*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

09 Φεβρουαρίου

ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΑΦΕΝΕΙΟ Τα "βρήκαν" Δαλάτσης και Λουκμακιάς! Ενωμένοι στις κινητοποιήσεις...

09 Φεβρουαρίου
Χαιρετίσματα στο… γραμματέα του (παρά)ΣΥΡΙΖΑ Ξάνθης!
……….
«Από την μία τον διαψεύδει και από την άλλη τον… χαϊδεύει! Ο λόγος για τον Χαρ. Δημαρχόπουλο και την απαντητική ανακοίνωση που έβγαλε για τις επισημάνσεις Μέτιου σε ότι αφορά το «άκυρο» που έφαγε για τα έργα στα πλαίσια της βιώσιμης αστικής ανάπτυξης!... Στο τέλος της ανακοίνωσης όμως διακρίνεται και πάλι ένα «χάιδεμα» του Περιφερειάρχη, άσχετα αν προηγουμένως τον έβγαλε… ψεύτη κοντολογίς! Και ο καθένας βγάζει τα συμπεράσματά του…».
(Ο Τένης Καμαρίδης στη «ΘΡΑΚΗ»)
-Τα συμπεράσματα τα έχουμε βγάλει προ πολλού για τον συγκεκριμένο κύριο
……………

«Θέλουμε, επειδή το καρναβάλι μας όπως ξέρετε πλέον έχει ξεπεράσει και τα όρια της Ξάνθης, φεύγοντας από δω ο πολίτης, ο κάθε επισκέπτης να είναι πρεσβευτής της Ξάνθης μας και να λέει μόνο καλά λόγια. Πιστεύω ότι υπάρχει το ενδιαφέρον, από όλους μας, κατατέθηκαν πολλές απόψεις και προτάσεις. Κινούμαστε στην σωστή κατεύθυνση…
(Ο Αντιπεριφερειάρχης Ξάνθης Κώστας Ζαγναφέρης στο Xanthi channel)
-Και ποια είναι αυτά κύριε Ζαγναφέρη; Όλο το… 24ωρο έφοδοι της αστυνομίας και των υπηρεσιών στα μαγαζιά σε όλη τη διάρκεια του Καρναβαλιού;
………..

Σεμνά & Ταπεινά
*Αν κατάλαβα δηλαδή ο ιδιαίτερα «ευφυής» πολιτικός του τόπου μας και φίλος του κυρίου Σταύρου Καρυπίδη Κώστας Ζαγναφέρης, πήρε την πρωτοβουλία και συγκάλεσε σύσκεψη Φορέων, υπηρεσιών, σωματείων, Εφορίας, αστυνομίας κλπ.
-Προκειμένου 24 ώρες το 24ωρο τα συνεργεία να… αστυνομεύουν και να κάνουν εφόδους στα μαγαζιά!
-Μη ξεχάσουν μόνο αμέσως μετά το Καρναβάλι, να τον «τιμήσουν» (τον κύριο Ζαγναφέρη) σε ειδική εκδήλωση ΟΕΒΕ Ξάνθης και καφέ μπαρ!!!
-Με τίποτα δεν πρέπει να το παραλείψουν αυτό…
……
*Ερώτηση κρίσεως. Τώρα που ο κ. Σταύρος Καρυπίδης είναι… «απεξαρτημένος» τόσο από το «τηλεοπτικό παράθυρο του ΣΥΡΙΖΑ» όσο και από τους Πούλιο και Γιαννακίδη, γιατί εις εκ των Ζαγναφέρη - Μπάμπη Δημαρχόπουλου δεν τον… προσλαμβάνει ως προσωπικό γραφείο τύπου;;;
-Να δούμε και πόσο άριστος στη… γραφή είναι!
-Κάποτε άλλωστε ο Ζήσης Κατσαρίκας σχολίασε ακόμη και τις… επιδόσεις μου στα Ελληνικά στο Γυμνάσιο!
……
*Μα είναι δυνατόν να θέλει να κατέβει υποψήφιος βουλευτής με τη Ν.Δ. ο Πουσπουρίκας και να ποντάρει στον Γ. Σιδηρόπουλο κι όχι στο… Φανουράκη;
Τόσο «πίσω» έχει μείνει από τα ενδο-Νεοδημοκρατικά;
……

«Καρφί» Σωκράτη για Γρηγόρη Στογιαννίδη και Χουσεϊν Ζεϊμπέκ!
Στον πρώην ΠΑΣΟΚο και νυν βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Ξάνθης Γρηγόρη Στογιαννίδη απευθύνθηκε από το FB o Σωκράτης Ξυνίδης απαντώντας στο σχόλιό του για τους «βιαστικούς» της Ν.Δ. και της Δημοκρατικής Συμπαράταξης που θέλουν την… καρέκλα και γι’ αυτό ζητούν πρόωρες εκλογές εδώ και τώρα.
Ιδού αυτούσιο το σχόλιό του:
ΠΡΟΣ ΓΡΗΓΟΡΗ ΣΤΟΓΙΑΝΝΙΔΗ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΣΥΡΙΖΑ ΞΑΝΘΗΣ ΕΝΤΑΥΘΑ
Αγαπητέ Γρηγόρη δεν ξέρω αν έχεις αίσθηση του χρόνου αλλά ο σύντροφος Ζεϊμπέκ είναι ήδη 5 χρόνια βουλευτής. Δεδομένου ότι εγώ υπήρξα βουλευτής για 2,5 χρόνια, προφανώς οι καρέκλες έγιναν συνήθεια σε εσάς και όχι σε εμένα.
……………

Επίθεση Παναγιώτη Σγουρίδη στους «δανειστές»!
Επίθεση στους δανειστές εξαπέλυσε ο αντιπρόεδρος των ΑΝΕΛ και πρώην βουλευτής Ξάνθης Παναγιώτης Σγουρίδης με ανάρτηση στον τοίχο του, αναφέροντας τα παρακάτω:
«Παρ’ ότι τηρήσαμε τις υποσχέσεις μας στο έπακρο, εν μέσω μάλιστα τεράστιων προβλημάτων όπως το προσφυγικό και οι διογκούμενες προκλήσεις γειτονικών χωρών, οι δανειστές αρνούνται να υλοποιήσουν τα συμφωνηθέντα και απαιτούν περισσότερα μέτρα. Οι απαιτήσεις τους για μεγαλύτερο πλεόνασμα δεν τεκμηριώνονται με οικονομικούς όρους και αυτό το επιβεβαιώνει και το ΔΝΤ. Υποθέτουν ότι οι Έλληνες πολίτες έχουν οικονομικό απόθεμα και αντέχουν και σε άλλους φόρους. Δυστυχώς, η μεσαία τάξη τείνει να εξαφανιστεί τελείως. Χώρα, χωρίς μεσαία τάξη στις δυτικές κοινωνίες δεν έχει κανένα μέλλον.
Η θέση των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ είναι μια και πάγια. Δεν υπάρχει άλλη επιλογή από την αντικατάσταση των πολιτικών λιτότητας που δημιουργούν έναν φαύλο κύκλο νέου δανεισμού και νέων μέτρων, με πολιτικές ανάπτυξης. Αυτό όμως θα σημάνει και αλλαγές ισορροπιών και νοοτροπίας στην Ευρώπη, αλλαγές που δεν βρίσκουν σύμφωνους τους υπέρμαχους των πολιτικών Σόιμπλε.
Στην Ελλάδα πρέπει να αλλάξουμε πολιτική νοοτροπία ώστε τα μικροκομματικά συμφέροντα να μην υπερισχύουν των συμφερόντων της χώρας και να στηρίξουμε ενωμένοι κοινές λύσεις και προτάσεις απέναντι στον παραλογισμό των δανειστών».
…………..

Ο απίστευτος Κώστας Δαλάτσης και το… «τσιράκι» ο Λουκμακιάς!
Απίστευτος πράγματι είναι ο Πρόεδρος του Αγροτικού συλλόγου Τοπείρου Κώστας Δαλάτσης που
ξαφνικά, αφού δεν συμμετείχε σε καμιά σύσκεψη των αγροτών Ξάνθης, Νέστου και Καβάλας όλες τις προηγούμενες μέρες, χθες εμφανίστηκε στα διόδια της Μουσθένης, συμμετέχοντας στις κινητοποιήσεις!!!!
Φυσικά πρόκειται για τον ίδιο Κώστα Δαλάτση που πριν 3-4 μέρες  έλεγε ότι δεν θα συμμετάσχει στις κινητοποιήσεις των αγροτών, διότι είναι… «κομματικά χρωματισμένες»!!! Και κάρφωνε τον Λουκμακιά που με τη σειρά του τον χαρακτήριζε… αποστάτη!!!
Πως δικαιολογήθηκε ο Κώστας Δαλάτσης στους δημοσιογράφους: «Είχα ενημερώσει και τον Σάκη Λουκμακιά ότι είχα κάποια προσωπική υπόθεση για αυτό και δεν θα ήμουν εκεί. Δεν υπήρξε κάποια κινητοποίηση στην οποία να μην συμμετέχουμε. Έγινε στην κυριολεξία μια παρεξήγηση! Αυτό μπορεί να σας το επιβεβαιώσει και ο Σάκης Λουκμακιάς. Όπως βλέπετε είμαστε εδώ μαζί και δεν υπάρχει κάποιο θέμα!!!».

-Θέμα με σας τους δυο κύριε Δαλάτση δεν υπέρχει, αλλά ο Λουκμακιάς την έφαγε την ρετσινιά  και μάλιστα σε μεγάλο βαθμό εξ’ αιτίας σου από τον ΣΥΡΙΖΑ ως… «τσιράκι» της Νέας Δημοκρατίας!!!!

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »