*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

10 Δεκεμβρίου

Πολιτικό Καφενείο Το μήνυμα της Μαίρης Τσιακίρογλου στο fb

10 Δεκεμβρίου

Την τρίτη θέση στο Γ.Σ. της ΑΔΕΔΥ κατέλαβε ο συνδικαλιστής της ΔΑΚΕ από την Ξάνθη Δημήτρης Γαλανόπουλος, ο μοναδικός συνδικαλιστής από την ΑΜΘ που μπήκε στο όργανο. Βέβαια, δεν προβλήθηκε ιδιαίτερα ενώ στην ανακοίνωσή της η ΝΟΔΕ έδωσε συγχαρητήρια στην παράταξη της ΔΑΚΕ αλλά δεν έκανε κάποια αναφορά.
(Ο Γιάννης Σιδηρόπουλος στο ηλεκτρονικό Μέσον της Τυποεκδοτικής)
-Ok Giannis…Θα πούμε τον  Πρόεδρο της ΝΟΔΕ από δω και πέρα πριν βγάλει μια συγχαρητήρια ανακοίνωση να ρωτάει πρώτα εσένα και μετά τον γραμματέα του ΣΥΡΙΖΑ Ξάνθης…

……
Ο Δήμαρχος Αβδήρων καταδικάζει απερίφραστα την εμπρηστική ενέργεια κατά του ΙΧ αυτοκινήτου εκπαιδευτικού του Γυμνασίου Αβδήρων και εκφράζει την αμέριστη συμπαράσταση του προς τον συνάδελφο εκπαιδευτικό.
Αποδοκιμάζουμε κάθε μορφή βίας και τασσόμαστε ενάντια σε  τέτοια φαινόμενα και σε πράξεις που δεν αρμόζουν στον πολιτισμό και την παράδοση του τόπου μας
(Από το γραφείο τύπου του Δήμου Αβδήρων για τον εμπρησμό του αυτοκινήτου του Γυμνασιάρχη Αβδήρων)
-Εσύ αποδοκιμάζεις Δήμαρχε Αβδήρων…η ΕΛΜΕ Ξάνθης πότε θα βγάλει μια ανακοίνωση και θα αποδοκιμάσει αφού πρώτα καταδικάσει; 

ΣΕΜΝΑ &ΤΑΠΕΙΝΑ
*Διεκόπη για την Δευτέρα χθες στη Μικτό Κακουργιοδικείο Δράμας η δίκη του θείου που βίασε μαζί με τους δυο ανεψιούς του, την 5χρονη στο τζαμί της Γλαύκης, προκειμένου να καταθέσει η παιδοψυχολόγος κ. Μουχτί.
……
*Στη χθεσινή δίκη ακούστηκαν για πρώτη φορά βολές και κατά του πατέρα του θύματος που σημειωτέων, είναι αδελφός με τον δράστη και εκφράστηκε μάλιστα και η άποψη ότι και αυτός θα έπρεπε να λογοδοτήσει για τη στάση του στο αποτρόπαιο γεγονός που συνέβη στη κλειστή κοινωνία της Γλαύκης.
……
*Δεν ξέρω τι μηνύματα έχει πάρει η ΝΟΔΕ Ν.Δ. από τα κεντρικά, ωστόσο τις τελευταίες μέρες τα γραφεία της πλατείας Ελευθερίας όχι μόνο είναι ανοιχτά, αλλά και οι συνεδριάσεις πάνε στο φουλ.
……
*Προσωπική συνάντηση με τον Κυριάκο Μητσοτάκη κατά την επίσκεψή του στη Ξάνθη, θα έχει πολιτευτής του κόμματος και γνωστός δικηγόρος Κώστας Μαλάκης.
……
*Μπορεί μέχρι πρότινος ο Γ. Σιδηρόπουλος να «μπηχτές» και να ομιλήσουν περί μπεκρήδων, συνταξιούχων, αλκοολικών κλπ και να έγραφε διάφορα κάποτε στα περί χορηγιών…
Ωστόσο το ηλεκτρονικό Μέσον που διαχειρίζεται μαζί με το XanthiTimes είναι τα μόνα που αποδέχτηκαν και μπήκανε χορηγοί επικοινωνίας στην Γειτονιά του Αϊ Βασίλη και της Πέπης Στάντσιου.
Να δηλαδή που γίνανε και φιλαράκια!
.....
Ξεκίνησε χθες το βράδυ η «Γειτονιά του Αϊ Βασίλη» και της Πέπης…
Μπορεί η Πέπη να έβαλε χορηγό το Κανάλι 6 στην Γειτονιά του Αϊ Βασίλη, στα εγκαίνια όμως το βράδυ της Παρασκευής άπαντες όμως οι χορηγοί επικοινωνίας πλην του Αλέξανδρου Παυλικιάνου, ήταν…απόντες!!!!
Και τελικά τα εγκαίνια κάλυψε το…Xanthi channel το οποίο καθυβρίζει η Πέπη γιατί ασκεί κριτική στην "επιχειρηματική" νοοτροπία της....
Παρόντες επίσης στα εγκαίνια ο Μητροπολίτης Ξάνθης κ.Παντελεήμων που μίλησε πρώτος, ο φίλος της Πέπης κύριος Μπάμπης Δημαρχόπουλος που μίλησε δεύτερος, ο χορηγός Πρόεδρος Πασχάλης Λύρατζης που δεν μίλησε, ο πρώην χορηγός Φώτης Καραλίδης και σύσσωμοι οι δημοτικοί σύμβουλοι της παράταξης του Δημάρχου μπας και μαζέψουν και λίγο κόσμο....αλλά άδικα, αφού ελάχιστοι ήταν...
-Άντε Πέπη…καλές δουλειές!!! Ο φωτογράφος και οι καραμέλες να ‘ναι καλά!
Μαίρη Τσιακίρογλου προς ΣΥΡΙΖΑ: Δώστε επιτέλους ημερομηνία εκλογών!
Με μια ιδιαίτερα επιθετική ανάρτησή της στο face book η Πρόεδρος της ΟΕΒΕ Μαίρη Τσιακίρογλου ζήτησε την Πέμπτη το βράδυ εκλογές εδώ και τώρα!
Ιδού και ο σχολιασμός της στο fb, την ώρα που ο πρώην Πρόεδρος της ΟΕΒΕ Γιώργος Μπατζακίδης ασχολείται πλέον μόνο με την… πώληση των κρεάτων του!
«Οι παροχές απεθαναν ζήτω οι παροχές... Δώστε ημερομηνία εκλογών τουλάχιστον... 1) ραγδαία αύξηση φπα, 2)αύξηση ΕΦΚ, κατακρεούργηση συντάξεων , προσφυγικό, κατακρεούργηση αγροτών ,ξένες επενδύσεις που έφυγαν νύχτα από την χώρα μας εξαιτίας των ιδεοληψιών αυτών που διαχειρίζονταν τα αντίστοιχα χαρτοφυλάκια, capital controls τα οποία ρήμαξαν την ελληνική οικονομία.. και το πιο σοβαρό ένας άνευ προηγουμένου διασυρμός της χώρας μας παντού, σε όλους τους τομείς, μια κυβερνητική απραξία που οδήγησε την χώρα στα βράχια και στην ουσιαστική υποδούλωση... Δώστε επιτέλους ημερομηνία».
-Τελικά η Μαίρη είναι πολύ τζαμπουκάς…Υποκλίνομαι!
Στον Αρειο Πάγο η Γεννηματά: «Ανήθικη και βάναυση προσβολή της προσωπικότητάς μου από το έντυπο των Βαξεβάνη-Καλογρίτσα»
«Η ανήθικη και βάναυση προσβολή της προσωπικότητας μου, μέσα από το έντυπο των κκ. Καλογρίτσα-Βαξεβάνη, είναι μια επίθεση που ξεπερνάει κατά πολύ το πρόσωπο μου και την οικογένεια μου».
Τα παραπάνω τόνισε η Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ και επικεφαλής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης μετά τη συνάντησή της με την Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου, Ξένη Δημητρίου, τονίζοντας ότι «όσο βαθειά και αν ψάξουν, δεν υπάρχει τίποτα που θα σπιλώσει το όνομα Γεννηματάς».
«Πρόκειται όμως για μία απροκάλυπτη σκευωρία που πλήττει την ίδια τη λειτουργία της δημοκρατίας, με σκευωρούς ανθρώπους που συστηματικά αναλαμβάνουν τέτοιους ρόλους», συνέχισε η κ. Γεννηματά εξηγώντας ότι επισκέφθηκε την εισαγγελέα του Αρείου Πάγου, «γιατί οι λασπολόγοι επικαλούνται συνομιλία με δικαστικούς λειτουργούς. Κι’ αυτό δημιουργεί από την πλευρά τους την υπόνοια εμπλοκής δικαστικών λειτουργών στη σκευωρία αυτή. Γι’ αυτό και ζήτησα από την εισαγγελέα του Αρείου Πάγου, να λάβει άμεσα μέτρα και ενέργειες, ώστε να διαφυλάξει το κύρος της δικαιοσύνης και των θεσμών».
«Στο φως όλα! Έτσι απαντάμε στο σκοτάδι», κατέληξε στη δήλωσή της η κ. Γεννηματά.
....
                                                    Η φωτογραφία τηςΓειτονιάς

Δεσμεύομαι από τώρα ότι μετά τον Δήμο ΠΡΟΤΥΠΟ που δημιούργησα, σήμερα δημιουργώ μαζί με την Πέπη και την Γειτονιά ΠΡΟΤΥΠΟ! Μη φύγετε χωρίς…καραμέλες μόλις τελειώσουμε!

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »