*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

07 Δεκεμβρίου

ΒΟΛΙΔΕΣ "Νομιμοποίησε" την παρανομία ο Δήμος Ξάνθης...

07 Δεκεμβρίου
ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΑΚΥΡΩΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΠΡΑΣΙΑ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΞΑΝΘΗΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΚΙ ΟΧΙ ΝΑ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΣΟΥΝ ΜΙΑ ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΛΟΓΙΚΗ!
Κατά την άποψή μας και το λέμε ανοιχτά προκαλώντας μάλιστα και την νομικό της Επιτροπής, από την ώρα που ο δεύτερος πλειοδότης ανοιχτά και δημόσια έκανε πίσω στη δημοπρασία για το Λούνα Πάρκ στην Γειτονιά του Αϊ Βασίλη δηλώνοντας ότι τα «βρήκε» με τον Σερραίο πλειοδότηκαι αποφάσισαν να το δουλέψουν από κοινού τα παιχνίδια έναντι μόνο 2.550 ευρώ… ο Δήμαρχος Ξάνθης Μπάμπης Δημαρχόπουλος έπρεπε να ακυρώσει εδώ και τώρα τον διαγωνισμό, διασφαλίζοντας τα συμφέροντα του Δήμου Ξάνθης και λέγοντας παράλληλα ΟΧΙ στον πρωτοφανή εμπαιγμό… διότι περί αυτού επρόκειτο.
-Τι έκαναν λοιπόν Δήμαρχος, Παρτσαλίδου Δέσποινα και  Μαρίνος Σδρέβανος της επιτροπής;
-Στην ουσία νομιμοποίησαν την παρανομία και το «παιχνίδι» των δυο συμμετεχόντων στο διαγωνισμό! Σε βάρος των συμφερόντων του Δήμου Ξάνθης!
……
ΑΦΟΥ ΘΑ ΕΣΤΗΝΕ Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΤΟ ΔΕΝΤΡΟ, Ο ΗΛΙΑΔΗΣ ΤΙ ΗΘΕΛΕ ΕΚΕΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΤΡΕΙΣ ΕΡΓΑΖΌΜΕΝΟΥΣ ΤΗΣ ΤΕΧΝΙΚΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ;
Έτσι μια αφελή ερώτηση κάνω στον Πασχάλη Λύρατζη αλλά και στον Δήμαρχο Ξάνθης Μπάμπη Δημαρχόπουλο…
-Αφού μέσα στη συμφωνία αγοράς του νέου φυσικού Χριστουγεννιάτικου δέντρου που στοιχίζει κοντά στις 5.000 ευρώ, ήταν πλην της μεταφοράς του και η τοποθέτησή του στη κεντρική πλατεία της πόλης…
-Ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών Θωμάς Ηλιάδης με τους τρεις εργαζόμενους του Δήμου τι ήθελαν εκεί; Και μην μας πει βέβαια ο Θωμάς ότι… «τυχαία» περνούσε! 
(σ.σ. Μας δουλεύουν πάντως άγρια Λύρατζης και Δημαρχόπουλος… Αυτό αργήσαμε αλλά το καταλάβαμε. Αλήθεια, αν διαχειρίζονταν τα δικά τους χρήματα, θα ήταν τόσο… χουβαρντάδες;).
……
ΝΑ ΣΤΗΡΙΞΟΥΜΕ ΣΤΙΣ ΓΙΟΡΤΕΣ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΜΑΣ…!
Η αγορά μιας πόλης, δείχνει σε μεγάλο βαθμό τον τομέα της ανάπτυξης, αλλά και της κουλτούρας και του γούστου των πολιτών της…
Η Ξάνθη είναι μια πόλη με εξαιρετική αγορά που ειδικά στις γιορτές, θα πρέπει να στηρίξουμε όλοι οι Ξανθιώτες, προτιμώντας την κι από τα πολυκαταστήματα, αλλά και από τις αγορές της Θεσσαλονίκης ή των γειτονικών πόλεων.
Να στηρίξουμε λοιπόν όλοι μας την αγορά της πόλης μας. Και ειδικά τώρα τις γιορτές.

(Σ.Σ. Σε αυτό βέβαια θα πρέπει να συμβάλουν και οι ίδιοι οι Ξανθιώτες επαγγελματίες με τις τιμές και την ποιότητα των προϊόντων τους…).

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »