*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

02 Φεβρουαρίου

Ο Ιούδας φιλούσε... υπέροχα! Φανατικούς θαυμαστές απόκτησαν στη Χρυσούπολη οι "κουμπάροι"....

02 Φεβρουαρίου
*Φανατικούς θαυμαστές απέκτησαν στη γειτονική Χρυσούπολη τα τρία φιλαράκια και κουμπαράκια, Γιώργος Κουμουλίδης, Γεωργία Ταστσόγλου και Αντώνης Χειμωνίδης και ξαναένωσαν τις «δυνάμεις» τους για να διοργανώσουν κοινή live εμφάνιση αύριο Παρασκευή στο καφέ – μπαρ «MODUS VIVEDI» της Χρυσούπολης!
-Το ζεύγος Γιώργος και Γεωργία με τη μουσική συνοδεία του κουμπάρου τους και μαέστρου Αντώνη που θα παίζει αρμόνιο, θα ερμηνεύσουν έντεχνα τραγούδια κάνοντας «στροφή» στο ρεπερτόριό τους!
«Ξανά και ξανά μας το ζητάτε και το ξανά επαναλαμβάνουμε γι’ αυτό σας ευχαριστούμε και σας περιμένουμε και πάλι...», ανέφεραν σε κοινό μήνυμά τους οι τρεις στο Facebook, απευθυνόμενοι στο κοινό τους στη Χρυσούπολη!
……
*Ιδού και μια αποκλειστική φωτογραφία από την live βραδιά στην ταβέρνα «ΤΟ ΚΤΗΜΑ».
-Όπως σας είχα αναφέρει την Δευτέρα, ο Γιώργος Κουμουλίδης βρέθηκε την περασμένη Παρασκευή στη μουσική βραδιά της ταβέρνας για να απολαύσει από κοντά τόσο τη σύζυγό του όσο και τον κουμπάρο του!
-Σήμερα σας αποκαλύπτω, ότι ο Γιώργος βρέθηκε εκεί και για να ακούσει το πρόγραμμα του καλλιτεχνικού σχήματος ώστε να εμπλουτίσει το κοινό ρεπερτόριο των τριών τους με έντεχνα τραγούδια!
-Και ο φωτογραφικός φακός τον… «συνέλαβε» πίσω από τον Αντώνη και τον Φίλιππο να κάθεται ακριβώς δίπλα στον πληκτρά Ανδρέα Μυγδαλά, για να παρακολουθεί «κρυφά» και να… «σημειώνει» τα τραγούδια που ακούγονται!!!
……
*Όπως σας ανέφερα και προχθές, χαμός έγινε την περασμένη Παρασκευή 27 Ιανουαρίου στο ΚΥΤΤΑΡΟ με τους τρείς καλλιτέχνες Chris &John Bozidis και Andrea Darbouka.
-Σήμερα συνεχίζω με περισσότερο φωτογραφικό υλικό που δημοσίευσε χθες στο Facebook ο τρομερός Τάκης Αλεξούδας και πρώτη εικόνα τον πολιτευτή των ΑΛΕΛ Ξάνθης κ. Ιρφάν Μεχμέτ Αλή, ο οποίος για άλλη μια βραδιά όχι μόνο βρέθηκε στο δημοφιλές Ελληνάδικο, για να δει τον φίλο του τον Τάκη, αλλά χόρεψε κιόλας με τη νεολαία!
……
*Ο μεγάλος χαμός έγινε όμως όταν ο John Boizidis πήρε το νταούλι του και ανέβηκε πάνω στο bar του ΚΥΤΤΑΡΟ, με την εκπληκτική μπαργούμαν να τον παρακολουθεί έτοιμη να του πετάξει μάλιστα και ένα τριαντάφυλλο!
……
*Να και ένα τραπέζι γεμάτο… «Βασίλισσες»!
-Ευαγγελία, Θωμαή και τα άλλα κορίτσια της γυναικείας ομάδας, διασκέδασαν την Παρασκευή στο ΚΥΤΤΑΡΟ με τους Bozidi(δες) και τον Darbouka!
……
*Αυτήν την Κυριακή 5 Φεβρουαρίου στις 22.30 στο cafe-bar «ΚΥΒΕΡΝΕΙΟ» άλλο ένα ξέφρενο πάρτι…
Live SNIK- DAB NATION!! Μαζί του στα deXX ο Dj YATSI!
Twerk Lessons MARSHAL SISTERS.
Μια βραδιά στο αγαπημένο στέκι της πόλης από την οποία κανείς δεν πρέπει να λείπει!
Για μια ακόμη Κυριακή ΟΛΗ Η ΠΟΛΗ.. ΚΥΒΕΡΝΕΙΟ!

Κλείστε ρεζερβέ να προλάβετε: 6934607201.

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »