*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

04 Δεκεμβρίου

Ξάνθη τριών αστέρων, νίκησε και τον Αστέρα Τρίπολις 3-1 και βλέπει ΕΥΡΩΠΗ!

04 Δεκεμβρίου
 
Με ηγέτες τους Βασιλακάκη (έκανε το καλύτερο φετινό παιχνίδι του), τον τρομερό Γιουνές, τον εκπληκτικό Λάζιτς και αμυντικό ογκόλιθο και ψυχή της ομάδας τον Λισγάρα, η Ξάνθη πέτυχε μεγάλη νίκη μέσα στα Πηγάδια με τον Αστέρα Τρίπολης με 3-1 και βλέπει πλέον…ΕΥΡΩΠΗ!
ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ
Τους 16 βαθμούς στη φετινή Super League έφτασε η Xanthi FC μετά τη νίκη της με 3-0 επί του Αστέρα Τρίπολης στο παιχνίδι που έγινε το απόγευμα της Κυριακής. Η ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου διεύρυνε το αήττητο σερί της στα 8 παιχνίδια (9 με το κύπελλο) σκοράροντας με τους Βασιλακάκη (2’), Γιουνές (14’), Λάζιτς (31΄) οι οποίοι πέτυχαν τα πρώτα γκολ στο Xanthi FC Arena για το πρωτάθλημα. Για τον Αστέρα μείωσε ο Ιωαννίδης στο 53’.
ΦΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΓΚΟΛ
Στο 4ο εντός έδρας παιχνίδια της η ξανθιώτικη ομάδα πήρε την πρώτη φετινή εντός έδρας νίκη για το πρωτάθλημα που ακολούθησε το 3-1 επί της Καλλονής για το κύπελλο ενώ το ερχόμενο Σάββατο αντιμετωπίζει την ΑΕΛ για την 14η αγωνιστική στην έδρα της.
Στις καλύτερες στιγμές του αγώνα στο 2’ ο Βασιλακάκης με κεφαλιά μετά από κόντρα έκανε το 1-0 ενώ στο 7' το σουτ του Μάσα απέκρουσε ο Ζίβκοβιτς. Στο 13' Ωραίο γυριστό σουτ του Τσουκαλά, σταθερά ο Ζίβκοβιτς. Στο 14’ ο Γιουνές έκανε το σουτ μπάλα βρήκε και στον Χαμντανί και κατέληξε στα δίχτυα για το 2-0. Στο 20’ το σουτ του Καλτσά μέσα από τη μεγάλη περιοχή, μπλοκάρει ο Ζίβκοβιτς και στο 31’ ο Λάζιτς έκανε το 3-0 με σουτ στην αριστερή γωνία του Ντοναρούμα. Στο 53’ ο Ιωαννίδης με σουτ έκανε το 3-1. Στο 70’ ο Λισγάρας με προβολή απείλησε αλλά ο τερματοφύλακας απέκρουσε σε κόρνερ. Ο Βασιλακάκης στο 82’ με πλασέ απείλησε αλλά η ευκαιρία χάθηκε.
Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Ιωάννης Παπαδόπουλος της ΕΠΣ Μακεδονίας με βοηθούς τους κ.κ. Ιωάννη Σίπκα (ΕΠΣ Πέλλας) - Κυριάκο Μερκενίδη (ΕΠΣ Μακεδονίας) ενώ 4ος διαιτητής ο Στέφανος Κουμπαράκης (ΕΠΣ Θράκης). Κίτρινη κάρτα αντίκρισαν οι: Λουσέρο, Φερνάντες, Λισγάρας, Μπέρτος, Γιιουνές.
Xanthi (Ραζβάν Λουτσέσκου 8): Ζίβκοβιτς 6, Μπαξεβανίδης 7, Γουάλας 7, Φλίσκας 6 (64’ Χατζητερζόγλου 7), Λισγάρας 8, Ντε Λούκας 7, Βασιλακάκης 8 (86’ Ορφανίδης Π., Λουσέρο 6, Τριάδης 7 (75’ Νιέτο 3), Γιουνές 8, Λάζιτς 8.
Αστέρας Τρίπολης (Δημήτρης Ελευθερόπουλος 5): Ντοναρούμα 5, Μάσα 6 (64’ Ροντρίγκεζ 5), Ιωαννίδης 7, Φερνάντες 5 (46’ Τσιλιανίδης 5), Τσουκαλάς 5, Γιαννούλης 6, Δημούτσος 6, Καλτσάς 7, Μπέρτος 7, Χαμντανί 5, Ίγκορ 5 (69’ Κώτσιρας 4).
 
 
 

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »