*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

10 Δεκεμβρίου

See Through Ισόβια στους δολοφόνους του Δημάρχου Παγγαίου

10 Δεκεμβρίου

ΑΚΟΥΣΟΝ!
ΑΚΟΥΣΟΝ!
*Ξεκίνησε χθες στις 7 το βράδυ και η Γειτονιά της Πέπης Στάντσιου και του Αϊ Βασίλη κατά τα καθιερωμένα…!
Μάλιστα η Πέπη έντονα οργισμένη για τον πόλεμο λέει που της κάνουμε, έβαλε και… χορηγό φέτος στη Γειτονιά το Κανάλι 6 που όλα τα προηγούμενα χρόνια η ίδια κατήγγειλε ότι την… πολεμούσε!
-Μπράβο Πέπη, έτσι σε θέλω…
…….
*Πρόταση της στήλης στον Κώστα Κανάτα να μπει το Κανάλι 6 χορηγός και στις συναυλίες του Λύρατζη και του Νικολάκη!
Να συμπληρωθεί το καρέ για τα καλά…
……
*Πάντως για να λέμε και τα καλά της Πέπης, αν δει κανείς πως τοποθέτησε φέτος τα σπιτάκια θα θαυμάσει το επιχειρηματικό της πνεύμα…
Κάτω κάτω τα σπιτάκια που θα πουλάνε τις καραμέλες που έχουν και την μεγάλη κίνηση και πάνω τα σπιτάκια που δεν έχουν τόσο μεγάλο αγοραστικό ενδιαφέρον.
……
*Σημειώνω ότι χθες η Γειτονιά έκανε ναι μεν επίσημα εγκαίνια, ωστόσο χωρίς το… λούνα παρκ που δεν τοποθέτησε ακόμη τα παιχνίδια του! Προφανώς θα ξεκινήσει μέσα στο Σαββατοκύριακο ή την Δευτέρα…
……
*Εκτός αν ο Δήμαρχος Μπάμπης ακυρώσει τη δημοπρασία για να δώσει το καρουζέλ και το τραινάκι στο Λύκειο Ελληνίδων…! Λέτε;
……
Εισαγγελείς στην Τουρκία διέταξαν τη σύλληψη 87 ανθρώπων που συνδέονται με το Πανεπιστήμιο της Κωνσταντινούπολης (Istanbul University ), στο πλαίσιο της έρευνας με στόχο τους υποστηρικτές του κληρικού Φετουλάχ Γκιουλέν που ζει στις ΗΠΑ.
Να δούμε πότε θ’ αρχίσουν να «πιάνουν» τους Γκιουλενικούς της Ξάνθης και της Ροδόπης. Οι εκπλήξεις άλλωστε του αρέσουν του δικτάτορα!
Επίσκεψη του Δημάρχου Ιάσμου στον Περιφερειάρχη ΑΜΘ
Τον Περιφερειάρχη Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, κ. Χρήστο Μέτιο επισκέφθηκε ο Δήμαρχος Ιάσμου κ. Καδή Ισμέτ με τους Αντιδημάρχους κ.Χαλήμ Ερκάν και κ. Μαντρατζή Χασάν και το Δημοτικό Σύμβουλο κ. Μεμέτ Οτζιάν, την Παρασκευή το πρωί στο γραφείο του στην Περιφέρεια. Στη συνάντηση παραβρέθηκε και ο θεματικός Αντιπεριφερειάρχης κ. Οντέρ Μουμίν.
Ο Περιφερειάρχης συζήτησε με το Δήμαρχο και τους Αντιδημάρχους θέματα που αφορούν το Δήμο Ιάσμου και του ευχήθηκαν καλή επιτυχία στο έργο του.
Από το Γραφείο Τύπου και Δημοσίων Σχέσεων της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης

Ειδική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Ξάνθης την Τρίτη 13/12
Την Τρίτη 13 Δεκεμβρίου και ώρα 18:30 θα πραγματοποιηθεί ειδική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Ξάνθης στο Δημαρχιακό Κατάστημα Ξάνθης και στην αίθουσα των συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου, για να συζητηθεί το παρακάτω μοναδικό θέμα της ημερήσιας διάταξης και να παρθεί σχετική απόφαση, όπως ορίζουν οι διατάξεις του άρθρου 163 παρ. 4 του Ν.3463/06 (Κ.Δ.Κ.).
«Έγκριση απολογισμού – ισολογισμού & αποτελεσμάτων χρήσης 2015 (εισηγητής Αντιδήμαρχος Ξάνθης κ. Κυριάκος Παπαδόπουλος, Πρόεδρος Οικονομικής Επιτροπής)»
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ

ΔΡΕΜΣΙΖΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ

ΕΚΚΛΗΣΗ ΤΗΣ ΟΕΒΕ ΞΑΝΘΗΣ ΣΤΟΥΣ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΕΣ:
Τις ημέρες των Χριστουγέννων, προτιμήστε για τις αγορές σας, τις τοπικές μικρομεσαίες επιχειρήσεις
Η Ο.Ε.Β.Ε Νομού Ξάνθης κάνει έκκληση στους καταναλωτές, τις ημέρες των Χριστουγέννων, να προτιμήσουν για τις αγορές τους, τις τοπικές μικρομεσαίες επιχειρήσεις, καθώς μ αυτόν τον τρόπο συμβάλλουν τα μέγιστα στην διατήρηση των θέσεων εργασίας, στην επιβίωση του Έλληνα Μικρομεσαίου Επιχειρηματία, ο οποίος πλήττεται ανελέητα από την οικονομική περιδίνηση που έχει περιέλθει η χώρα. Ακόμη, συμβάλλει θετικά στην ραχοκοκαλιά της ελληνικής οικονομίας. Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι τα χρήματά που δίδονται στον Έλληνα Μικρομεσαίο Επιχειρηματία, με έμμεσο τρόπο, επιστρέφουν στον καταναλωτή.
ΕΜΕΙΣ, οι καταναλωτές θα συμβάλλουμε στην βιωσιμότητα της επιχείρησης του συντοπίτη μας επιχειρηματία, κάνοντας τις αγορές μας, όσες και αν είναι, καταναλώνοντας στην επιχείρησή του. ΕΜΕΙΣ θα δώσουμε την ΠΝΟΗ στον τόπο ΜΑΣ.
ΑΣ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΜΕ ΟΤΙ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΚΑΤΑΝΑΛΩΝΟΝΤΑΙ ΣΤΟΝ ΤΟΠΟ ΜΑΣ, ΜΕΝΟΥΝ ΚΑΙ Σ’ ΑΥΤΟΝ!!
Με Εκτίμηση

ΤΟ Δ.Σ. Ο.Ε.Β.Ε ΞΑΝΘΗΣ

Την Δευτέρα, κλιμάκιο της Ομοσπονδίας Εμπορίου και Επιχειρηματικότητας Θράκης στο Τελωνείο των Κήπων
Την Δευτέρα 12 Δεκεμβρίου 2016 και ώρα 10:30 π.μ., κλιμάκιο της Ομοσπονδίας Εμπορίου και Επιχειρηματικότητας Θράκης - ΟΕΕΘ με επικεφαλής τον Πρόεδρο κ. Κωνσταντίνο Χατζημιχαήλ θα μεταβεί στο Τελωνείο των Κήπων προκειμένου να πραγματοποιήσει διαδοχικές συναντήσεις με στελέχη της Τελωνειακής Υπηρεσίας, του Αστυνομικού Τμήματος Κήπων και της Συνδικαλιστικής Ένωσης  Αστυνομικών Υπαλλήλων Αλεξανδρούπολης.
Νωρίτερα, στις 09:00, το κλιμάκιο της ΟΕΕΘ θα επισκεφθεί τον Πρόεδρο της Π.Ε.Δ. ΑΜΘ και Δήμαρχο Αλεξανδρούπολης κ. Ευάγγελο Λαμπάκη στο Δημαρχείο Αλεξανδρούπολης, ενώ το μεσημέρι της ίδιας ημέρα στις 13:00 θα πραγματοποιηθεί συνάντηση με τον Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Έβρου κ. Δημήτριο Πέτροβιτς και σύσκεψη με υπηρεσιακά στελέχη στο κτήριο της Π.Ε. Έβρου.
Ο  Πρόεδρος                                                                          Ο Γενικός Γραμματέας

Χατζημιχαήλ Κωνσταντίνος                                                Φραντζής Αντώνιος
Οι 8 Τούρκοι αξιωματικοί ευχαριστούν την Ελλάδα
Κοινή δήλωση έκαναν οι 8 Τούρκοι Αξιωματικοί που κατέφυγαν στη χώρα μας με ελικόπτερο ζητώντας άσυλο, κατά τη διάρκεια του αποτυχημένου πραξικοπήματος στη χώρα τους, μετά την απόφαση του Συμβουλίου Εφετών της Αθήνας να μην εκδοθούν και οι τελευταίοι δύο Τούρκοι.
Η δήλωσή τους:
«Είμαστε πάρα πολύ χαρούμενοι με τη απόφαση, η οποία αποδεικνύει ότι η Ελλάδα είναι μια χώρα η οποία σέβεται τα ανθρώπινα δικαιώματα και τις ευρωπαϊκές αξίες. Μη λησμονούμε ότι βρισκόμαστε στον τόπο που γέννησε την έννοια του ασύλου όπως σωστά είπε και ο εισαγγελέας σήμερα. Είμαστε βέβαιοι ότι στο τέλος θα επικρατήσει η Δικαιοσύνη. Εμείς και οι οικογένειες μας ευχαριστούμε όλους τους Έλληνες πολίτες για τη συμπάθεια και συμπαράσταση τους».


Ισόβια από το Εφετείο στους ταμίες που δολοφόνησαν το δήμαρχο Παγγαίου
Σε ισόβια κάθειρξη καταδίκασε το Μικτό Ορκωτό Εφετείο Θράκης τους δύο πρώην ταμίες του Δήμου Παγγαίου, Σάββα Σαλτουρίδη και Ιωακείμ Μόνου, που δολοφόνησαν τον Δεκέμβρη του 2009, τον τότε δήμαρχο Τριαντάφυλλο Κουκούδη. Το δικαστήριο δεν τους αναγνώρισε κανένα ελαφρυντικό, ενώ για τον δεύτερο η απόφαση του Εφετείου ήταν βαρύτερη από την αρχική

.....
                                        Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ 

Ξεκίνησε από χθες και η Γειτονιά του Αϊ Βασίλη και της Πέπης.
(Τα πρώτα σπιτάκια θα πουλάνε και τις… καραμέλες!) 

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »