*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

08 Δεκεμβρίου

Ζωντάνεψε η πλατεία στο άναμμα του Χριστουγεννιάτικου δέντρου, ένα φαντασμαγορικό θέαμα για μικρούς και μεγάλους

08 Δεκεμβρίου
Καλά Χριστούγεννα...καλές γιορτές....καλή Πρωτοχρονιά! Σάββατο 31 Δεκεμβρίου στις 11 το βράδυ...Πάμε ΠΛΑΤΕΙΑ! Όλη η Ξάνθη, μια παρέα!
*Οι Αϊ Βασίληδες και οι τάρανδοι, κέρδισαν τους καλικάντζαρους και άναψαν το Χριστουγεννιάτικο δέντρο!
 
 
 
 
 
 
 
Περισσότερος κόσμος απο κάθε άλλη χρονιά, μια χαρούμενη παρέα μικροί και μεγάλοι και φυσικά φαντασμαγορικό θέαμα, χορός και τραγούδι, έκλεψαν τις εντυπώσεις στο σημερινό άναμμα του Χριστουγεννιάτικου δέντρου στη Κεντρική πλατεία της πόλης, απο τον Δήμαρχο Ξάνθης Χαράλαμπο Δημαρχόπουλο. 
Όλα ξεκίνησαν γύρω στις 18.20 της Πέμπτης απο την πλατεία Ελευθερίας, όταν μικροί  Αϊ Βασίληδες ξεχύθηκαν με επικεφαλής τον Αϊ Βασίλη και τους τάρανδους να καταλάβουν την πλατεία και να ανάψουν το Χριστουγεννιάτικο δέντρο που εμπόδιζαν οι "κακοί" μικροί καλικάντζαροι του παιδικού συγκροτήματος του Ιδρύματος Τέχνης και Παράδοσης! 
Στη μάχη του καλού και του κακού, το ελπιδοφόρο φως  των Χριστουγέννων επικράτησε, το δέντρο άναψε, όλοι μαζί μικροί και μεγάλη ξεχύθηκαν στην πλατεία και χόρεψαν...και ακολούθησε ένα νεανικό πάρτι με πολύ τραγούδι απο τα εξαιρετικά νεανικά συγκροτήματα της βραδιάς
Κοντά σε όλα αυτά, θα πρέπει κανείς να σταθεί στα υπέροχα πυροτεχνήματα και τα βεγγαλικά, τα γλυκά που μοιράστηκαν στον κόσμο και φυσικά οι μικροί ποδηλάτες του Πήγασσου που έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους.
 Ο κόσμος της Ξάνθης στήριξε την εκδήλωση, γέμισε την πλατεία και δεν έφυγε μετά το άναμμα του δέντρου και το μήνυμα του Δημάρχου Ξάνθης Χαράλαμπου Δημαρχόπουλου για καλές γιορτές και καλά Χριστούγεννα.
Αλλά κάθισε και παρακολούθησε και την συναυλία με τους REC και τον Βαγγέλη Κακουριώτη σούπερ σταρ....
Και του χρόνου....
Οι φωτογραφίες άλλωστε μιλάνε μόνες τους. 
Συγχαρητήρια στο Κέντρο Πολιτισμού Δήμου Ξάνθης και τον Πρόεδρό του Πασχάλη Λύρατζη, το Σύλλογο Ποδηλατών ΠΗΓΑΣΟΣ, το Ίδρυμα Θρακικής Τεχνικής Παράδοσης και το παιδικό χορευτικό συγκρότημά του, -πολλά μπράβο στους Αϊ Βασίλης...Ήταν όλοι υπέροχοι!
 
 
 
 
 

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »