*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

02 Δεκεμβρίου

Ο ΙΟΥΔΑΣ ΦΙΛΟΥΣΕ ΥΠΕΡΟΧΑ Στα Ιωάννινα ο Δήμαρχος Χρυσούπολης Βαγγέλης Τσομπανόπουλος...

02 Δεκεμβρίου
*«Πολιτικο-καλλιτεχνικό», περιεχόμενο περιλαμβάνει σήμερα η στήλη για να κάνει τη… διαφορά!
-Για να μη σας κρατάω όμως σε αγωνία, διαβάστε παρακάτω και θα καταλάβετε!...
……
*Στα Ιωάννινα βρέθηκε την Παρασκευή ο Δήμαρχος Νέστου, Βαγγέλης Τσομπανόπουλος, όχι όμως για κάτι που αφορούσε τον Δήμο του αλλά για να παραβρεθεί στην ορκωμοσία του μεγάλου του γιου που αποφοίτησε από το Οικονομικό Τμήμα του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων.
-Καλή σταδιοδρομία ευχόμαστε από τη στήλη στον… Τσομπανόπουλο junior.
……
*Η μαγική Έλενα Αρτενιάν από την Ξάνθη ήταν αυτή που κατάφερε να… μαγέψει και τους 4 coaches στο The Voice, που παρακολουθήσαμε και μείναμε έκπληκτοι την Τετάρτη το βράδυ στον «ΣΚΑΪ»!
Η 20χρονη Ξανθιώτισσα φοιτήτρια, η οποία μάλιστα αποφοίτησε από το Μουσικό Σχολείο Ξάνθης, πήγε στο The Voice με την πανέμορφη μητέρα της Ιωάννα, ερμηνεύοντας με μοναδικό μαγικό τρόπο το Damn Your Eyes!
-Πρώτος γύρισε ο Σάκης Ρουβάς, και αμέσως μετά και οι υπόλοιποι τρεις κριτές, οι οποίοι εξάντλησαν κάθε προσπάθειά τους για να την διεκδικήσουν.
-Η ίδια στις ερωτήσεις που της έγιναν δήλωσε μεταξύ άλλων ότι τραγουδά επαγγελματικά τα τελευταία 3 χρόνια σε εκδηλώσεις ξενοδοχείων, ενώ είναι φοιτήτρια 3D animation στη Θεσσαλονίκη.
-Παρά τις προσπάθειες όλων των κριτών (coaches), η ίδια δεν έκρυψε την προτίμησή της και επέλεξε να πάει με την ομάδα του Σάκη Ρουβά, ο οποίος μάλιστα μαγεύτηκε όχι μόνο από τη φωνή αλλά και από τα… πανέμορφα μάτια της!!!
-Έλενα η Ξάνθη (και οι ψήφοι μας όταν τις χρειαστείς…), θα βρίσκονται κοντά σου!
……
*Όσον αφορά την μητέρα της Έλενας Αρτενιάν, την Ντιάνα Ντάφου-Μπογκοσιάν, να σας ενημερώσω ότι ήταν υποψήφια στις Περιφερειακές εκλογές του 2014 με τον Συνδυασμό του αείμνηστου Γιώργου Παυλίδη, «Περιφερειακή Αναγγένηση». Και ήταν ιδιαίτερα χαρούμενη για την πρόκριση της κόρης της....
…….

*Συνεχίζω με ένα αποκλειστικότατο κουίζ που σίγουρα θα προκαλέσει και θα πολυσυζητηθεί…
-Ποιόν γνωστό επιχειρηματία της Ξάνθης, που ασχολείται μάλιστα με τα κοινά, εντόπισε στην Αθήνα γνωστός πρώην DJ, να καπνίζει μάλιστα και μια… «πουράκλα» όπως μου είπε και να… αγναντεύει την Ακρόπολη με χαρακτηριστικό ύφος;;;
Μάλιστα για να σας βοηθήσω και λίγο, σας αποκαλύπτω οτι έχει δύο χόμπι...Τις γυναίκες και τα...αυτοκίνητα!
……
*Γενέθλια είχε χθες ο… «βετεράνος» Ξανθιώτης DJ, πρώην παραγωγός του Radio Life 92.1 και ηθοποιός της Θρακικής Σκηνής, Δημήτρης Κάμτσης, ο οποίος τα γιόρτασε με καλή παρέα φίλων στον Βόλο όπου βρίσκεται και εργάζεται τα τελευταία χρόνια!
-Δημήτρη Χρόνια Πολλά!
……
-Έναν «Γολγοθά» έζησαν χθες στο αεροδρόμιο «Ελ. Βενιζέλος» επιστέφοντας από την Κοπεγχάγη της Δανίας, ο γνωστός αθλητικογράφος και ασφαλιστής Στάθης Παπαδόπουλος και η σύζυγός του Κούλα, αφού όχι μόνο περίμεναν αρκετή ώρα να παραλάβουν τις αποσκευές τους, αλλά όταν τις παρέλαβαν αυτές ήταν σπασμένες αλλά και ότι περιείχαν μέσα ήταν διαλυμένο και κατεστραμένο!
-Δικαίως «διαμαρτύρονταν» έντονα χθες ο Στάθης για το… «κακό» που τον βρήκε!
-«Ξινό» του βγήκε το ταξίδι!!!
....
*Κι ένα αποκλειστικό....Ο Στάθης πουλάει το ΑΘΛΗΤΙΚΟ ραδιόφωνό του και όποιος ενδιαφέρεται είναι ανοιχτός σε κάθε είδους πρόταση... 
Επισημαίνοντας μάλιστα με έμφαση οτι...κουράστηκε και τόπος στα...νιάτα...!
Πρόταση της στήλης....Να αναλάβει το ραδιόφωνό του ο πρώην στενός συνεργάτης του Αλέξανδρος Παυλικιάνος, ή να αγοράσει αν ενδιαφέρεται, ο Χουσεϊν Καράνταη, όπως ήδη έκανε με άλλα τρία ραδιόφωνο! Οχι θα κάτσει να σκάσει...
……

*Τέλος, σήμερα Παρασκευή 2 Δεκεμβρίου μην χάσετε τον καθιερωμένο «πιατοπόλεμο & λουλουδοπόλεμο» στο ελληνάδικο «ΚΥΤΤΑΡΟ» και… Live τουμπερλέκι με τον απίθανο Tsako! Ακόμη σας περιμένουν εκπλήξεις, πολλά δώρα και ένα φανταστικό θέαμα! Θα κληρωθεί και 1 φιάλη στα ρεζερβέ!
Κρατήσεις: 6978634242.
....
 *Θα γίνει τελικά φέτος η βραδιά ΟΝΕΙΡΩΝ για την υποδοχή του νέου χρόνου στην Κεντρική πλατεία της πόλης και μάλιστα σε συνεργασία της Θρακικής Σκηνής με τον Δήμο Ξάνθης....
-Έχω τη γνώμη οτι θάχουμε....ρεκόρ προσέλευσης κοινού! Σημειώστε το....Απο τώρα ετοιμάζονται όλοι για την υποδοχή του νέου χρόνου στην Κεντρική πλατεία της Ξάνθης! 
 Ο Γύφτος

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »