*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

04 Φεβρουαρίου

ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΑΦΕΝΕΙΟ Γιατί ο Κήρυκας του Κυριάκου, είναι καλύτερη εφημερίδα απο το "Μαχητή";

04 Φεβρουαρίου
«Διευρύνθηκε» το στρατόπεδο του Αλέξανδρου Κοντού και με τον Μπάμπη Ευστρατίου; Αυξάνεστε και πληθύνεστε…
……….

«Η Στρατηγική ΒΑΑ του Δήμου Ξάνθης εμφανίζει πολύ χαμηλή Ωριμότητα κυρίως λόγω του κατακερματισμού των προτεινόμενων έργων. Περιλαμβάνει 19 έργα χαμηλού προϋπολογισμού και προστιθέμενης αξίας (μέσος προϋπολογισμός έργου 270.000 ευρώ).
(Ο Περιφερειάρχης ΑΜΘ, Χρήστος Μέτιος)
-Δηλαδή κύριε Μέτιο, έχουμε… ανώριμο Δήμαρχο στο Δήμο Ξάνθης…
……….

“Δηλώσεις τέτοιου είδους δεν είναι μόνο προσβλητικές, αλλά και θρασύτατες, επικίνδυνες και διχαστικές. Η Ξάνθη ήταν, είναι και πάντα θα είναι ενωμένη, ειρηνική και φιλόξενη. Αυτό δε χρειάζεται να το αποδείξουμε σε κανέναν, πόσο μάλλον σε πρόσωπα που αποδεδειγμένα στερούνται λογικής και νηφαλιότητας”.
(Ο Αλέξανδρος Κοντός στο fb για τις δηλώσεις του Βασιλακόπουλου…)
-Ούτε λογικός, ούτε… νηφάλιος....!
………….
          Σεμνά &Ταπεινά
*Δεν θα ήθελα να εμπλακώ βέβαια στη διαμάχη του ΣΥΡΙΖΑ με τον Κυριάκο Μητσοτάκη για τον Κήρυκα Χανίων…
-Αλλά Sorry Πρόεδρε!
Για ποιο λόγο ο Κήρυκας είναι καλύτερη εφημερίδα από τον «Μαχητή»; Ώστε να έχει πάρει συνολικά 1.200.000 ευρώ δάνεια; Εκ των οποίων τα τελευταία 340.000 μάλιστα δεν εξυπηρετήθηκαν; Αλλά  ως λέγεται, δεν πήγαν ποτέ στην εφημερίδα!
……
*Εμείς δεν πήραμε ούτε ένα ευρώ δάνειο ποτέ και σταθήκαμε ΟΡΘΙΟΙ έχοντας κόντρα όλες τις Κυβερνήσεις και τους μηχανισμούς…Χώρια που επι ένα χρόνο μάλιστα μας είχαν και εκτός Υπουργικής Απόφασης με Κυβέρνηση ΠΑΣΟΚ!
Και απευνθυνόμασταν σε ελεύθερους και μαχητές αναγνώστες.....κι όχι οπαδούς-ααναγνώστες!
Απο που κι ως πού τόσο χρήμα λοιπόν ο Κύρηκας Χανίων; Και παραπονιέσαι κι απο πάνω χωρίς ντροπή οτι είναι η μόνη Περιφερειακή εφημερίδα με την οποία ασχολείται ο ΣΥΡΙΖΑ...! Γιατί, είχε ποτέ κανείς την ΕΥΝΟΙΑ της δικής σας εφημερίδας;;;
(σ.σ. Σε κάποια πράγματα Πρόεδρε, μήπως η σιωπή είναι…χρυσός;)
……
*Είδηση. Στη χθεσινή συνεδρίαση του Πολιτικού συμβουλίου των ΑΝΕΛ συμμετείχαν ο αντιπρόεδρος του κόμματος Παναγιώτης Σγουρίδης και Χρύσα Ούτση. (σ.σ. Κι είπα κι εγώ γιατί δεν είχε χθες στο fb σχόλια κι αναρτήσει η Χρύσα…).
……
*Όποιον πολιτικό έρχεται στη Ξάνθη, τον «περνάν» και μια…βόλτα από το Κανάλι 6 οι ΣΥΡΙΖΑίοι…
Το ίδιο έκαναν και με τον Βίτσα!
-Βέβαια το θέμα δεν είναι μόνο να τους πηγαίνουν, αλλά και να τους… βλέπουν!
(σ.σ. Τους Υπουργούς του ΣΥΡΙΖΑ εννοώ… Το κανάλι κάνει την δουλειά του).
……

ΣΤΗ ΔΙΟΜΗΔΕΙΑ Η ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΜΟΥΣΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ
Συνάντηση του Περιφερειάρχη ΑΜΘ με τον Δήμαρχο Αβδήρων Γιώργο Τσιτιρίδη.
Συνάντηση είχε ο Περιφερειάρχης Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης κ. Χρήστος Μέτιος με τον Δήμαρχο Αβδήρων κ. Γιώργο Τσιτιρίδη χθες στην Περιφέρεια συζητώντας μάλιστα μεταξύ των άλλων θεμάτων και για την κατασκευή νέου Μουσικού Σχολείου Ξάνθης στη Διομήδεια.
Συγκεκριμένα ο Δήμαρχος Αβδήρων συνοδευόταν από την αντιδήμαρχο παιδείας και πολιτισμού κ. Κωνσταντινιά Ζουρνατζίδου - Χρηστακίδου, τον πρόεδρο της Δημοτικής Επιχείρησης Ύδρευσης Αβδήρων κ. Νίκο Χατζόπουλο και δημοτικούς συμβούλους.
Συζητήθηκαν θέματα ύδρευσης και αποχέτευσης, το θέμα της περίφραξης του εμπορικού τμήματος του λιμένα Πόρτο Λάγος καθώς και η κατασκευή του νέου Μουσικού Σχολείου.
Στη συνάντηση παρών ήταν ο περιφερειακός σύμβουλος της Περιφερειακής Ενότητας Ξάνθης κ. Ιντζέ Μεμέτ Μπιρόλ.
(σ.σ. Ποιόν κάλεσε ο Μέτιος να είναι παρών στη συνάντηση στο γραφείο του; Μα από τον… ψηφοφόρο του Περιφερειακό σύμβουλο Ξάνθης  κ. Ιντζέ Μεμέτ Μπιρόλ! Κατά τα άλλα ήθελε να γίνει… Περιφερειάρχης ο Ζαγναφέρης…).
…………..

Ξεκίνησαν οι δηλώσεις συμμετοχής για την 5η Πανελλήνια Έκθεση Ξάνθης
Η οικονομική δυσχέρεια που επικρατεί στη χώρα μας έχει επηρεάσει αναμφίβολα την επιχειρηματική δραστηριότητα του τόπου. Ταυτόχρονα όμως είναι μια περίοδος που η εφαρμογή νέων σχεδίων, η αξιοποίηση δημιουργικών ιδεών και η ενδυνάμωση αναπτυξιακών θεσμών και εκθέσεων, αποκτούν ιδιαίτερη σημασία και είναι το κλειδί που θα μας οδηγήσουν στην έξοδο μας από την ύφεση.
Μέσα σε κλίμα αισιοδοξίας, το Επιμελητήριο Ξάνθης και η εταιρεία «Κύκλος» διοργανώνουν την 5η Πανελλήνια Γενική Έκθεση Ξάνθης που θα πραγματοποιηθεί από 22 έως 26 Μαρτίου στην Ξάνθη, στο κλειστό γυμναστήριο «Φίλιππος Αμοιρίδης».
Δηλώσεις συμμετοχής-πληροφορίες: Ε.Β.Ε. Ξάνθης, Β. Κωνσταντίνου 1, Σοφία Τσελεπίδου, τηλέφωνο 25410 22533, fax: 25410 25987, e-mail ebex@otenet.gr και info@ebex.gr, ιστοσελίδα http://www.ebex.gr
…………..

2η ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΑΓΡΟΤΩΝ ΧΘΕΣ ΣΤΗ ΞΑΝΘΗ, ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΣΤΑ ΔΙΟΔΙΑ!
Στις 8 το βράδυ χθες Παρασκευή, πραγματοποιήθηκε η 2η συνάντηση αγροτών-κτηνοτρόφων στο Εργατικό Κέντρο Ξάνθης με την συμμετοχή της 17μελούς Επιτροπής Ξάνθης, αλλά και της 15μελούς Επιτροπής αγώνα του Δήμου Νέστου και του Δήμου Καβάλας.
Και χθες αγρότες και κτηνοτρόφοι εμφανίστηκαν μαχητικοί και έτοιμοι για νέους αγώνες με μπροστάρηδες μάλιστα τους νέους. Απο την συγκέντρωση απουσίαζε και πάλι ο Κώστας Δαλάτσης, ενώ με καθυστέρηση προσήλθε ο Σάκης Λουκμακιάς που βρίσκονταν στην Θεσσαλονίκη...
Ωστόσο οι αγρότες τις τελικές αποφάσεις θα τις πάρουν την ΔΕΥΤΕΡΑ και θα εχουν στόχο μάλλον τα ΔΙΟΔΙΑ στην περιοχή της Μουσθένης Παγγαίου στα οποία θα κάνουν κατάληψη  και θα τ'αφήσουν ελεύθερα για τους οδηγούς όπως λένε οι πληροφορίες μας.

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »