*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

03 Φεβρουαρίου

Ο Ιούδας φιλούσε... υπέροχα! «Partyναγωγείο»...σήμερα στο ΚΥΤΤΑΡΟ!

03 Φεβρουαρίου
*Ένα πάρτι διαφορετικό από τα συνηθισμένα, διοργανώνει σήμερα Παρασκευή το Ελληνάδικο ΚΥΤΤΑΡΟ!
Partyναγωγείο» από το… «παρθεναγωγείο» μάλλον, σκαρφίστηκαν από κοινού Τάκης Αλεξούδας και ο DJ Γιώργος Ψαθάς, για να… «παραδώσουν» μαθήματα διασκέδασης με πιάτα, λουλούδια αλλά και… σαμπάνιες!
-Μάλιστα γύρω στις 2 μετά τα μεσάνυχτα, καθώς θα έχει… «φουντώσει» το κέφι, θα κληρωθεί και μια φιάλη για μια υπερ-τυχερή παρέα!!!
-Κλείστε ρεζερβέ στο τηλέφωνο: 6982 323540, να προλάβετε!
……
*«Και τώρα σειρά έχει ο ΠΑΟΚ... Κύπελλο στην Ξάνθη, Λουτσεσκο ολε... ολε...»
-Τα παραπάνω λόγια έγραψε στο Facebook ο δημοφιλής αθλητικογράφος και πρώην πρόεδρος των «XANTHIFANS», Δημήτρης Αντωνιάδης, συνοδεύοντάς τα και με την ανάλογη φωτογραφία!
-Αγκαλιά με τον SUPER προπονητή της ομάδας μας, τον «αρχιτέκτονά» της Ραζβάν Λουτσέσκου!
……
*Σε ζωντανή τηλεοπτική εκπομπή περιφερειακού σταθμού, εμφανίστηκαν την περασμένη Τετάρτη στις 10 το βράδυ οι Ξανθιώτες καλλιτέχνες, ο τραγουδιστής Γιώργος Κουμουλίδης και ο μαέστρος Μάριος Κιοσσές!
-Η παρουσιάστρια της εκπομπής, αφιέρωσε σχεδόν ένα δίωρο τηλεοπτικού χρόνου στους Ξανθιώτες καλλιτέχνες και διασκέδασαν μουσικά όλοι μαζί αλλά και οι τηλεθεατές που τους παρακολούθησαν!
……
«Καλή Επιτυχία στην ομάδα μας αυτή την Κυριακή 5/2/2017. Σας Αγαπώ όλους πάρα πολύ»… ήταν το χθεσινό μήνυμα στο Facebook της Ξανθιώτισσας τραγουδίστριας, Έλσας Καρυώτη, που συμμετέχει στο τηλεοπτικό talent Show του ΑΝΤ1, «Rising Star», με την ομάδα του Κώστα Μακεδόνα!
-Και όπως ήταν αναμενόμενο, η στήριξη των Ξανθιωτών θαυμαστών της είναι δεδομένη αν κρίνω από τα δεκάδες likes που εισέπραξε!
……
*Στιγμές χαλάρωση δίπλα στο ποτάμι στα Στενά του Νέστου στη Γαλάνη, απολαμβάνει συχνά – πυκνά ο Ξανθιώτης ασφαλιστής και αθλητικογράφος, Στάθης Παπαδόπουλος παρέα με τα δυο υπέροχα σκυλιά του που τα… λατρεύει!
……
*Πήρε μεταγραφή από το Ελληνάδικο ΚΥΤΤΑΡΟ στο καφέ MOCA λόγω της φιλίας της με τον DJ Τόρη Παπαδήμα;;;
-Ο λόγος για την εκρηκτική μπαργούμαν Χρύσα την οποία πλέον βλέπουμε να σερβίρει ποτά στο μπαρ του… ΜΟCA κάθε φορά που παίζει μουσική εκεί ο Τόρης!
-Τάκη Αλεξούδα… την καλύτερη μπαργούμαν σου… «έκλεψε» ο κολλητός σου Τόρης!
……
*Και μη ξεχάσετε…
-Αύριο Σάββατο 4 Φεβρουαρίου, ο mrTSIKOYLATA”, Γιώργος Ξανθιώτης για μια και μοναδική βραδιά στο CITY!
-Μαζί του και το υπόλοιπο καλλιτεχνικό πρόγραμμα του μαγαζιού με: Γιώργο Κουμουλίδη, Ουμίτ Κράλ, Αυγή Τριανταφυλλίδου, Ξένια και Δημήτρη Χριστοδουλάκης.
-Στο ούτι και στο τραγούδι ο Στέλιος Κολοβός.
-Φιλική συμμετοχή ο Στέφανος Κωνσταντινίδης.
-Τιμή εισόδου 10 ευρώ.
-Ρεζερβέ: 6937180069.

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »