*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

01 Δεκεμβρίου

SHAMPOO O Πάνος Παπαδόπουλος απαντάει στους υβριστές του: Βλάκες, πάρτε το χαμπάρι οτι οι ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ του "Μ" δεν φιμώνονται!

01 Δεκεμβρίου

Των γαρ ηλιθίων απείρων γένεθλα ή Βλαξ άνθρωπος επί παντί λόγω επτοήσθαι φιλεί;! Ο "Μ" θα μιλάει πάντα ελεύθερα!
*Γράφει ο Πάνος Παπαδόπουλος
Με τους υβριστές και κυρίως με τους βλάκες υβριστές, φυσικά και δεν γίνεται διάλογος, αλλά και μας είναι εντελώς αδιάφορη η άποψη που έχουν για τον «Μαχητή» και τη δημοσιογραφία του…
Εσείς λοιπόν βλάκες που δεν μπορέσατε να καταλάβετε το αυτονόητο, που δεν μπορείτε να αντιληφθείτε ότι καλό και αξεπέραστο είναι το χόμπι σας και απολύτως σεβαστό, αλλά κι ο ταξιτζής έχει δικαίωμα να διαμαρτύρεται γιατί εξ αιτίας σας έχασε το μεροκάματό του και το ίδιο ο λεωφορειούχος που κάνει «σβούρες» στη πόλη για να βρει διέξοδο αλλά και ο τροχονόμος που Κυριακάτικα τον κουβαλάτε να κουμαντάρει εκατοντάδες υβρίζοντες και διαμαρτυρόμενους οδηγούς…
-Εσείς οι βλάκες που όποιος διατυπώνει μια διαφορετική άποψη από σας βγαίνετε και τον «κατακρεουργείτε», άλλοτε ότι τα «παίρνει» ή είναι «μπεκρούλιακας» κι άλλοτε ότι δεν είναι …προχωρημένος κι εσείς είστε οι…μοδάτοι και τα «φρέσκα» μυαλά, επειδή σώνει και καλά θέλετε να πανηγυρίσετε και να κάνετε τον εφέ σας μέσα στην κεντρική πλατεία κι όχι σε έναν διαφορετικό χώρο που δεν θα ταλαιπωρεί μια ολόκληρη πόλη και δεν θα στερεί τους υπόλοιπους κατοίκους της να χαίρονται τις ελάχιστες Κυριακές τους….χώρο, που δεν θα υποβαθμίζει τους αγώνες σας παρά μόνο την προσωπική σας μόστρα…!
Εσείς βλάκες που δεν καταλάβατε ότι εμείς δεν κάναμε κριτική, ούτε σε αυτούς που συμμετέχουν ή δεν συμμετέχουν σε έναν ημιμαραθώνιο ή σε έναν αγώνα, αλλά μεταφέραμε τα παράπονα και την διαφορετική άποψη, εκατοντάδων για να μην πω χιλιάδων Ξανθιωτών που ΤΑΛΑΙΠΩΡΗΘΗΚΑΝ με κεφαλαία τα γράμματα…!
Εσείς οι βλάκες που δεν πήγατε μαζί με τους Τροχονόμους στα διάφορα σημεία της πόλης για να δείτε πως σας «στόλιζαν» οι οδηγοί και οι απλοί πολίτες που περίμεναν στις ουρές…και κοιτάτε μόνο πως θα «βολέψετε» αυτά που σας βολεύουν!
Εσείς λοιπόν βλάκες που μόνο χολή, άναρθρες κραυγές και κομπλεξισμούς βγάλατε πριν ελάχιστων –μεταξύ των οποίων και ο Γιάννης Πυργελής που πρότεινε κι έναν διαφορετικό χώρο, αυτόν στην πισίνα, είτε έκανε πλάκα, είτε δεν έκανε…τουλάχιστον κάτι είπε, χωρίς να βριζει ή να κραυγάζει...
Εσείς οι πανίβλακες που πήρατε «φόρα» και στην ουσία τραβούσατε…κουτουλιές στον εαυτό σας με ένα σωρό βλακώδεις θεωρίες και μπούρδες, έχοντας μάλιστα και την απαίτηση να πάρετε …απαντήσεις…!
Πάρτε το χαμπάρι βλάκες, ότι οι αναγνώστες του «Μαχητή» και οι ακροατές του Πάνου Παπαδόπουλου στην «Ανοιχτή γραμμή», χρόνια τώρα, λέγανε και θα λένε πάντα ελεύθερα την άποψή τους…και πάρτε το επίσης χαμπάρι βλάκες, ότι ΔΕΝ ΦΙΜΩΝΟΝΤΑΙ….Και αυτή είναι η απάντησή τους! 
….
*Ο Σιμεωνίδης ο Κείος είπε επί λέξει: «Των γαρ ηλιθίων απείρων γένεθλα, δηλαδή άπειρη η γενιά των ηλιθίων…! Για να συμπληρώσει ο Ηράκλειτος: «Βλαξ άνθρωπος επί παντί λόγω επτοήσθαι φιλεί». Δηλαδή ο βλάκας θέλει να πτοείται με το παραμικρό
-Εάν λογομαχείς με ένα βλάκα λοιπόν, καλό είναι να αναρωτηθείς μήπως και εκείνος κάνει το ίδιο.
(σ.σ. Και περιττό να πω βλάκες ότι το Xanthi channel ήταν στον Ημιμαραθώνιο των Xanthi Runners από το πρωί της Κυριακής  και κάλυψε όλη την εκδήλωση, άσχετα αν αυτό το κάνατε «γαργάρα»  γιατί απλά βλέπετε αυτό που σας «βολεύει»…Εμείς βγάλαμε όλη την εκκίνηση και συνθηματολογία του Γ. Αναστασιάδη, εμείς προβάλαμε το γεγονός ΚΑΙ από τη θετική αθλητική και κοινωνική του διάσταση.
Αλλά αυτό είναι τελείως διαφορετικό, από το να λογοκρίνουμε  ή να «φιμώσουμε» τους τηλεθεατές, ακροατές και τους πολίτες που σε Μας διαμαρτυρήθηκαν για την όλη κατάσταση κι  έχουν κι αυτοί τα δίκια τους με το μπάχαλο που δημιουργήθηκε στη πόλη…! )

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »