*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

07 Φεβρουαρίου

ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΑΦΕΝΕΙΟ Ο ημέτερος Κτηνίατρος Π. Ταρενίδης δεν τους έκανε;

07 Φεβρουαρίου
Δείτε στο χάρτη που βρίσκεται η Καισαρεία Τουρκίας! Εκεί λοιπόν «ανακάλυψαν» οι κτηνοτρόφοι του Δήμου Μύκης τον… ερευνητή κτηνιατρικής να τους ενημερώσει για την εγκυμοσύνη ενός ζώου κατά την εγκυμοσύνη…Ο ημέτερος κτηνίατρος Π. Ταρενίδης δεν τους έκανε;
……..
«Το γενικό προξενείο της Τουρκίας στην Κομοτηνή παραβιάζει την διεθνή νομοθεσία για τις προξενικές αρχές στοχοποιώντας Έλληνες μουσουλμάνους της Θράκης και όχι μόνο! Τα χαιρετίσματα του Πάνου Καμμένου στην Άγκυρα».
(Το μέλος της Εκτελεστικής Επιτροπής των ΑΝΕΛ Χρύσα Ούτση στο fb)
-Χαιρετίσματα λοιπόν στον Ερντογάν…
….

Δεν θα ήθελα να εμπλακώ βέβαια στη διαμάχη του ΣΥΡΙΖΑ με τον Κυριάκο Μητσοτάκη για τον Κήρυκα…
-Αλλά Sorry Πρόεδρε!
Για ποιο λόγο ο Κήρυκας Χανίων είναι καλύτερη εφημερίδα από τον «Μαχητή»; Ώστε να έχει πάρει συνολικά 1.200.000 ευρώ δάνεια; Εκ των οποίων τα τελευταία 340.000 μάλιστα δεν εξυπηρετήθηκαν;
(Ο Πάνος Παπαδόπουλος στο Πολιτικό Καφενείο του «Μ»)
-Μα για το λόγο ότι ο Κήρυκας είχαν και Μήτσους (και) Τάκηδες… Κι ο «Μαχητής» ούτε καν μισό… Καλογρίτσα!
…….

ΣΕΜΝΑ &ΤΑΠΕΙΝΑ
*Δυστυχώς πριν αλέκτωρ η….απομυθοποίηση! Δυστυχώς το μόνο που απέμεινε όταν εμείς ασκούσαμε κριτική στον διοίκηση της Περιφέρειας, ήταν οι ύβρεις και συκοφαντίες σε βάρος μας.
……
*Κι έχουμε λοιπόν και λέμε.
Τις πρωταθλήτριες και τις ουραγούς περιφέρειες του ΕΣΠΑ 2014-2020 στις 31.12.2016 παρουσίασε η aftodioikisi.gr, συγκρίνοντας τα ποσοστά απορροφητικότητας λίγο πριν το ήμισυ (τρία από το συνολικά επτά έτη) του προγράμματος. Σύμφωνα με τα στοιχεία του υπουργείου Οικονομίας και της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, με βάση τα αιτήματα πληρωμής από το συνολικό πρόγραμμα ξέρετε τι θέση κατέλαβε η Περιφέρεια ΑΜΘ;
……
*Από τις 13 συνολικά Περιφέρειες της χώρας, στην ένατη, 10η και 11η θέση βρίσκονται οι Περιφέρειες Αττικής, Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης και Κρήτης αντίστοιχα με ποσοστό απορροφητικότητας 8,4%!
Κοινώς… πατώσαμε από έργα!
……
*Οπότε μετά από αυτό, κύριε Αμοιρίδη και κύριε Κ. Ζαγναφέρη, βγάλτε μια ακόμη ανακοίνωση κατά του «Μ» και του εκδότη της, γιατί αδικούσαμε την διοίκηση Γ. Παυλίδη όταν εμείς από τότε τα λέγαμε…!
…….
Στην Σμίνθη χθες παρουσία Τούρκου ερευνητή κτηνιατρικής, η πρώτη συνάντηση του νέου κτηνοτροφικού συλλόγου Μύκης. 
Γενική συνέλευση είχαν χθες Δευτέρα στις 8 το βράδυ στο καφέ 14 στη Σμίνθη (σ.σ. πηγαίνοντας στο σχολείο) οι κτηνοτρόφοι του Δήμου Μύκης προκειμένου να λάβουν την οριστική απόφαση για την σύσταση κτηνοτροφικού συνεταιρισμού.
Στην συνάντηση μάλιστα μετά από πρόσκληση των Ριτβάν Αχμετσίκ και Εκρέμ Χατζημιλιαζήμ παραβρέθηκε και ο κ. Εράΐ Άκτου ερευνητής τμήματος κτηνιατρικής του πανεπιστημίου Ερζιγές Καισαρείας Τουρκίας ο οποίος τους ανέπτυξε το θέμα της διατροφής ενός ζώου κατά την εγκυμοσύνη και μετά την εγκυμοσύνη.
(σ.σ. Λες και στα Ελληνικά πανεπιστήμια δεν έχουμε κατάλληλους ερευνητές κτηνιατρικής! Από την… Καισάρεια περιμέναμε να ‘ρθει ο Εράι μνα μας δώσει τα φώτα του!).
……..
Στον οικονομικό Έφορο ο Δήμαρχος Ξάνθης για ΘΛΕ και Γιορτές Π. Πόλης!
Συνάντηση με τον Οικονομικό Έφορο Ξάνθης κ. Επαμεινώνδα Αδαμακόπουλο είχε ο Δήμαρχος Ξάνθης κ. Χαράλαμπος Δημαρχόπουλος χθες Δευτέρα 7 Φεβρουαρίου2017.Η συζήτηση περιστράφηκε στους δύο κορυφαίους θεσμούς για την Ξάνθη, τις Γιορτές Παλιάς Πόλης και τις Θρακικές Λαογραφικές Εορτές – Ξανθιώτικο Καρναβάλι. Ο Δήμαρχος Ξάνθης αναφέρθηκε στο σημαντικό ρόλο που διαδραματίζουν οι σύλλογοι της Ξάνθης οι οποίοι αποτελούν ζωτικό πνεύμονα των θεσμοθετημένων εκδηλώσεων. Η συμβολή τους στην προβολή και ανάδειξη της ευρύτερης περιοχής είναι μοναδική, καθώς επίσης και στην ενίσχυση της οικονομικής δραστηριότητας και ανάπτυξης του τόπου. Είναι ξεκάθαρο ότι η λειτουργία των πολιτιστικών συλλόγων διέπεται από διάθεση ανιδιοτελούς προσφοράς και αγάπης για την Ξάνθη και όχι από το κίνητρο της επιχειρηματικότητας. Κοινή πεποίθηση, η στήριξη των θεσμών και των συλλόγων για την ομαλή διεξαγωγή των εκδηλώσεων και η συνεργασία σε πνεύμα κατανόησης για την εξεύρεση λύσεων.
……………..
Επίθεση (παρα)ΣΥΡΙΖΑ κατά Σάκη Λουκμακιά! Τον χαρακτηρίζει… «τσιράκι» της Νέας Δημοκρατίας!
«Ικανοποιημένο» από τα όσα του είπε ο αναπληρωτής υπουργός Άμυνας κ. Βίτσας, εμφανίζει τον Πρόεδρο του Συλλόγου Κτηνοτρόφων Σάκη Λουκμακιά ο παραΣΥΡΙΖΑ και του επιτίθεται στη συνέχεια δριμύτατα!
«4/2…τρακτέρρρρ
 Συσκέψεις επί των συσκέψεων συγκαλεί ο κτηνοτρόφος, τομεάρχης της ΝΟΔΕ Ξάνθης για να «πείσει» τους κτηνοτρόφους και αγρότες να κλείσουν τους δρόμους. Όταν ο ίδιος πριν από λίγες μέρες επισκέφθηκε τον υπουργό ΑΝΥΕΘΑ Δ. Βίτσα, με εκπροσώπους για να υποβάλλουν τα αιτήματα τους και δήλωσε ικανοποιημένος.
 Τσιράκια της αντιπολίτευσης δε θα γίνουν οι αγρότες.
 Η προσπάθεια δημιουργίας νέων συλλόγων – σφραγίδες στην ορεινή ζώνη δείχνει την αγωνία και την απαξίωση της μεγάλης πλειοψηφίας των κτηνοτρόφων, γεωργών που δεν τους ακολουθούν πια.
 Αυτούς στηρίζει η ΝΔ και ο Μπούτας!».

-Χθες αναζήτησα τον κύριο Λουκμακιά προκειμένου να μάθω αν είναι ή όχι… «τσιράκι» της Νέας Δημοκρατίας όπως τον χαρακτηρίζει, αλλά δυστυχώς δεν μ’ απάντησε στο κινητό… 

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »