε και ξέρουμε ότι θα τον αγαπάτε για πάντα.
Η τελετή θα γίνει σε στενό οικογενειακό κύκλο. Στη μνήμη του Λουκιανού όσοι θέλετε μπορείτε να καταθέσετε χρήματα στον λογαριασμό GR8501101130000011395450502 της Εθνικής Τράπεζας βοηθώντας μία αγαπημένη μας οικογένεια που το έχει ανάγκη».
Ο Λουκιανός Κηλαηδόνης αντιμετώπιζε αρκετά προβλήματα υγείας και έπειτα από βραχεία νοσηλεία στη ΜΕΘ του ιδιωτικού θεραπευτηρίου «Υγεία» ξεψύχησε χθες τα ξημερώματα λόγω καρδιακής ανεπάρκειας.
39χρονος Ρομά απο τη Κομοτηνή, πίεζε 16χρονη να του στέλνει γυμνές φωτογραφίες και βίντεο
Ποινική δικογραφία σε βάρος…ενός 39χρονου Ρομά από τη Κομοτηνή  για τα αδικήματα της πορνογραφίας και των πορνογραφικών αναπαραστάσεων ανηλίκων, που διέπραξε σε βάρος ανήλικης, σχηματίστηκε από την Υποδιεύθυνση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος Βορείου Ελλάδας.
Η διερεύνηση της υπόθεσης ξεκίνησε ύστερα από καταγγελία 16χρονης σύμφωνα με την οποία, άγνωστο άτομο που συνομιλούσε μαζί του μέσω ιστοσελίδας κοινωνικής δικτύωσης, προσποιούμενος ότι είναι συνομήλικος της, την έπεισε να του αποστείλει άσεμνες φωτογραφίες της και πολυμεσικά αρχεία εικόνας και ήχου, ενώ ακολούθως με φορτικό-πιεστικό τρόπο της ζητούσε να του αποστείλει και άλλο παρόμοιο υλικό.
Τα καταγγελλόμενα τέθηκαν υπόψη της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών, η οποία εξέδωσε βούλευμα για την άρση του απορρήτου των επικοινωνιών.
Στο πλαίσιο αυτό διενεργήθηκε ενδελεχής και εμπεριστατωμένη αστυνομική έρευνα των ψηφιακών στοιχείων – δεδομένων από την οποία ταυτοποιήθηκαν γεωγραφικά τα επίμαχα ηλεκτρονικά ίχνη στη κατοικία του 39χρονου Έλληνα.
Σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε, παρουσία δικαστικού λειτουργού στη κατοικία του 39χρονου, από την επιτόπια έρευνα διακριβώθηκε η εμπλοκή του στην υπόθεση, ενώ βρέθηκαν και κατασχέθηκαν φορητός ηλεκτρονικός υπολογιστής, κινητό τηλέφωνο και κάρτες sim καθώς και κάρτες μνήμης.
Τα κατασχεθέντα ηλεκτρονικά πειστήρια θα αποσταλούν για περαιτέρω εργαστηριακές εξετάσεις, ενώ η δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του 39χρονου, υποβλήθηκε στην αρμόδια Εισαγγελική Αρχή.
Έως 31 Μαρτίου οι αιτήσεις για άδεια Ταξί στην Ξάνθη
Ο Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε Ξάνθης καλεί κάθε ενδιαφερόμενο να αποκτήσει νέα άδεια ΕΔΧ αυτοκινήτου ή να μετατρέψει υφιστάμενη άδεια σε άλλο τύπο να υποβάλλει σχετική αίτηση μέχρι την Παρασκευή 31 Μαρτίου και ώρα 15:00, συνοδευόμενη από όλα τα προβλεπόμενα δικαιολογητικά των άρθρων 109 και 110 του Ν.4070/2012.
Με την αίτησή του ο κάθε ενδιαφερόμενος πρέπει να προσδιορίζει την έδρα ή τις έδρες της Περιφερειακής Ενότητας Ξάνθης για τις οποίες ζητείται άδεια, το είδος άδειας (ή αδειών) και τον αριθμό τους ανά έδρα.
Οι ενδιαφερόμενοι για απόκτηση νέας άδειας ΕΔΧ αυτοκινήτου ή μετατροπής υφιστάμενης σε άλλου τύπου πρέπει να καταθέσουν στην αρμόδια Δ/νση Μεταφορών & Επικοινωνιών της Περιφερειακής Ενότητας Ξάνθης αίτηση με την οποία θα προσδιορίζεται η έδρα ή οι έδρες για τις οποίες ζητείται άδεια, υπογεγραμμένη από τον ενδιαφερόμενο ή το νόμιμο εκπρόσωπό του, συνοδευμένη από φάκελο με τα δικαιολογητικά, τα οποία πρέπει να έχουν εκδοθεί μετά την πρώτη δημοσίευση της παρούσας ανακοίνωσης-πρόσκλησης εκδήλωσης ενδιαφέροντος. (Έντυπο αίτησης χορηγείται από την αρμόδια υπηρεσία Μεταφορών & Επικοινωνιών της Περιφερειακής Ενότητας Ξάνθης).

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »