*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

03 Φεβρουαρίου

Την βασιλόπιτά του έκοψε ο ΑΡΗΣ Αβάτου, ποιοι κέρδισαν τα δυο φλουριά. Άνοδο στη Γ' Εθνική θέλει ο Ηλίας Κοτόπουλος!

03 Φεβρουαρίου
 
 *Πρώτος στόχος της Διοίκησης, η άνοδος στην Γ' Εθνική!
Μέσα σε μια οικογενειακή και πολύ ενωτική και όμορφη ατμόσφαιρα το βράδυ της Παρασκευής σε ταβέρνα της Π. Πόλης, η ποδοσφαιρική ομάδα του ΑΡΗ Αβάτου έκοψε την βασιλόπιτά της.
Διοίκηση, προπονητές και ποδοσφαιριστές, ευχήθηκαν η νέα χρονιά να είναι ακόμη πιο γόνιμη για την ομάδα, ενώ την βασιλόπιτα έκοψε ο δραστήριος Πρόεδρος και ψυχή του Άρη Αβάτου, Ηλίας Κοτόπουλος που ευχήθηκε σε όλους υγεία και πολλές προσωπικές και αθλητικές επιτυχίες.
«Οι στόχοι της Διοίκησης για τον ΑΡΗ Αβάτου παραμένουν υψηλοί, είναι η ομάδα της καρδιάς μας, εύχομαι το 2017 να σημειώσουμε ακόμη περισσότερες επιτυχίες και με τη βοήθειά σας, να ανεβάσουμε την ομάδα στην Γ’ Εθνική που είναι το κοινό όραμα όλων μας, κάνοντας υπερήφανους τους φιλάθλους μς…Πιστεύω σε σας…», είπε στους ποδοσφαιριστές του ο Ηλίας Κοτόπουλος κόβοντας την πίτα.
Οι τυχεροί που κέρδισαν τα φλουριά ήταν ο Θωμάς Μαχαιρίδης από τη Διοίκηση και ο Χρήστος Βαρελάς από την ποδοσφαιρική ομάδα.
Η εκδήλωση έκλεισε με κέφι χαρά και αισιοδοξία για ακόμη μεγαλύτερες επιτυχίες το 2017.
Σημειώνουμε ότι ο ΑΡΗΣ Αβάτου είναι 1ος στο βαθμολογικό πίνακα της Α’ ΕΠΣ Ξάνθης με 38 βαθμούς και εκτός από τον τίτλο του πρωταθλητή της κατηγορίας, φιλοδοξεί να ανέβει φέτος στη Γ’ Εθνική κερδίζοντας τα μπαράζ, αφού διαθέτει με διαφορά την καλύτερη ομάδα του πρωταθλήματος. .




Share this

Related Posts

Previous
Next Post »