*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

05 Δεκεμβρίου

ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΑΦΕΝΕΙΟ Στον...περσινό Σερραίο φίλο της Πέπης το Λούνα Πάρκ με δημοπρασία!

05 Δεκεμβρίου
Έχει «πνευμόνια» ο Φώτης να συγκροτήσει συνδυασμό και να τεθεί επικεφαλής του, με το ΠΑΣΟΚ στο… 5%; Από την άλλη, το ίδιο ερώτημα υπάρχει και για τον Χρήστο Μέτιο, αν θα είναι δηλαδή αυτός επικεφαλής του συνδυασμού στις εκλογές του 2019 ή όχι… Αν κρίνω όμως από την χθεσινή αποκλειστική (!) επίσκεψη του Άδωνι στον Περιφερειάρχη, χωρίς καμία άλλη «ατζέντα», μάλλον μιλάμε και για τον οριστικό επικεφαλής της παράταξης και το 2019…
(Ο Τένης Καμαρίδης στη «ΘΡΑΚΗ»)
-Εγώ προτείνω να κατέβει υποψήφιος Περιφερειάρχης ΑΜΘ αλλά Τέρενς Κουικ με το χρίσμα της Ν.Δ. ο Άδωνις! Ιδού…
……………..
Φίλε μου αυτοί όλοι (Ισραήλ και Ισραηλινοί) το ίδιο είναι. Όλοι είναι σαν ένα τέρας που θρέφεται με αίμα. Μέχρι σήμερα αμέτρητες χώρες τις βούλιαξαν, δεν θα απαριθμήσω εδώ μία-μία τις σκληρότητες τους, όμως αυτοί που ζούσαν σε αυτό το κράτος τι έπραξαν ; Παρακολουθούσαν με τα σάλια τους να τρέχουν. Παρακαλώ μην υπερασπίζεσαι σε μένα το Ισραήλ.
(Ο Ιμάμης της Γλαύκης Ερκάν Αζίζογλου στο fb απαντώντας σε σχόλιο μουσουλμάνου που τον επίπληττε για το μίσος του για τον λαό του Ισραήλ)
-Πρόσεχε Ερκάν, γιατί κι ο φίλος σου ο Μετέ τα ίδια έλεγε, αλλά γονυπετής μετά ζητούσε συγνώμη από τους Ισραηλινούς!
Σεμνά &Ταπεινά
*Καλό νέο. Συνεδρίασε λοιπόν χθες το μεσημέρι (13.30) η Δημοτική Επιτροπή Παιδείας Δήμου Αβδήρων (σ.σ. Μέλος και ο διευθυντής του Λυκείου Αβδήρων Νίκος Ανταμπούφης») με τα ακόλουθα δύο θέματα στην ημερήσια διάταξη (το πρώτο αφορά στην ανέγερση κτιρίου για το Μουσικό Σχολείο Ξάνθης):
1. Ανέγερση κτιρίου στέγασης του Μουσικού Σχολείου Γυμνασίου-Λυκείου και Εργαστήριου Ειδικής Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης (Ε.Ε.Ε.Ε.Κ.) στο οικόπεδο 17.000 τ.μ. στον οικισμό της Διομήδειας (σύμφωνη γνώμη)
2. Κατανομή πιστώσεων για λειτουργικές δαπάνες και πιστώσεων Σ.Α.Τ.Α. στις Σχολικές Επιτροπές Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του δήμου για το έτος 2017.
……
*Και τα δυο θέματα πέρασαν ομόφωνα, ενδιαφέρον ωστόσο έχει ότι το οικόπεδο για την ανέγερση του νέου Μουσικού σχολείου ψήφισε και ο Νίκος Ανταμπούφης, διευθυντής του Λυκείου Αβδήρων.
-Πως ως δημοτικός σύμβουλος Ξάνθης, ζήτησε να γίνει το σχολείο στη…πόλη της Ξάνθης!!!
-Αλλά σαν διευθυντής, άλλα σαν δημοτικός σύμβουλος!
…..
*«Φανουράκηδες» του Περιφερειακού συμβούλου Ξάνθης Γιάννη Μπούτου που ενδιαφέρεται τώρα πλέον να κατέβει και υποψήφιος βουλευτής Ξάνθης οι Ζήσης Κατσαρίκας και Κώστας Ζαγναφέρης;
-Τα πρώτα like πάντως στο αφιέρωμα της εφημερίδας «Παρασκήνιο» για τον Μπούτο αυτοί τά ‘καναν στο fb και το τρίτο ο Μιχάλης Αμοιρίδης…
-Σαν την… καλαμιά στο… πάρκο Ευμοίρου όπου έχει και την βίλα με την πισίνα του,  έμεινε ο γιατρός Σπύρος Τσιλιγγίρης! Κι αν του φύγουν κι οι Νίκος Χατζόπουλος και Βασίλης Ρούφος, μόνο ο… Καλτσάς θα του μείνει!
…………
Στον περσινό φίλο της Πέπης δόθηκε χθες με δημοπρασία το Λούνα Πάρκ, έναντι 2.550 ευρώ!
Η ίδια εταιρεία Λούνα Παρκ που στην γειτονιά του Αϊ Βασίλη το 2015 είχε εμφανιστεί για λόγους φιλανθρωπίας να παραχωρεί τα παιχνίδια της ΔΩΡΕΑΝ στο Λύκειο Ελληνίδων Ξάνθης, πήρε το Λούνα παρκ στη δημοπρασία του Δήμου Ξάνθης έναντι 2.550 ευρώ.
Πρόκειται για την εταιρείας των αδελφών Μπιζάνη με εκπρόσωπο τον Πασχάλη Νιζάμη.
Σημειώνω ότι στη χθεσινή δημοπρασία για το Λούνα Παρκ της Γειτονιάς του Αϊ Βασίλη δεν χτύπησε κανείς, αφού ο δεύτερος ενδιαφερόμενος τα βρήκε με τον πρώτο και δεν κατέθεσε καμιά προσφορά και μάλιστα ανακοίνωσε παρουσία και του Δημάρχου Ξάνθης την επιχειρηματική συμφωνία.
Το Λούνα Πάρκ που θα στηθεί φέτος στην Γειτονιά του Αϊ Βασίλη θα περιλαμβάνει Καρουζέλ, τραινάκι και τσουλήθρα.
Στην δημοπρασία παραβρέθηκε αν και με καθυστέρηση και ο πρώην αντιδήμαρχος Πολιτισμού Μανώλης Φανουράκης, ενώ εντύπωση προκαλεί ότι εν γνώσει του Δημάρχου Ξάνθης (σ.σ. Άλλωστε ειπώθηκε στη χθεσινή δημοπρασία..), πρώτος και δεύτερος πλειοδότης θα δουλέψουν μαζί το πάρκινγκ!
-Παράνομο ή νόμιμο κύριοι της Αποκεντρωμένης;
…….
Τους ενοχλεί η Χρυσή Αυγή μόνο όταν συναντιέται με τον Μωραϊτη!

Τις νησίδες Ρω και Στρογγύλη επισκέφθηκαν χθες  ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, Πάνος Καμμένος, ο αναπληρωτής υπουργός, Δημήτρης Βίτσας και εννέα βουλευτές μέλη της επιτροπής Εξωτερικών και Άμυνας της Βουλής από τον ΣΥΡΙΖΑ, τη Χρυσή Αυγή και τους ΑΝΕΛ, συνοδευόμενοι από τον αρχηγό ΓΕΕΘΑ ναύαρχο Βαγγέλη Αποστολάκη και τον αρχηγό ΓΕΣ αντιστράτηγο Βασίλη Τελλίδη.
Αναλυτικότερα οι 9 βουλευτές που βρέθηκαν χθες στα δυο νησιά ήταν οι παρακάτω:
1Αυλωνίτου Ελένη ΣΥΡΙΖΑ, 2. Ιωάννης Δέδες ΣΥΡΙΖΑ, 3.Νίνα Κασιμάτη ΣΥΡΙΖΑ, 4.Γιώργος Ντζιμάνης ΣΟΡΙΖΑ, 5.Ρίζος Δημήτρης ΣΥΡΙΖΑ, 6.Κασιδιάρης Ηλίας Χρυσή Αυγή. 7.Χρήστος Παππας Χρυσή Αυγή. 8.Ιωάννης Αϊβατίδης Χρυσή Αυγή και 9. Κατσίκης Κωνσταντίνος ΑΝΕΛ
Και τα σχόλια βέβαια πήραν και δώσανε στο fb, ειδικά για την πρώην ΠΑΣΟΚ κ.Κασιμάτη, νυν βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ...
(σ.σ. Να μη θυμίσω ότι στη Ξάνθη δέχτηκε τη λάσπη της ζωής του από Χουσεϊν Ζειμπέκ και Γ. Σιδηρόπουλο ο Πρόεδρος του ΕΒΕ Ξάνθης Στέλιος Μωραίτης επειδή συναντήθηκε στο ΕΒΕ με τον θεσμικό ρόλο με τον βουλευτή της Χρυσής Αυγής Γ. Λαγό;)
………
Σύσκεψη εκπροσώπων του Σωματείου ΔΙΑΖΩΜΑ με τον Περιφερειάρχη Χρήστο Μέτιο απόντος του Μ. Αμοιρίδη!
Ο Περιφερειάρχης Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης κ. Χρήστος Μέτιος πραγματοποίησε σύσκεψη με τον Πρόεδρο του Σωματείου «Διάζωμα» κ. Σταύρο Μπένο, τον Δήμαρχο Κομοτηνής κ. Γιώργο Πετρίδη με κύριο σκοπό την ενεργοποίηση των φορέων της Περιφέρειας για τη διεθνοποίηση της πολιτιστικής διαδρομής της οδού Via Egnatia.
Ο κ. Μπένος ενημέρωσε τον Περιφερειάρχη και τον Δήμαρχο Κομοτηνής για το όλο εγχείρημα της υποστήριξης της δράσης. Η δημοσιοποίηση μάλιστα της πολιτιστικής αυτής διαδρομής συμφωνήθηκε ότι θα γίνει στην Κομοτηνή το Σεπτέμβριο του 2017 παρουσία φορέων της Περιφέρειάς μας καθώς και εκπροσώπων του χώρου  του πολιτισμού.
Στη σύσκεψη επίσης παραβρέθηκαν, η Διευθύντρια  του Γραφείου του Υφυπουργού Οικονομίας και Ανάπτυξης κα. Αναστασία Τσώμου, η Προϊσταμένη της Εφορείας Αρχαιοτήτων Ροδόπης κα. Χρύσα Καραδήμα, η Πρόεδρος της ΔΕΚΕΠΑΚ κ. Νατάσα Λιβεριάδου, ο Δντής της Ενδιάμεσης Διαχειριστικής Αρχής κ. Βασίλης Πιτσινίγκος, ο Γενικός Δ/ντής Ανάπτυξης κ. Κωνσταντίνος Καλούδης και λοιποί υπηρεσιακοί παράγοντες.

(σ.σ. Εντύπωση προκάλεσε πάντως από την σύσκεψη η απουσία του αρμόδιου Περιφερειακού συμβούλου για θέματα Τουρισμού Μιχάλη Αμοιρίδη. Γιατί κύριε Μέτιο;)
Η ΛΕΖΑΝΤΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ
Ο Σερραίος φίλος της Πέπης (και του Μπάμπη…) πήρε το λούνα πάρκ στη χθεσινή δημοπρασία στο Δημαρχείο…Τυχαίο; Δεν νομίζω…

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »