*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

05 Φεβρουαρίου

Άγρια καταδίωξη στη Καβάλα διακινητή με 10 Αφγανούς λαθρομετανάστες, τράκαρε το όχημα που οδηγούσε με περιπολικό

05 Φεβρουαρίου
Συνελήφθη το Σάββατο 4/2 τις πρώτες πρωινές ώρες, στο νομό Καβάλας, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Παράνομης Μετανάστευσης Καβάλας, 32χρονος ημεδαπός, ο οποίος προωθούσε στο εσωτερικό της χώρας δέκα μη νόμιμους μετανάστες, υπηκόους Αφγανιστάν.
Ειδικότερα, στην Εγνατία Οδό Ξάνθης – Καβάλας, οι αστυνομικοί έκαναν σήμα στάσης στον 32χρονο οδηγό αυτοκινήτου, προκειμένου να ακινητοποιήσει το όχημα, πλην όμως αυτός δε συμμορφώθηκε, συνέχισε την πορεία του και ακολουθήθηκε από τους αστυνομικούς.
Ακολούθως, εξήλθε από την Εγνατία Οδό και κατευθύνθηκε προς το εμπορικό λιμάνι Φίλιππος Β’. Εκεί, στην προσπάθεια του να διαφύγει προσέκρουσε στο υπηρεσιακό αυτοκίνητο, χωρίς να υπάρξει κάποιος τραυματισμός.
Στη συνέχεια οι αστυνομικοί συνέλαβαν τον 32χρονο, ενώ σε έρευνα που πραγματοποίησαν στο αυτοκίνητο που οδηγούσε, διαπίστωσαν ότι προωθούσε στην ενδοχώρα δέκα μη νόμιμους μετανάστες.
Κατασχέθηκαν ένα αυτοκίνητο, ένα κινητό τηλέφωνο και το χρηματικό ποσό των 15 ευρώ.
Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στην κα Εισαγγελέα Πρωτοδικών Καβάλας, ενώ την προανάκριση ενεργεί το Τμήμα Δίωξης Παράνομης Μετανάστευσης Καβάλας.

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »