*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

03 Δεκεμβρίου

ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΑΦΕΝΕΙΟ Καλορίζικη κύριοι ζαχαροπλάστες της Ξάνθης…!

03 Δεκεμβρίου
Μαζί με τις καραμέλες τους, οι κύριοι του Camelot έφεραν (κι έστησαν) και την… Καραμελούπολη! Καλορίζικη κύριε Αρσενίου…
…………..

Και σε ότι αφορά το ΣΔΑΝΞ, δεν κατάλαβα γιατί αυτή η πρεμούρα του Δημαρχόπουλου να παραμείνει ως έχει και να αποτελεί «αστερίσκο» στον όλο σχεδιασμό; Είναι γνωστό ότι ο ίδιος κατέχει την θέση του προέδρου (και ο Θεοδωρίδης στην θέση του αντιπροέδρου για να μην ξεχνιόμαστε), αλλά είναι αυτό επιχείρημα (για να μη χάσουν δηλαδή κάποιοι τις θέσεις τους) να μην προχωρήσει ο σχεδιασμός όπως πρέπει;
(Ο Τένης Καμαρίδης στη «ΘΡΑΚΗ»)
-Εντάξει… αλλά δεν θα διαλύσουμε και τον ΣΔΑΝ Ξάνθης για να «ωφεληθούνε» οι ιδιωτικές εταιρείες και οι Δήμαρχοι Αλεξανδρούπολης και Δράμας…
……

Αλλά η παρακμή του ελληνικού τύπου δεν έχει τέλος. Με δημοσιογράφους να συκοφαντούν συναδέλφους τους, προκειμένου να υπερασπιστούν πολιτικούς (στο κόμμα των οποίων φιλοδοξούν να πολιτευτούν), με άλλους δημοσιογράφους -άλλοτε λαοπρόβλητους συγγραφείς που φωτογράφιζαν εξαπατημένες υπό του Φιντέλ κορασίδες- να δημιουργούν HOAX…
(Ο μη… παρακμιακός Γιάννης Σιδηρόπουλος στην ιστοσελίδα της Τυποεκδοτικής)
-Ενώ εσύ που έβριζες όλους όσους δεν υποστήριζαν Πούλιο ή Γιαννακίδη που ήταν οι χορηγοί σου, αποτελείς την… ΜΗ παρακμή (κοινώς την ακμή) των ΜΜΕ!
……
Σεμνά &Ταπεινά
*Τι άλλο θα δούμε! Ημερίδα της  Περιφερειακής Ενότητας Ξάνθης για τα φυτοφάρμακα με οργανωτή τον… Σοροπτιμιστικό Όμιλο Ξάνθης!
-Πάλι καλά που την ανέθεσαν στον….Καρυπίδη ή στους Σιδηρόπουλους!
……
*Την άλλη κύριε Ζαγναφέρη κάνε μια ημερίδα για τους… μαραθώνιους και φέρε για εισηγητές τους Λομβορδέα και τον Δημαρχόπουλο!
-Τουλάχιστον να υπάρχει και λίγο ακροατήριο στο Elliso hotel
……
*Τι δεν κατάλαβαν ορισμένοι; Ότι η Ξάνθη δεν είναι Αλεξανδρούπολη που έχει τέλεια ρυμοτομία και οποιοδήποτε κάθετο πάρεις, σε βγάζει στη παραλία…
……
*Δυο δρόμους έχει όλο κι όλο η πόλη μας. Ο ένας είσοδος από τα νεκροταφεία κι ο άλλος έξοδος από την Ανδρέου Δημητρίου…
Τους έκλεισες και τους δυο κάπου στον κόμβο του Σίσσυ ή του Νέστου;  Μπορείς και κυκλοφορείς μόνο με….ελικόπτερο!
*Κι ένα ερώτημα κρίσεως για τους Γιάννη Μπούτο, Κώστα Ζαγναφέρη (δεν ψηφίζει αλλά…), Μπιρολάκο, Μιχάλη Αμοιρίδη…
-Αν Πρόεδρος του ΣΔΑΝ Ξάνθης εξακολουθούσε να είναι ο Χατζηευαγγέλου, θα στηρίζατε (και θα ψηφίζατε) και πάλι την πρόταση Λαμπάκη - Μέτιου για το θέμα των σκουπιδιών; Αν…
…………..
Επίσκεψη Άδωνι Γεωργιάδη χθες Παρασκευή στον Περιφερειάρχη Χρήστο Μέτιο
Τον Περιφερειάρχη Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης κ. Χρήστο Μέτιο επισκέφθηκε την Παρασκευή το πρωί ο Αντιπρόεδρος της Ν.Δ. κ. Άδωνις Γεωργιάδης, στο γραφείο του στην Περιφέρεια.
Κατά την επίσκεψη ο Περιφερειάρχης ενημέρωσε τον κ. Γεωργιάδη για όλα τα θέματα της Περιφέρειας και κυρίως για το στρατηγικό σχεδιασμό, την πορεία του ΕΣΠΑ, τα προβλήματα των ζωονόσων και των επιχειρήσεων στην περιοχή της ΠΑΜΘ σε σχέση με τις συνθήκες ίδρυσης και λειτουργίας των αντίστοιχων στη Βουλγαρία  και του ζήτησε να είναι αρωγός και σύμμαχος της περιοχής.
Ο Αντιπρόεδρος ευχήθηκε στον Περιφερειάρχη Καλή Επιτυχία στο έργο που έχει αναλάβει και δήλωσε ότι θα στηρίξει την Περιφέρεια σε κάθε θέμα που θα προκύψει.
Από το Γραφείο Τύπου και Δημοσίων Σχέσεων της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης
……………
ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΠΡΟΤΥΠΟ!
10.000 ευρώ για το Χριστουγεννιάτικο δέντρο και το καλλιτεχνικό πρόγραμμα!
Αναφέρει το Κέντρο Πολιτισμού Δήμου Ξάνθης σε ανακοίνωσή του τα παρακάτω:
Ένα Δένδρο… Χίλιες Ευχές!
Φωταγώγηση Χριστουγεννιάτικου Δένδρου
Ο Δήμαρχος Ξάνθης δίνει το έναυσμα για τις πιο όμορφες γιορτές του χρόνου.
Ελάτε να γιορτάσουμε όλοι μαζί την έναρξη της ομορφότερης περιόδου του χρόνου, των γιορτών των Χριστουγέννων και να φωταγωγήσουμε μαζί το δένδρο της Ελπίδας, παρέα με τα ξωτικά, τον Άη Βασίλη και πολλές εκπλήξεις!
Συναυλία με τους REC
Και τον ΒΑΓΓΕΛΗ ΚΑΚΟΥΡΙΩΤΗ (BOYS N’ NOISE)
Πέμπτη 8 Δεκεμβρίου
Ώρα: 18:00- Κεντρική Πλατεία
ΔΗΜΟΣ ΞΑΝΘΗΣ- ΚΕΝΤΡΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ
ΠΗΓΑΣΟΣ
ΙΔΡΥΜΑ ΘΡΑΚΙΚΗΣ ΤΕΧΝΗΣ & ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ
(σ.σ. Καλά όλα αυτά κύριε Δήμαρχε, αλλά και 10.000 ευρώ για ένα φυσικό και φέτος Χριστουγεννιάτικο δέντρο κι ένα καλλιτεχνικό συγκρότημα που ελάχιστοι γνωρίζουν….μήπως είναι πάρα πολλά; Όσο κι αν στο Δήμο Ξάνθης, λεφτά υπάρχουν βέβαια…!).
…………
ΒΑΣΙΛΗΣ ΤΣΟΛΑΚΙΔΗΣ: Είμαι έτοιμος να βοηθήσω τον κύριο Τσιτιρίδη για να βρεθεί λύση στο κάμπινγκ Μυρωδάτου!
Έτοιμος να συνεργαστεί με τον Δήμαρχο Αβδήρων  Γ. Τσιτιρίδη προκειμένου να βρεθεί λύση στο θέμα του κάμπινγκ Μυρωδάτου, δηλώνει ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης Βασίλης Τσολακίδης σε ανακοίνωσή του, αναφέροντας τα παρακάτω:
Με έκπληξη πληροφορηθήκαμε ότι  για δεύτερη φορά ακυρώθηκε ο διαγωνισμός γαι το κάμπινγκ του Μυρωδάτου. Πραγματικά είναι να γελάει κανείς ή να θλίβεται με την ανεπάρκεια του κυρίου Τσιτιρίδη  Γιώργου και της παρέας του. Δυστυχώς με την βαριά αμέλεια του  Δημάρχου δημιουργείται μεγάλο οικονομικό κόστος στο Δήμο μας. Και όλα αυτά συμβαίνουν επειδή ο Δήμαρχος δεν χρησιμοποιεί τα έμπειρα στελέχη του Δήμου παρά κάποιους ειδικούς συνεργάτες με ανεπάρκεια στο συγκεκριμένο αντικείμενο. Το κάνει είτε γιατί δεν εμπιστεύεται το έμπειρο προσωπικό ή επειδή κάτι άλλο υποκρύπτουν οι ενέργειες του. Εμείς τον διαβεβαιώνουμε ότι είμαστε έτοιμοι να τον βοηθήσουμε αρκεί να μας το ζητήσει στο δημοτικό συμβούλιο.
Ξάνθη 01/12/2016
Mε εκτίμηση
Βασίλης Τσολακίδης
Πρώην Δήμαρχος

Δήμου Αβδήρων

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »