*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

01 Δεκεμβρίου

Επίσκεψη του Δημάρχου Τοπείρου Θωμά Μίχογλου στο Γυμνάσιο Ερασμίου

01 Δεκεμβρίου
Ο Δήμαρχος Τοπείρου κ. Θωμάς Μίχογλου, αποδεχόμενος την πρόσκληση των μαθητών, επισκέφθηκε το Γυμνάσιο του οικισμού Εράσμιο, συνοδευόμενος από την Δημοτική Σύμβουλο και  Πρόεδρο της επιτροπής Β/θμιας εκπαίδευσης κα. Α. Καρκαλιάνη.
Έγινε θερμά δεκτός από την Διεύθυνση, τους καθηγητές του σχολείου και τους μαθητές. Τιμήθηκε με συμβολικό δώρο από τους μαθητές προκειμένου να τον ευχαριστήσουν για το ενδιαφέρον που δείχνει από την πρώτη ημέρα ανάληψης των καθηκόντων του για την εκπαίδευση στον Δήμο Τοπείρου.
Μαζί με τις ευχαριστίες, του υπέβαλλαν και νέα αιτήματα στα πλαίσια ομαδικής εργασίας στο μάθημα των Νέων Ελληνικών για τους οικισμούς της Τοπικής Κοινότητας Ερασμίου.
Ο Δήμαρχος έκπληκτος αλλά και συγκινημένος από την πρωτότυπη ιδέα των μαθητών αλλά και το ενδιαφέρον τους για την βελτίωση των συνθηκών διαβίωσης, τους ευχαρίστησε για την τιμή που του έκαναν, τους υποσχέθηκε την υλοποίηση των αιτημάτων τους το συντομότερο δυνατό.
Τους ενημέρωσε ότι η πολιτική που οραματίστηκε η σημερινή Δημοτική Αρχή, διεκδικεί, σχεδιάζει και υλοποίει προκειμένου να γίνει ο Δήμος σύγχρονος, φιλικός και με ουσιαστικές παρεμβάσεις. Απευθυνόμενος στους μαθητές αλλά και στους καθηγητές δήλωσε ότι:
« Όπως καταλαβαίνετε παρά τις δυσμενείς οικονομικές συνθήκες και τις συνακόλουθες επιπτώσεις που βιώνουμε στον τόπο μας κάνουμε υπεράνθρωπες προσπάθειες προκειμένου να σταθούμε με αξιοπρέπεια. Ο αγώνας αυτός τόσο για αξιοπρέπεια, όσο και για υπερηφάνεια, πρόοδο και ελπίδα είναι μόνιμος, διαρκής και χωρίς οπισθοχώρηση, παρά τις δυσκολίες και τα εμπόδια ».
Γραφείο Τύπου

Δήμου Τοπείρου

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »