*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

01 Δεκεμβρίου

Ο ΙΟΥΔΑΣ ΦΙΛΟΥΣΕ ΥΠΕΡΟΧΑ O πολιτευτής των ΑΝΕΛ κ.Ιλχάν στο ΚΥΤΤΑΡΟ! Έσκισε ο Μποζίδης

01 Δεκεμβρίου

*Επανέρχομαι σήμερα με πλούσιο φωτογραφικό υλικό και πολλά παραλειπόμενα από το εκπληκτικό διήμερο (την περασμένη Παρασκευή &Σάββατο) στο Ελληνάδικο ΚΥΤΤΑΡΟ με τους «τρομερούς» καλλιτέχνες Chris &John Bozidis και Andrea Darbuka!
-Ο Χρήστος Μποζίδης μέχρι και… ποντιακά τραγούδια είπε παίζοντας μάλιστα και ποντιακή λύρα και ξεσήκωσε για χορό πόντιους και μη!!!
……

*Η έκπληξη της βραδιάς το Σάββατο για τον Τάκη Αλεξούδα ήταν όταν εμφανίστηκε στο ΚΥΤΤΑΡΟ ο πολύ καλός του φίλος, ο υποψήφιος βουλευτής Ξάνθης και πολιτευτής των ΑΝΕΛ, Ιρφάν Μεχμέτ Αλή για να απολαύσει το live στο αγαπημένο Ελληνάδικο!
-Στη φωτογραφία τα δυο φιλαράκια, Τάκης και Ιρφάν!
……

*Επιτυχίες όμως είχε ο τρομερός τουμπερλεκίστας Andreas Darbuka στο ΚΥΤΤΑΡΟ αφού συνεχώς οι θαυμάστριές του τον… παρακαλούσαν για μια φωτογραφία μαζί του!
-Και αυτός άφηνε για λίγο το τουμπερλέκι του και δεν τους χαλούσε χατίρι!
-Τρέμε… Μάκη Αρίφογλου!
……

*Εντωμεταξύ, θαυμάστρια του Χρήστου Μποζίδη, δηλώνει η DJ του ΚΥΤΤΑΡΟ, TZO STAV κη οποία δεν έχανε την ευκαιρία να συνομιλεί μαζί του, «περί μουσικής» και μόνο, καθ’ όλη τη διάρκεια της βραδιάς, επιδεικνύοντας στον φωτογραφικό φακό το χαρακτηριστικό της look με το… ξυρισμένο κεφάλι της!
……

*Και κλείνω σήμερα με την «εμβόλιμη» ενότητα «ΚΥΤΤΑΡΟ» με την Λένα Φερεσιάδου την οποία μετά από πολύ καιρό κατάφερε να εντοπίση ο φωτογραφικός φακός στο συνηθισμένο πόστο της την… «μάρκα» αυτή τη φορά όμως μόνη και χωρίς κάποιον από τους πολλούς θαυμαστές της δίπλα της!
……

*Με πρώτο όνομα την… «αναβαθμισμένη» Αυγή Τριανταφυλλίδου θα είναι αυτό το Σάββατο 3 Δεκεμβρίου το Live στο CITY!
-Μαζί της η εκρηκτική Ξένια, ο Ουμίτ Κράλ, ο Δημήτρης Χριστοδουλάκης, οι πόντιοι μουσικοί Δημήτρης Κυριακίδης στο νταούλι, Στέφανος Κωνσταντινίδης στο ποντιακό τραγούδι και στην λύρα και ο Στέλιος Κολοβός με το σάζι του στο ρεμπέτικο και παραδοσιακό τραγούδι!
-Μη τους χάσετε!
-Το ποτό κοστίζει 8 ευρώ, ενώ για ρεζερβέ μπορείτε να καλείτε στο τηλέφωνο: 6937 180069!
……

*Επέστρεψαν χθες αργά τα μεσάνυχτα από την Κοπεγχάγη της Δανίας ο αθλητικογράφος & ασφαλιστής Στάθης Παπαδόπουλος με την σύζυγό του Κούλα οι οποίοι φιλοξενήθηκαν για πολλές μέρες στην Δανική πρωτεύουσα από τον φίλο τους Νίκο Πούλιο!

-Στη φωτογραφία ο Στάθης με τον φίλο του Νίκο στο αποχαιρετιστήριο δείπνο λίγες ώρες πριν την αναχώρησή του!

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »