*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

03 Δεκεμβρίου

Ο ΙΟΥΔΑΣ ΦΙΛΟΥΣΕ ΥΠΕΡΟΧΑ "Μαύρη πέτρα" έρινε η...νταουλίστρια Ευαγγελία στο Κύτταρο...

03 Δεκεμβρίου
*Ποιος είπε ότι η δημοφιλής νταουλίστρια, Ευαγγελία, «έριξε» φέτος «μαύρη πέτρα» πίσω της στο ΚΥΤΤΑΡΟ μετά την λύση της συνεργασίας της με το Ελληνάδικο για την φετινή χειμερινή σαιζόν και την αντικατάστασή της από τον Πόντιο συνάδελφό της Κώστα Τσαρμαντίδη;;;
-Η Ευαγγελία όχι μόνο βρέθηκε το περασμένο Σάββατο στο ΚΥΤΤΑΡΟ για την Live βραδιά με τους Chris & John Bozidis και Andreas Darbuka μαζί με μεγάλη γυναικοπαρέα αλλά μάλιστα χωρίς κόμπλεξ φωτογραφήθηκε μαζί με την συμπαίκτριά της στην ποδοσφαιρική ομάδα «Βασίλισσες της Θράκης και πρώην συνάδελφό της στο Ελληνάδικο, Θωμαή Ψάλτη!
……

*Η οποία Θωμαή μαζί με την DJ ΤΖΟ STAV, ετοιμάζουν «πυρετωδώς», όπως έμαθα, από σήμερα κιόλας τα τραγούδια που θα παίξουν αύριο στη βραδιά «Ladies Night» για να διασκεδάσουν όλο τον γυναικείο πληθυσμό που θα επιλέξει το… «ΚΥΤΤΑΡΟ» για την Κυριακάτικη διασκέδασή τους και θα απολαύσει το δεύτερο ποτό δωρεάν, κερασμένο από το Ελληνάδικο!!!
……

*Νέα σελίδα στο Facebook αποκλειστικά για τη συμμετοχή της στο «The Voice», «έφτιαξε» η ταλαντούχα Ξανθιώτισσα τραγουδίστρια Έλενα Αρτενιάν για να ενημερώνονται οι θαυμαστές της για την πορεία της στον τηλεοπτικό διαγωνισμό!
-Με μια σύντομη ματιά που έριξα στο προφίλ της, είδα ότι η Έλενα ανήρτησε βιντεάκια από την πρόκρισή της στο «The voice» και τις αγκαλιές της με τον Σάκη Ρουβά, αλλά και τραγούδια – Videoclip της από συνεργασίες της με άλλους καλλιτέχνες που οι περισσότεροι δεν γνωρίζαμε!
……

*Όλα καυσόξυλα που είχε για να ζεσταθεί το χειμώνα, έκλεψε άγνωστος δράστης από το σπίτι του νεαρού Ξανθιώτη τραγουδιστή, Άκη Μακρίδη και τον άφησε «σύξυλο» να παγώνει τις κρύες νύχτες!
«Καλά πείτε μου τώρα αυτός ο… που μου έκλεψε τα ξύλα πόσο…. είναι και συν αυτό ούτε ένα ξύλο όρθιο δεν μου άφησε ρέ κλειδαριά θα βάζω άλλη φορά στα ξύλα άντε τώρα εγώ να ζεσταθεί τό κόκαλο μου άντε καλό μάς δάγκωμα…», έγραψε χθες απεγνωσμένα στο Facebook, όλο νεύρα ο Άκης και με το δίκιο του ο άνθρωπος!
-Άκη κουράγιο, θα σε ζεστάνει στην αγκαλιά της η αγαπημένη σου!...
……

*Άλλο ένα νέο τραγούδι με τίτλο «ΔΕΝ ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ ΤΑ ΟΝΕΙΡΑ» έγραψε πρόσφατα ο δημοφιλής Νίκος Στογιαννίδης, ο οποίος κοντεύει να ξεπεράσει σε αριθμό τραγουδιών ακόμη και μεγάλους καλλιτέχνες!
-Σύντομα ο Νικόλας θα ανακοινώσει και το πρόγραμμα των εορταστικών του περιοδειών για τα Live του σε μαγαζιά όλης της Περιφέρειας!
-Σε αναμονή λοιπόν!
……
*Άλλη μια Live βραδιά διοργανώνει και σήμερα Σάββατο η ταβέρνα «ΤΟ ΚΤΗΜΑ» στην Εθνική Οδό Ξάνθης – Πόρτο Λάγος!
-Το καταπληκτικό καλλιτεχνικό σχήμα αποτελούμενο από: την εκρηκτική Σίλια Λιώγα στο τραγούδι και την κιθάρα, τον ταλαντούχο Αντώνη Χειμωνίδη επίσης στο τραγούδι και την κιθάρα και τους μουσικούς Φίλιππο Δομνίδη, Γιάννη Γαβριηλίδη, και Ανδρέα Μυγδαλά, υπόσχεται να σας διασκεδάσει για να περάσετε ένα όμορφο και αξέχαστο Σαββατόβραδο!

-Κρατήσεις στο τηλέφωνο 25410 21010 & Κινητό 6932398799 (Τάσο).

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »