*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

22 Νοεμβρίου

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ… ΜΑΥΡΑ! Βρε τα ..πολιτικά πρόσωπα του Xanthi channel!

22 Νοεμβρίου
*Όταν ένας βουλευτής όπως ο Σωκράτης, αδελφός του Θανάση Ξυνίδη, «νικώντας» στις εκλογές του 2009 τον Σγουριδισμό, δεν καταφέρνει, παντοδύναμος γραμματέας του ΠΑΣΟΚ και στη συνέχεια ακόμη πιο παντοδύναμος Υπουργός Ανάπτυξης του ΓΑΠ να «ενσαρκώσει» στο ελάχιστο την ελπίδα του λαού μας…
-Και στις εκλογές του 2012 ως υποψήφιος βουλευτής του ΚΙΔΗΣΟ παίρνει μόλις και μετά βίας…. 292 σταυρούς!
-Ε άστο(ν) καλύτερα… Μη το (ν) «ψάχνεις» καν… Δεν υπάρχει λόγος.
-Γιατί αυτό θα έπρεπε να απασχολεί τον ίδιο κι όχι εμάς τους υπόλοιπους κι αδιάφορους..
……
*Τον Σωκράτη τον γνώρισα ως «αδελφό» του Θανάση… Μέχρι εκεί!
-Αμέσως μετά την εκλογή του ως βουλευτή, γραμματέα και πανίσχυρου Υπουργού, γνώρισα και τους «δαίμονές» του…
Και απλά τον άφησα στο… «άφες αυτοίς»! Τι να πούνε άλλωστε δυο άνθρωποι που εκφράζουν δυο τελείως διαφορετικούς κόσμους;
(σ.σ. Και τι σχέση μπορεί να είχα κι εγώ άλλωστε με τον Ξανθούλη της επένδυσης Μαμούθ...που ήρθε σαν σωτήρας και καλοφαγάς κι έκτοτε αγνοείται η τύχη του;)
……
*Τι «θυμήθηκε» λοιπόν να πει ο Σωκράτης μετά από 15-20 χρόνια περίπου για το Xanthi channel, κάνοντας αβάντα, όχι φυσικά στον βουλευτή του τίποτα Στάθη Γιαννακίδη, αλλά το ανταγωνιστικό προς το Xanthi channel έτερο κανάλι της πόλης:
-«Οφείλουν να παραιτηθούν άμεσα όσα πολιτικά πρόσωπα συμμετέχουν σε μέσα ενημέρωσης»…
-Σιγά τα ωά και σιγά τα πολιτικά πρόσωπα! Ο ένας Πρόεδρος στο ΕΒΕ Ξάνθης και ο άλλος πρώην υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος του Πούλιου και προσφάτως γραμματέας της ΝΕ ΠΑΣΟΚ Ξάνθης!
-Οι οποίοι σημειωτέων είναι μέλη στο Δ.Σ του Xanthi channel πολλά χρόνια πριν αναμιχθούν με την πολιτική!!!
Κι ούτως ή άλλως οι άνθρωποι περιμένουν όπως όλοι Μας εδώ κι ενάμιση χρόνο, την προκήρυξη των νέων Περιφερειακών αδειών!!!
-Βρε τα πολιτικά πρόσωπα...! 
……
*Γιατί θυμήθηκε μετά από 15 χρόνια περίπου να τα «πει» ΤΩΡΑ όλα αυτά ο Σωκράτης για ένα κανάλι που ποτέ δεν πήγαινε αγκαζέ με τους… εξουσιάζοντες!; Και το βασικότερο, ποτέ δεν τον αδίκησε για να μην πω οτι παραμονές του 2009, πρωτίστως τον βοήθησε χωρίς έστω έναν ευρώ!
-Και το κυνήγησαν μάλιστα πρωτίστως ΠΑΣΟΚ και Νέα Δημοκρατία επί ημερών Λασκαρίδη…;
.....
*Ούτε κι επ’ αυτού προσωπικά δεν έχω κάποια απορία, αφού προ ημερών αποκάλυψα για τον πρώην Δήμαρχο Τοπείρου Στέλιο Χατζηευαγγέλου ότι του απαγορεύτηκε η έξοδος για το εξωτερικό λόγω της υπόθεσης του αδελφού Καραλευθέρη… οπότε όλα είναι μέσα στο παιχνίδι!
……
*Τι άλλο ωστόσο είπε ο Σωκράτης και επειδή δεν βόλευε βεβαίως σε αυτούς που το είπε, το «πέρασαν» στα ψιλά; 
-Ότι η απεξάρτηση των μέσων ενημέρωσης από κάθε είδους συμφέροντα είναι θέμα δημοκρατίας!
.....
*Σωστά! Μόνο που τα «κάθε είδους συμφέροντα» που υπονοεί ο Σωκράτης, δηλαδή προμήθειες, απευθείας αναθέσεις, Περιφέρεια, πράσινοι και γαλάζιοι Δήμοι, Πανεπιστήμια, προγράμματα… μουσουλμανικής εκπαίδευσης (Δραγώνα, Θ. &Φραγκουδάκη), ΚΡΑΤΙΚΗ διαφήμιση!
-Ήταν και είναι προνόμιο αυτών που πήγαιναν και πηγαίνουν αγκαζέ με την εξουσία!
-Παλιά με  το ΠΑΣΟΚ του Σγουρίδη, στη συνέχεια με το ΠΑΣΟΚ του ΓΑΠ και τους Ξανθούληδες, τώρα με τον Ζεϊμπέκ και τους Στάθηδες… οπότε μάλλον τα λέει σε μας, για να τα ακούσουν οι φίλοι του!
….
*Και φυσικά στα «κάθε είδους συμφέροντα», φαντάζομαι ότι ο Σωκράτης συμπεριλαμβάνει και τους Προέδρους και μέλη του Δ.Σ. του Κανάλι 6 που παίρνανε προμήθειες και εργολαβίες τόσο από τη ΔΕΥΑΞ του Τσέπελη, όσο και από την Περιφέρεια του Γιαννακίδη και του Φώτη Καραλίδη!
-Και οι οποίοι έπαιρναν μέχρι και ΠΑΡΑΝΟΜΕΣ… μεταφορές δημοσίων υπηρεσιών, ανεξάρτητα αν την «γλίτωναν» την τελευταία στιγμή με βούλευμα λόγω 5ετίας και παραγραφής του αδικήματος
……
*Ευθέως λοιπόν το ερώτημα. Αν δηλαδή οι εργολάβοι-καναλάρχες δεν είναι τα… «κάθε είδους συμφέροντα», ποιοι είναι;
-Ο Ανέστης Αντωνιάδης που ακόμη και τις διαφημίσεις της Nova τις έδινε και τις δίνει στο XanthiPress και με δυσκολία ως γραμματέας της ΝΕ ΠΑΣΟΚ Ξάνθης πληρώνει τα ενοίκια των γραφείων;
-Ή ο Στέλιος Μωραϊτης που το μόνο λάθος που έκανε, ήταν να πάει μάρτυρας κατηγορίας κατά του Χατζηευαγγέλου; Και να παίζει...κλαρίνο κι όχι....με όλα τα όργανα;

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »