*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

02 Φεβρουαρίου

ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΑΦΕΝΕΙΟ Κι ο Τοροσίδης κατά Βασιλακόπουλου!

02 Φεβρουαρίου
 «Σε συνέχεια του ρεπορτάζ της «Θ» όπου εμφανίζονταν ο μεν Μαρκόπουλος να βγαίνει από το «κάδρο» και να μπαίνει στην θέση του ο αείμνηστος… Γιώργος Παυλίδης, το νέο στοιχείο είναι ότι την επίμαχη περίοδο, όταν δηλαδή απορρίφθηκε η επένδυση εξαιτίας ενός παραβόλου των 100 ευρώ, ο Γ. Παυλίδης βρίσκονταν στην… εντατική του νοσοκομείου! Άρα οι βολές Μέτιου δεν αφορούσαν ούτε τον Μαρκόπουλο, αλλά ούτε και τον Γ. Παυλίδη!!! Μήπως θα πρέπει να ξαναρωτήσουμε τον Γιάννη Μπούτο και τον Κ. Εξακουστό;».
(Ο Τένης Καμαρίδης στη «ΘΡΑΚΗ» για την Εργοανάπτυξη)
-Και γιατί δεν ζητάς από τον κύριο Γάκη τα πρακτικά της επίμαχης συνεδρίασης να σου λυθούν όλες οι απορίες; Είναι τόσο απλό…
«Βλέποντας μέσα στο χρόνο, η πινακίδα της αίθουσας στην οποία βρισκόμαστε ακόμη δεν έχει κρεμαστεί, ενώ δεν είναι κρεμασμένες επίσης και οι πινακίδες στην Ένωση Τούρκων Δασκάλων και στην Τ.Ε.Ξ. Δηλαδή η Τουρκική αυτή κοινότητα φαίνεται να μην έχει το δικαίωμα να δηλώνει το «Είμαστε Τούρκοι».
(Ο ψευτομουφτής Ξάνθης Αχμέτ Μετέ στην ομιλία του εκδήλωση που οργάνωσε η Συμβουλευτική Επιτροπή «Τουρκικής» Μειονότητας Δυτικής Θράκης (ΒΤTADK))
-Πάρε θέση κύριε Ζεϊμπέκ Χουσεϊν που έφυγες από την…πίσω πόρτα και η καταγωγή σου είναι Πομάκος από τον Εχίνο. Έλληνας βουλευτής είσαι…

ΣΕΜΝΑ &ΤΑΠΕΙΝΑ
*Από τις καλύτερες ανακοινώσεις που βγήκαν να καταδικάσουν τις απαράδεκτες δηλώσεις του γνωστού Βασιλακόπουλου της Εθνικής Ομοσπονδίας Μπάσκετ μετά από αυτές του Αντιπεριφερειάρχη Ξάνθης Κώστα Ζαγναφέρη που ήταν και οι σκληρότερες, ήταν αυτή της Νομαρχιακής του ΣΥΡΙΖΑ Ξάνθης.
(Σ.Σ. Αυτούσια η ανακοίνωση στο «See Through» στη σελίδα 10).
…….
*Αναφέρομαι φυσικά στο ρεζουμέ της ανακοίνωσης, όπου ο γραμματέας της ΝΕ ΣΥΡΙΖΑ Ξάνθης Γ. Χατζηθεοδώρου αναφέρει επί λέξει τα παρακάτω:  
«Η πολυπολιτισμική μας πόλη, η Ξάνθη έχει φιλοξενήσει κατά καιρούς μεγάλες αθλητικές εκδηλώσεις που στέφθηκαν με απόλυτη επιτυχία. Καλούμε τον Πρόεδρο της  Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης να ανακαλέσει την απαράδεκτη δήλωσή του και να συμπεριληφθεί η πόλη μας στο σχεδιασμό της ομοσπονδίας  ως πιθανή έδρα τέλεσης του τελικού κυπέλου μπάσκετ».  
……
*Κύριε Πρόεδρε της ΕΟΚ ιδού η Ρόδος! Αποκατέστησε λοιπόν την ΑΠΡΕΠΕΙΑ σου   και δείξει ότι «αγαπάς» (;) την Ξάνθη ΕΜΠΡΑΚΤΑ!
-Κι όχι επαναλαμβάνοντας τις ίδιες… μαλακίες!
Εδώ και ΤΩΡΑ… Να γίνει στη Ξάνθη ο τελικός!!

ΒΑΣΙΛΗΣ ΤΟΡΟΣΙΔΗ ΣΤΟ FB: Καιρός να έρθουν καινούργια μυαλά στο Ελληνικό μπάσκετ!
«Στον αθλητισμό, αλλά και γενικότερα δεν χωράνε τέτοιες ΚΑΤΑΠΤΥΣΤΕΣ δηλώσεις, δεν μπορεί o οποιοσδήποτε να προσβάλλει βάναυσα ένα ολόκληρο τόπο και την θρησκευτική ελευθερία των ανθρώπων του...Στην ιδιαίτερη πατρίδα μου, την Ξάνθη, τον τόπο που με γέννησε και με ανάθρεψε δεν ξεχωρίζουμε τους ανθρώπους με το θρήσκευμα, αλλά με την ΑΞΙΑ...
Καιρός να έρθουν καινούρια μυαλά...» αναφέρει με αφορμή τις δηλώσεις Βασιλακόπουλου ο διεθνής Ξανθιώτης ποδοσφαιριστής Βασίλης Τοροσίδης στο fb.
-Καιρός να φύγεις κύριε Βασιλακόπουλε, διότι εκτός των άλλων, έχεις γίνει και… επικίνδυνος!

ΣΕΜΠΑΙΔΗΝ ΚΑΡΑΧΟΤΖΑ:
Μήπως έχουν λασκάρει οι βίδες σου κύριε Βασιλακόπουλε;
Και μια δήλωση ενός Έλληνα Πομάκου της περιοχής, του δημοσιογράφου Σεμπαϊντίν Καραχότζα στο fb:
«Προφανώς ο «κύριος» Βασιλακόπουλος ούτε έχει επισκεφθεί ποτέ την Ξάνθη ούτε και γνωρίζει κάτι για τους εδώ μουσουλμάνους. Ίσως ακούγοντας για μουσουλμάνους να νομίζει πως πρόκειται σαν κι αυτούς που μας φόρτωσε από κάθε μεριά της γης η ΑΡΙΣΤΕΡΗ κυβέρνηση. Όχι κύριε Βασιλακόπουλε, εδώ στην Ξάνθη, στη Θράκη ζουν ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΙ, ευρωπαίοι πολίτες, άνθρωποι πολιτισμένοι που σέβονται και αγαπούν τον τόπο τους, την πατρίδα τους. Δεν έχουν καμία απολύτως σχέση με τους μουσουλμάνους λαθρομετανάστες που φορτωθήκαμε σαν χώρα χωρίς να μας ρωτήσει κανείς. Την επόμενη φορά λοιπόν που θα ανοίξετε το στόμα σας για να μιλήσετε για τους μουσουλμάνους της Ξάνθης θα πρέπει πρώτα να ενημερωθείτε. Εκτός πια αν λόγω ηλικίας έχουν λασκάρει όλες οι βίδες και δεν ξέρετε τι λέτε.
Με εκτίμηση
Ένας πολύ πιο ΕΛΛΗΝΑΣ από εσάς μουσουλμάνος της Ξάνθης»
-Κύριε Πρόεδρε της ΕΟΚ τι απαντάτε σε αυτόν τον Έλληνα μουσουλμάνο;

ΣΥΡΙΖΑ ΑΜΘ: Θεωρούσαμε…σοβαρό άνθρωπο τον κύριο Βασιλακόπουλο!
Και οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ Ανατ. Μακεδονίας και Θράκης έβγαλαν χθες ανακοίνωση για τις δηλώσεις που έκανε για την μουσουλμανική μειονότητα και την Ξάνθη ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας Ελληνικής Καλαθοσφαίρισης ζητώντας έτσι απλά από τον κύριο Βασιλακόπουλο να…ανακαλέσει! .
Ιδού τι αναφέρει η κοινή τους δήλωση:
«Οι  δηλώσεις του Προέδρου της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης, Γεώργιου Βασιλακόπουλου, περί πρόκλησης επεισοδίων με εμπλοκή της μειονότητας της Θράκης στην πιθανή διεξαγωγή του τελικού κυπέλλου του μπάσκετ στην Ξάνθη είναι ανιστόρητη, εξωπραγματική, προσβλητική και τουλάχιστον ατυχής.
Υπενθυμίζουμε ότι στην Ξάνθη, κατά το παρελθόν, έχουν διεξαχθεί σημαντικά αθλητικά και πολιτιστικά γεγονότα με μεγάλη επιτυχία. Θεωρούσαμε τον κύριο Βασιλακόπουλο σοβαρό άνθρωπο και για αυτό τον καλούμε να ανακαλέσει άμεσα.
Βουλευτές ΣΥΡΙΖΑ Ανατολικής Μακεδονίας και  Θράκης»
-Τώρα αν το ο… «διαπλεκόμενος» με όλες τις Κυβερνήσεις κ.Βασιλακόπουλος, θεωρείται από τους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ και… σοβαρός άνθρωπος! Sorry αλλά μόνο… σοβαρή δεν είναι μια τέτοια δήλωση!
                                                 Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ
Συνεδρίασε χθες στις 6 το βράδυ η Οργανωτική Επιτροπή 
για τις τελευταίες λεπτομέρειες του Ξανθιώτικου Καρναβαλιού 2017

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »