04 Δεκεμβρίου

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ. Πρωτοφανής ανάρτηση ρατσισμού και μίσους σε βάρος του Ισραήλ από τον περιβόητο Ιμάμη της Γλαύκης! Δείτε τι έγραψε!

04 Δεκεμβρίου
 *Δεύτερος απο αριστερά ανάμεσα στον Τούρκο Πρόξενο και τους Χουσειν Ζεϊμπέκ-Μετέ, ο Ιμάμης του Μίσους κατά του Ισραήλ, ο Ιμάμης της Γλαύκης...
 *"Φίρμα" στον Τουρκόφωνο Τύπο, δεν...φοβάται και δεν υπολογίζει ούτε τους Νόμους!
 Φώτο απο τις φοβερές πυρκαγιές στο Ισραήλ που ξεσπίτωσαν 80.000 ανθρώπους


Έχει «ξεφύγει» εντελώς ο Ιμάμης της Γλαύκης Ερκάν Αζίζογλου κι έχει γίνει δυστυχώς επικίνδυνος και για την ενότητα του λαού στην περιοχή μας με εμπρηστικά μηνύματα στο face book που ξεπερνούν σε τέτοιο βαθμό τα μίση και τα πάθη, ώστε μουσουλμάνοι να αναγκάζονται να τον καλούν στην τάξη για τον ρατσισμό του.
Αυτή τη φορά λοιπόν ο Ιμάμης της Γλαύκης, γνωστός για τα ανδραγαθήματά του και με την κηδεία του άτυχου στρατιώτη αλλά και τον βιασμό της 5χρονης Πομακούλας στον οικισμό από ανήλικους στους οποίους έκανε μαθήματα στο τζαμί, ξεπερνώντας τον εαυτό του, εύχεται η φωτιά που πριν λίγες μέρες ξέσπασε στο Ισραήλ, να…μη σβήσει ποτέ!!!
Όπως είναι γνωστό, 80.000 άνθρωποι αναγκάστηκαν να εγκαταλείψουν άρον-άρον τα σπίτια τους την περασμένη εβδομάδα από τρομερή πυρκαγιά που ξέσπασε στο Ισραήλ –οι Ισραηλικοί κατηγορούν ως εμπρηστές τους Παλαιστίνιους-καθώς οι πυρκαϊές έφθασαν στη Χάιφα, τρίτη μεγαλύτερη πόλη του Ισραήλ.
Οι ισχυροί άνεμοι που πνέουν στην περιοχή και η δίμηνη ξηρασία που προηγήθηκε ενισχύουν μάλιστα τα πύρινα μέτωπα βόρεια της πόλης και πυρκαϊές απειλούν και σπίτια κοντά στην Ιερουσαλήμ και τη Δυτική Όχθη.
Με αφορμή λοιπόν αυτήν την πυρκαγιά, ο Ιμάμης της Γλαύκης που πρόσφατα τον επισκέφθηκαν για να τον….συμπαρασταθούν ο Τούρκος Πρόξενος Κομοτηνής, ο «Ψευτομουφτής» Ξάνθης κ.Μετέ και ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Ξάνθης Χουσεϊν Ζεϊμπέκ λόγω των γεγονότων στον οικισμό στη κηδεία του αδικοχαμένου στρατιώτη αφού ήταν ο άνθρωπος που πρωτοστάτησε και στα επεισόδια σε βάρος του Μουφτή Ξάνθης κ.Σινίκογλου, με σχόλιό του στο Face book εύχεται αυτή η φωτιά (στο Ισραήλ)…να μη σβήσει ποτέ!
Διαβάστε αυτούσια την ανάρτηση-ΜΙΣΟΥΣ και ΡΑΤΣΙΣΜΟΥ  του Ιμάμη της Γλαύκης στο fb.

Η ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΣΤΟ FACEBOOK TOY IMAMH ΤΗΣ ΓΛΑΥΚΗΣ

%ce%b5%cf%81%ce%ba%ce%b1%ce%bd
Ερκάν Αζίζογλου
Είμαστε πολύ ενοχλημένοι και ανήσυχοι από την πυρκαγιά στο Ισραήλ
Μήπως σβήσει !
Aykut Kdrgl : Χότζα μου δεν συνάδουν σε εσάς τέτοιες κοινοποιήσεις γεμάτες μίσος. Να μην ξεχνάμε πως άλλο το κράτος  και  άλλο οι ζωές που ζούνε σε αυτό.
Ερκάν Αζίζογλου :  Φίλε μου αυτοί όλοι το ίδιο είναι. Όλοι είναι σαν ένα τέρας που θρέφεται με αίμα. Μέχρι σήμερα αμέτρητες χώρες τις βούλιαξαν, δεν θα απαριθμήσω εδώ μία-μία τις σκληρότητες τους, όμως αυτοί που ζούσαν σε αυτό το κράτος τι έπραξαν ; Παρακολουθούσαν με τα σάλια τους να τρέχουν. Παρακαλώ μην υπερασπίζεσαι σε μένα το Ισραήλ.
(σ.σ. Η μετάφραση είναι απο τα Τουρκικά Νέα)

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »