*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

08 Φεβρουαρίου

Δεν είναι όλα… μαύρα! Η...πρότυπη παιδική χαρά, ο Καρυπίδης και ο Δήμαρχος...

08 Φεβρουαρίου
*Όμορφες στιγμές ξαναζούμε αυτές τις μέρες στη Ξάνθη με τον Δήμαρχο Μπάμπη και πάλι στα… μεγαλεία του και στις γνωστές συνήθειές του…
-Να «γλύφει» δηλαδή, εκεί που… φτύνει!
-Μη του γίνει συνήθεια μόνο…
…..
*Ποιος δεν θυμάται λοιπόν το «υπέροχο» εκείνο photoshop του γνωστού Καρυπίδη κατά του κυρίου Δημαρχόπουλου που επί βδομάδες μάλιστα διατηρούσε στο ηλεκτρονικό του Μέσον σχολιάζοντας στις 26/9/2016 με ιδιαίτερη υπηρηφάνεια ότι, «ο Δημαρχόπουλος μήνυσε την XanthiNews γιατί έγραψε ότι ο Στυλιανίδης θα έλυνε το θέμα με τους συλλόγους στην παλιά πόλη… και γιατί είπαμε παιδική χαρά τον Δήμο».
……
 
*Πρόκειται  για τον ίδιο Καρυπίδη που στις 10/9/2016 είχε σε ανάλογη πόζα-σε photoshop και πάλι χαρούμενη όλη την «παρέα» της αντιπολίτευσης, με την λεζάντα «Του την κοπάνισαν την Μήνυση του Δημαρχόπουλου… αν καταδικαστεί κινδυνεύει με έκπτωση από το αξίωμα του Δημάρχου»!!!
……
*Την περίοδο εκείνη λοιπόν ο Δήμαρχος Μπάμπης που ισχυρίζονταν μάλιστα οτι τον μείωνε και τον δυσφημούσε γιατί τον χαρακτήριζε ο Καρυπίδης Δήμαρχο… Παιδικής χαράς, δεν μπορείτε να φανταστείτε τι έλεγε για τον υβριστή και συκοφάντη του δεξιά κι αριστερά…
-Ισχυριζόμενος μάλιστα ότι «και ο Κοντός να του το ζητήσει, αυτήν τη φορά δεν πρόκειται να κάνει πίσω για τον Καρυπίδη»!
(σ.σ. Η αλήθεια είναι ότι του έχουν αδυναμία του Σταύρου όλοι οι πολιτικοί γιατί ξέρει να «ελίσσεται», ανάλογα με την εξουσία και εν μια νυκτί και για να μην μπερδευτείτε, δεν εννοώ μόνο τον Κοντό και τον Ταρενίδη αλλά και τον… Ζαγναφέρη, αλλά τι να κάνουμε… «Χαρίσματα» είναι αυτά…).
……
*Από τότε λοιπόν μέχρι σήμερα πέρασαν περίπου 4 μήνες και ξαφνικά στη χθεσινή σύσκεψη της Αντιπεριφέρειας Ξάνθης με τους Φορείς και τις υπηρεσίες για το Καρναβάλι, με το που βλέπει σε κάποια φάση ο Δημαρχόπουλος τον Καρυπίδη με την γυναίκα του να τραβάν πλάνα από τη σύσκεψη…
Τι κάνει λέτε;
-Αφήνει την θέση του δίπλα στον Ζαγναφέρη για να πάει στο Δημαρχείο και απευθυνόμενος στον Καρυπίδη, του λέει με ύφος ...«φιλαράκι προς φιλαράκι…».
-Σταύρε εσένα σε θέλω στο… γραφείο μου! Και φεύγει, ακολουθούμενος μετά από λίγο από τον… φίλο του τον Σταύρο!
-Όντως παιδική χαρά… ! Και ΠΡΟΤΥΠΗ μάλιστα…!

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »