*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

01 Δεκεμβρίου

SEE THROUGH Μαθήματα κουράν κουρσού στο τζαμί έκανε στους ανήλικους ο Ιμάμης της Γλαύκης Ερκάν Αζίζογλου!!!

01 Δεκεμβρίου

ΑΚΟΥΣΟΝ! ΑΚΟΥΣΟΝ!

*Μια απλή πρόταση κάναμε ύστερα από δεκάδες καταγγελίες απλών πολιτών, η αφετηρία και η κατάληξη των μαραθώνιων και ημιμαραθώνιων στη Ξάνθη να μην γίνονται από την κεντρική πλατεία της πόλης αλλά κάπου αλλού… και εισπράξαμε κάθε είδους χυδαιότητα που θα μπορούσε να φανταστεί κανείς!
……
*«Πτοηθήκαμε» βέβαια τόσο πολύ… που δεν λέγεται! Και απλά αναρωτηθήκαμε πόσο μεγάλα μπορεί να είναι τα συμφέροντα, για να «εκβράζουν» κάποιοι τέτοια λύσσα και να διαστρεβλώσουν συνειδητά τα πάντα…;
……
*Το κακό είναι ότι την ίδια άποψη με μας, έχουν δεκάδες εκατοντάδες περισσότεροι πολίτες, αλλά αυτό δεν τους ενδιαφέρει…
-Δεν πα να χάνουν το μεροκάματο οι ταξιτζήδες και όσοι «πλήττονται» από τα χόμπι τους;
Όσοι έχουν διαφορετική άποψη… «πετροβολούνται» και εις το πυρ το εξώτερον παρακαλώ…
……
*Και το πιο ωραίο βέβαια.  Ο γνωστός «διασκεδαστής» που ξημερώνεται μέχρι πρωίας στις salsa και τις ανασφάλειές του, σουρώνοντας με σφηνάκια και… mojito να κατηγορεί τους άλλους (που σπανίως βγαίνουν) για… μπεκρήδες!
-Τι να κάνουμε… Δεν θα έχει μόνο η Αθήνα τους… Σεφερλήδες της!
……
*Τυχαίο; Το ότι ενώ οι σχέσεις Λαμπάκη - Θ. Ξυνίδη είναι κάτι παραπάνω από… στενά φιλικές, ο Δήμαρχος Αλεξανδρούπολης κάθε φορά που θα βρεθεί τέτ-α-τετ με τον Δήμαρχο Ξάνθης, βγάζει το… άχτι του στον Δημαρχόπουλο;
(σ.σ. Τελευταία φορά την Δευτέρα στη συνεδρίαση του Περιφερειακού συμβουλίου για το θέμα των σκουπιδιών…!).
………

Από το Δ΄ Σώμα Στρατού ανακοινώνεται ότι, την Κυριακή 04 Δεκεμβρίου 2016 και ώρα 11:00, στο Στρατόπεδο «ΑΠΟΣΤΟΛΙΔΗ» στην Ξάνθη, θα εορτασθεί η μνήμη της Μεγαλομάρτυρος Αγίας Βαρβάρας, Προστάτιδας του Πυροβολικού.
Στον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου Στρατοπέδου «ΑΠΟΣΤΟΛΙΔΗ», θα τελεστεί επίσημη Δοξολογία στην οποία θα χοροστατήσει ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ξάνθης και Περιθεωρίου κ.κ. Παντελεήμων.
Στον εορτασμό έχουν προσκληθεί οι θρησκευτικές, πολιτικές, τοπικές αρχές καθώς και φορείς της πόλης και του Νομού Ξάνθης.
……….
Μαθήματα κουράν κουρσού στο τζαμί έκανε στους ανήλικους ο Ιμάμης της Γλαύκης Ερκάν Αζίζογλου, όταν δυο από αυτούς πήραν από πίσω και βίασαν την 5χρονη στις τουαλέτες του τζαμιού!
Κάτοικοι της Γλαύκης με θάρρος μας τηλεφώνησαν και μας είπαν ότι ο βιασμός της 5χρονης έγινε στη Γλαύκη σε ώρα εντελώς ανύποπτη και το κυριότερο, όταν στο τζαμί ο γνωστός Ιμάμης του Οικισμού Ερκάν Αζίζογλου που συχνά πυκνά προκαλεί την τοπική κοινωνία με τον τουρκισμό του, έκανε μαθήματα κουράν κουρσού που απευθύνονταν σε ανήλικους, παρά τις διαμαρτυρίες των γονέων.
Εκείνη την άτυχη στιγμή λοιπόν, η 5χρονη κόρη της Φαχριέ όπως διηγήθηκε η ίδια στον «Μ», με τη συναίνεση της μητέρας της, έφυγε από το σπίτι της για να πάει στο σπίτι της γιαγιάς της που είναι λίγο πιο μακριά, με αποτέλεσμα να την πάρουν από πίσω οι δυο ανήλικοι δράστες και ξαδέρφια της, να την αρπάξουνε με το ζόρι και να να την βιάσουνε στην τουαλέτα του τζαμιού μαζί με τον τέρας-ΘΕΙΟ!
Οι κάτοικοι που μας τηλεφώνησαν, διαμαρτύρονται γιατί στα μαθήματα κουράν κουρσού στο τζαμί ο Ιμάμης παίρνει ανήλικους με αποτέλεσμα να γίνει το απάνθρωπο αυτό συμβάν που δολοφόνησε κυριολεκτικά ένα 5χρονο τότε αγγελούδι…
-Ερκάν Αζίζογλου που καλύπτεται συνεχώς πίσω από τον «Τουρκισμό» του και ουδέποτε μέχρι σήμερα, αν και Ιμάμης, -υποτίθεται δηλαδή άνθρωπος του Θεού-κατήγγειλε τον βιασμό της αθώας Πομακοπούλας..!
……..
ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΙΩΝ Ν. ΞΑΝΘΗΣ «Ο ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ»
Ο Σύλλογος Πελοποννησίων Νομού Ξάνθης «Ο Γέρος του Μοριά» προσκαλεί τα μέλη του να παραβρεθούν στη Γενική Συνέλευση που θα πραγματοποιηθεί στο Εργατικό Κέντρο την Κυριακή 04 Δεκεμβρίου 2016 και ώρα 11.00 π.μ.
  Στη Γενική Συνέλευση θα παρουσιαστούν οι δράσεις του Συλλόγου που έλαβαν χώρα το έτος 2016 και θα γίνει σχεδιασμός των δράσεων για το έτος 2017, ενώ θα πραγματοποιηθεί εγγραφή νέων μελών.
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΤΟ Δ.Σ
……….
Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΤΟΠΕΙΡΟΥ ΘΩΜΑΣ ΜΙΧΟΓΛΟΥ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΟΡΦΑΝΟΥ
Ο Δήμαρχος Τοπείρου κ. Θωμάς Μίχογλου, επισκέφθηκε το Δημοτικό Σχολείο του οικισμού Ορφανό, συνοδευόμενος από τον Πρόεδρο της Δημοτικής Κοινότητας Ευλάλου κ. Γκαλήπ ΟγλοΤολκάι.
Έγινε θερμά δεκτός από την Διεύθυνση του σχολείου, το διδακτικό προσωπικό και φυσικά τους μικρούς μαθητές.  Απευθύνθηκε με ζεστό τρόπο προς τους μαθητές, απάντησε σε όλα τα αιτήματα που του υποβλήθηκαν και υποσχέθηκε την υλοποίηση παρεμβάσεων στον χώρο του σχολείου  για   τη  βελτίωση  του. Τέλος  μιλώντας  προς  τους  μαθητές  της   Στ'   τάξης,  τους  έδωσε συμβουλές για το εκπαιδευτικό μέλλον τους.
Ο Διευθυντής δήλωσε ξεχωριστά ευτυχής και κολακευμένος από την τιμητική επίσκεψη του Δημάρχου στο σχολείο του, που αν και πολυάσχολος έβαλε σε προτεραιότητα την επαφή του με τους μαθητές, δείχνοντας την πολιτική και κοινωνική του αντίληψη και ευαισθησία.
….

ΤΟ ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΞΑΝΘΗΣ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙ ΣΤΗΝ 24ΩΡΗ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ ΣΤΙΣ 8/12 ΠΟΥ ΚΗΡΥΞΕ Η ΓΣΕΕ
Τα μέτωπα που έχουμε να αντιμετωπίσουμε, οι εργαζόμενοι, οι άνεργοι, οι συνταξιούχοι, οι νέοι και νέες, όλοι οι πολίτες του νομού, είναι πολλά και συνεχή και επιβάλλεται να μπεί ένα οριστικό τέλος στα εγκληματικά μέτρα που εφαρμόσθηκαν και σε αυτά που σχεδιάζονται να υλοποιηθούν στέλνοντας στη φτώχεια και στην εξαθλίωση κάθε ελληνική οικογένεια.
Ο κόσμος της εργασίας δεν έμεινε και δε θα μείνει με σταυρωμένα τα χέρια απέναντι στις πολιτικές που καταστρέφουν κοινωνία και οικονομία.
Ο αγώνας είναι μονόδρομος, η συσπείρωση είναι μονόδρομος γι΄ αυτό το λόγο σας καλούμε όλους τους πολίτες του νομού να αντιδράσουμε, να υπερασπιστούμε την αξιοπρέπεια μας  και τη ζωή μας, συμμετέχοντας στην 24ωρη πανελλαδική απεργία που κήρυξε η ΓΣΕΕ στις 8 Δεκέμβρη 2016 ημέρα Πέμπτη και ώρα 10:00 στην αίθουσα συγκεντρώσεων του φορέα μας.
Για τη διοίκηση
Ο Πρόεδρος                           Ο Γεν. Γραμματέας
Άγγελος Μπεμπεκίδης         Σπύρος Παπαχρήστου
………..
Επίσκεψη εκπροσώπων της ΕΛ.ΑΣ στον Περιφερειάρχη ΑΜΘ
Συνάντηση με το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Αξιωματικών Ελληνικής Αστυνομίας ΑΜΘ είχε ο Περιφερειάρχης Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης κ. Χρήστος Μέτιος σήμερα 30/11/2016 το πρωί στο γραφείο του στην Περιφέρεια.
Κατά την επίσκεψη που είχε εθιμοτυπικό χαρακτήρα οι εκπρόσωποι της Ελληνικής Αστυνομίας ευχήθηκαν στον Περιφερειάρχη καλή δύναμη στο έργο του.
Ο Πρόεδρος Αστυνόμος Α΄ κ. Αναστάσιος Δραγουδάκης και Αντιπρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Αξιωματικών Αστυνομίας ενημέρωσε τον Περιφερειάρχη για τα προβλήματα και τις ελλείψεις σε υλικοτεχνικές υποδομές της  Ελληνικής Αστυνομίας στην Περιφέρεια καθώς και για θεσμικά θέματα των αξιωματικών της αστυνομίας και του προσωπικού γενικότερα.
Ο Περιφερειάρχης εξέφρασε τη βούλησή του να συμβάλλει από του θεσμικού του ρόλου, στην αντιμετώπισή των θεμάτων που τέθηκαν.
Από κοινού συμφώνησαν σε μια τακτική και ουσιαστική συνεργασία.

Από το Γραφείο Τύπου και Δημοσίων Σχέσεων της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης
.....
Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ
Ούτε μια, ούτε δυο, αλλά τρεις γαλάζιες σημαίες στο Χριστουγεννιάτικο καραβάκι της Πλατείας....

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »