*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

07 Φεβρουαρίου

Ο ΙΟΥΔΑΣ ΦΙΛΟΥΣΕ ΥΠΕΡΟΧΑ

07 Φεβρουαρίου
*Τρομερή κοσμοσυρροή σημειώθηκε το περασμένο Σάββατο το βράδυ στο CITY live με τη μοναδική βραδιά με τον ανεπανάληπτο «Mr Tsikoulata», Γιώργο Ξανθιώτη!
-Όπως έμαθα, το κέφι ήταν μεγάλο και τα λουλούδια έπεφταν σύννεφο στον Ξανθιώτη τραγουδιστή!
-Σε αναμονή για την επόμενη έκπληξη που ετοιμάζει το CITY γι’ αυτό το Σάββατο 11 Φεβρουαρίου!
-Να δούμε λοιπόν ο Τόλης ποιόν τραγουδιστή ή ποια τραγουδίστρια ετοιμάζεται να φέρι…
……

*Σε άλλον έναν φιλικό ποδοσφαιρικό αγώνα των παλαιμάχων ποδοσφαιριστών της ομάδας του Λαυρίου συμμετείχε την περασμένη Κυριακή ο… τρομερός Ξανθιώτης τουμπερλεκίστας, Μάκης Αρίφογλου!
-Στον οποίο Μάκη οι παλαίμαχοι του Λαυρίου, έδωσαν να φοράει από δω και στο εξής τη φανέλα με το νο «10»!
-Με το «10» το καλό στην… πλάτη του ο Μάκης, άσχετα αν μπορεί να σκοράρει μετά από το… ξενύχτι τις προηγούμενες βραδιές (τα Σάββατα) από το «ΦΩΤΑΕΡΙΟ» που παίζει μουσική στην ορχήστρα της Νατάσσας Θεοδωρίδου και του Χρήστου Μενιδιάτη!!!
……
*Μια υπέροχη μουσική βραδιά απόλαυσαν την περασμένη Κυριακή 5 Φεβρουαρίου, όσοι βρέθηκαν στο καφέ μπαρ ΚΥΒΕΡΝΕΙΟ!
-Ο δημοφιλής στη νεολαία SNIK- DAB NATION και ο DJ YATSI, μαζί με Twerk Lessons MARSHAL SISTERS, διασκέδασαν τον κόσμο και πρόσφεραν αξέχαστες μουσικές στιγμές στους παρευρισκόμενους!!!
……
*Κοινή Live εμφάνιση έκαναν την περασμένη Παρασκευή στο «MODUS VIVENDI» της Χρυσούπολης οι Γιώργος Κουμουλίδης, Γεωργία Ταστσόγλου και Αντώνης Χειμωνίδης!
-Τα τρία κουμπαράκια, ερμήνευσαν, (όπως είχαν ανακοινώσει από το Facebook την προηγούμενη εβδομάδα), έντεχνα τραγούδια και διασκέδασαν τους Χρυσουπολίτες με τον δικό τους μοναδικό τρόπο!
-Απορία της στήλης…
-Πως γίνεται την Παρασκευή να ήταν στη Χρυσούπολη αφού κάθε Παρασκευή και Σάββατο, τουλάχιστον ο Αντώνης και η Γεωργία, τραγουδάνε και στην ταβέρνα «ΤΟ ΚΤΗΜΑ»;;;
-Μήπως αποφάσισαν πλέον να εμφανίζονται στην Ξανθιώτικη ταβέρνα μόνο κάθε Σάββατο;;;
……
*Ιδού και ο Αντώνης Χειμωνίδης την επόμενη βραδιά (Σάββατο), μετά το live στη Χρυσούπολη και στην ταβέρνα «ΤΟ ΚΤΗΜΑ», έχοντας στο πλευρό του όχι μόνο την «κουμπαρούλα» του Γεωργία Ταστσόγλου, αλλά και την αγαπημένη του Γιώτα, που βρέθηκε άλλη μια βραδιά στην ταβέρνα για να τους απολαύσει!
-Στη φωτογραφία οι τρεις τους λίγη ώρα πριν Αντώνης και Γεωργία ανεβούνε στο πάλκο για το… ντουέτο τους!
……
*Άλλη μια βραδιά με το καλλιτεχνικό… «τρίο» Chris & John Bozidis και Andrea Darbouka, για την Παρασκευή 31 Μαρτίου (!!!) στο ΚΥΤΤΑΡΟ ανακοίνωσε από χθες ο τρομερός Τάκης Αλεξούδας!...
-Λίγο νωρίς θα έλεγα αλλά ο Τάκης προτίμησε να το ανακοινώσει από τώρα για να προλάβουν οι θαυμαστές των… «τριών» καλλιτεχνών να κλείσουν από τώρα τα ρεζερβέ τους γιατί αναμένεται πάλι να γίνει χαμός!
-Σημειώνω ότι Chris, John Bozidis και Andreas, στο διάστημα που μεσολαβεί μέχρι την εμφάνισή τους στο Ελληνάδικο, έκλεισαν κάποια Live και στη Μελβούρνη της μακρινής Αυστραλίας από 10 έως 19 Φεβρουαρίου!!!

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »