*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

03 Φεβρουαρίου

ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΑΦΕΝΕΙΟ Έξω απο τα δόντια τα είπε ο Βασίλης Ρούφος για τους αγρότες΄...

03 Φεβρουαρίου
«Μπροστάρης» στον αγώνα για ίδρυση Αγροτικού συλλόγου Αβδήρων
ο δυναμικός αντιπρόεδρος της ΕΑΣ Ξάνθης Βασίλης Ρούφος

«Η Ξάνθη είναι σε ένα ευαίσθητο σημείο. Φοβηθήκαμε μήπως είχαμε με τους στρατούς των δυο ομάδων και εμπλοκή της μουσουλμανικής μειονότητας.
Το πρόβλημα έχει δημιουργήσει η ίδια η κοινωνία. Εδώ δεν μπορεί να κάνει συναυλία ο Νταλάρας».
(Ο πρόεδρος της ΕΟΚ, Γιώργος Βασιλακόπουλος)
-Μπορεί όμως να κάνει η… Κότς Ντιλέκ Πρόεδρε! Και η… Πάολα αν σε ενδιαφέρει!

 «Κύριε Βασιλακόπουλε αμφιβάλλουμε αν έχετε επισκεφθεί ποτέ την πόλη μας και ούτε μας ενδιαφέρει. Μας ενδιαφέρει όμως να μας  αφήσετε ήσυχους να πορευθούμε με τα οράματά μας, με τον πολιτισμό μας και την πολυπολιτισμικότητά μας.
Απομονωθείτε στον μικρόκοσμό σας και ασχοληθείτε με  τις ίντριγκες και τις δολοπλοκίες που σας καθιέρωσαν «δεινόσαυρο» παράγοντα».
(Ο Αντιπεριφερειάρχης Ξάνθης Κώστας Ζαγναφέρης)
-Ναι αλλά κύριε Ζαγναφέρη, την…πλακέττα του την έδωσες του Προέδρου της ΕΟΚ για την… προσφορά του στο Ελληνικό μπάσκετ στο Διεθνές Τουρνουά που έγινε στη Ξάνθη.

Σεμνά &Ταπεινά!
*Αν θέλει να προσφέρει στο αγροτικό κίνημα του Νομού Ξάνθης κάτι λίγο –έστω την ύστατη στιγμή- ο Πρόεδρος του Αγροτικού συλλόγου Τοπείρου Κώστας Δαλάτσης, οφείλει εδώ και τώρα να παραιτηθεί από Πρόεδρος!
-Πρώτον γιατί εκπροσωπεί μόνο τον εαυτό του και δεν μπορεί να παίρνει αποφάσεις για τους αγρότες ερήμην τους…
Και δεύτερον γιατί έχει καταντήσει το Αγροτικό σύλλογο Τοπείρου, σύλλογο… «σφραγίδα»!
……
*Ειδικά μετά την απουσία του από τη συγκέντρωση αγροτών, κτηνοτρόφων κλπ της Τετάρτης στο Εργατικό Κέντρο Ξάνθης την οποία όχι μόνο δεν στήριξε αλλά με δηλώσεις του στον  Συληγαρδάκη προσπάθησε φανερά να διασπάσει, δίνοντάς την κομματική χροιά…
-Είναι εμφανές ότι κάνει ότι μπορεί για να εξυπηρετήσει τα συμφέροντα άλλων.
……
*ΠΑΡΑΙΤΗΣΟΥ λοιπόν εδώ και τώρα κύριε Δαλάτση κι άσε τους αγρότες και κυρίως τους νέους αγρότες να δώσουν τον αγώνα υπερασπίζοντας μόνο τα συμφέροντα του Αγροτικού Κόσμου!
-Γιατί δεν δικαιούσαι με 31 μέλη όπως είπε κι ο Λουκμακιάς, να αποφασίζει για 5000 Ξανθιώτες αγρότες! Τελεία και παύλα!
(σ.σ. Ήδη πάρθηκε απόφαση την Τετάρτη το βράδυ για την ίδρυση και δημιουργία 4 αγροτικών συλλόγων στους Δήμους Ξάνθης, Τοπείρου, Αβδήρων και Μύκης!).
ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΚΟΝΤΟΣ: Η Ξάνθη ήταν, είναι και πάντα 
θα είναι ενωμένη, ειρηνική και φιλόξενη κύριε Βασιλακόπουλε!
Με λιτή αλλά ιδιαίτερα αιχμηρή δήλωση στο fb ο πρώην Υπουργός και βουλευτής Ξάνθης Αλέξανδρος Κοντός, καυτηρίασε την στάση του Προέδρου της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης κ.Γ. Βασιλακόπουλου να ανακαλύψει… «ανεμόμυλους» στην μουσουλμανική μειονότητα, προκειμένου να μην γίνει στη Ξάνθη ο τελικός του αγώνα Κυπέλλου Μπάσκετ ανάμεσα σε Άρη και Παναθηναϊκό!
Η Ξάνθη ήταν και θα είναι ενωμένη, ειρηνική και φιλόξενη, τονίζει στη δήλωσή του:
«Πληροφορήθηκα στο εξωτερικό, όπου βρίσκομαι λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων, τις απαράδεκτες δηλώσεις του προέδρου της ΕΟΚ, Γ. Βασιλακόπουλου, τις οποίες φυσικά καταδικάζω απόλυτα. Δηλώσεις τέτοιου είδους δεν είναι μόνο προσβλητικές, αλλά και θρασύτατες, επικίνδυνες και διχαστικές. Η Ξάνθη ήταν, είναι και πάντα θα είναι ενωμένη, ειρηνική και φιλόξενη. Αυτό δε χρειάζεται να το αποδείξουμε σε κανέναν, πόσο μάλλον σε πρόσωπα που αποδεδειγμένα στερούνται λογικής και νηφαλιότητας.
Αλέξανδρος Κοντός»
Γ. ΤΣΙΤΙΡΙΔΗΣ: Προσβλητικές και επικίνδυνες οι δηλώσεις Βασιλακόπουλου
Ο Δήμαρχος Αβδήρων καταδικάζει τις δηλώσεις του προέδρου της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης κ. Γιώργου Βασιλακόπουλου σε ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης, στις οποίες αναφέρει ότι η πόλη της Ξάνθης δεν είναι κατάλληλη ως  έδρα του τελικού Κυπέλλου Μπάσκετ λόγω ενδεχόμενης εμπλοκής της μειονότητας σε πιθανά επεισόδια μεταξύ οπαδών. Θεωρεί τις συγκεκριμένες δηλώσεις προσβλητικές, επικίνδυνες και ότι αδικούν την πόλη της Ξάνθης, η οποία έχει αποδείξει ότι μπορεί να διοργανώσει και να φιλοξενήσει κορυφαία αθλητικά γεγονότα με επιτυχία.
Τέτοιες διχαστικές δηλώσεις αμαυρώνουν το πνεύμα του Αθλητισμού και δημιουργούν προβλήματα σε μια περιοχή στην οποία εδώ και δεκαετίες συμβιώνουν ειρηνικά και με σεβασμό πλειονότητα και μειονότητα, χριστιανοί και μουσουλμάνοι.
Επίσκεψη του νέου Διοικητή της Περιφερειακής Πυροσβεστικής
Διοίκησης ΑΜΘ στον Περιφερειάρχη ΑΜΘ
Εθιμοτυπική επίσκεψη στον Περιφερειάρχη Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης κ. Χρήστο Μέτιο πραγματοποίησε ο νέος Διοικητής της Περιφερειακής Πυροσβεστικής Διοίκησης ΑΜΘ, Αρχιπύραρχος κ. Ρήγας Ναθαναήλ, συνοδευόμενος από τον Προϊστάμενο του Περιφερειακού Κέντρου Επιχειρήσεων, Πύραρχο κ. Λεωνίδα Καραγκούνη, τον Υπασπιστή του Διοικητή, Πύραρχο κ. Αντώνη Αντωνίου και τον Διοικητή της 4ης ΕΜΑΚ, Επιπυραγό κ. Σπύρο Κούτρα.
Ο Περιφερειάρχης συνεχάρη το νέο Διοικητή της Πυροσβεστικής Διοίκησης της Περιφέρειας για την πρόσφατη προαγωγή του σε Αρχιπύραρχο και του ευχήθηκε δύναμη και καλή επιτυχία στο έργο του.
Κατά την επίσκεψη συζητήθηκαν θέματα συνεργασίας, Πολιτικής Προστασίας και εξοπλισμού του Πυροσβεστικού Σώματος από το ΕΣΠΑ.

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »