*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

23 Νοεμβρίου

SEE THROUGH "Αρχηγική" εμφάνιση του Μπάμπη Ευστρατίου στην Έκθεση

23 Νοεμβρίου
Τώρα ο… αγώνας του Μπάμπη υπέρ του Μέτιου δικαιώνεται! Χρήστο στην επόμενη έκθεση περιμένουμε και τα…γαρύφαλλα!
…..
Άκουσον!

Άκουσον!

*Για τον Φλεβάρη 2017 αναβλήθηκε η δίκη που είχε ο «Μαχητής» και ο Πάνος Παπαδόπουλος με τον πρώην Αντιδήμαρχο Πολεοδομίας και τραπεζοκαθισμάτων Απόστολος Αγκόρτσας…
-Μέχρι τότε κύριε Ζαγναφέρη, πιστεύουμε ότι θα βγάλεις και καμιά νεότερη… απόφαση για τον κυκλοφοριακό κόμβο που… δεν υπάρχει!!!
-Τώρα πως λειτουργούν ξενοδοχείο και βενζινάδικο ΧΩΡΙΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΚΟ κόμβο, αφού ναι μεν κάποια φώτα έβαλε εκεί ο Απόστολος, πλην όμως δεν υλοποίησε την μελέτη που κατέθεσε…
-Αυτό καλό είναι να μας το απαντήσει είτε ο ίδιος ο Αντιπεριφερειάρχης Ξάνθης Κώστας Ζαγναφέρης, είτε το γραφείο Συγκοινωνιών Ν. Ξάνθης με τους δυο τμηματάρχες του Πασχάλη Λύρατζη και Μπάμπη Ευστρατίου… Περιμένουμε…
……
*Υπενθυμίζω ότι μάρτυρας κατηγορίας και υπεράσπισης του Απόστολου  Αγκόρτσα στη συγκεκριμένη υπόθεση είναι ο πρώην αντιδήμαρχος Χρήστος Μούρκας και προσωπικά απορώ…
-Πως δεν έφερε ο Απόστολος και τους Δημαρχόπουλο Μπάμπη και Καπζά Τζεμήλ του Δήμου Μύκης που τον «καλύπτανε» επί χρόνια… Πολύ απορώ!
Ειδικά για τον Μπάμπη μάλιστα, τις επόμενες μέρες έχω κι άλλες ενδιαφέρουσες ερωτήσεις σχετικά με την περίφημη υπόθεση της Αγριάνης
Κι όσο για τους Εισαγγελείς Ξάνθης; Υπάρχουν και Εφέτες Εισαγγελείς…
Ένας εκ των οποίων απέδειξε μάλιστα προσφάτως ότι δεν αστειεύεται με τους «επαγγελματίες»… αυτοδιοικητικούς!
…..
Συνελήφθη 34χρονος στην Καβάλα με ηρωίνη
Συνελήφθη την Δευτέρα 21-11-2016 το μεσημέρι, στην Καβάλα, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Καβάλας, 34χρονος ημεδαπός, διότι κατείχε τρεις (3) νάιλον συσκευασίες με ηρωίνη, συνολικού βάρους 2,05 γραμμαρίων, οι οποίες και κατασχέθηκαν.
…………..
Ο νέος Γενικός Πρόξενος της Ομοσπονδιακής Δημοκρατίας της Γερμανίας στη Θεσσαλονίκη επισκέφθηκε τον Δήμαρχο Ξάνθης
Ο Δήμαρχος Ξάνθης κύριος Χαράλαμπος Δημαρχόπουλος, υποδέχτηκε την Τρίτη 22 Νοεμβρίου 2016, στο Δημαρχείο, το νέο Γενικό Πρόξενο της Ομοσπονδιακής Δημοκρατίας της Γερμανίας στη Θεσσαλονίκη, κ. Βάλτερ Στέχελ (Walter Stechel).
Στην εθιμοτυπικού χαρακτήρα επίσκεψη συζητήθηκαν θέματα κοινού ενδιαφέροντος, με κυρίαρχο αυτό της ανάπτυξης στην περιοχή, των επενδύσεων, καθώς επίσης και θέματα που αφορούν τον τουρισμό.
Ο Δήμαρχος ενημέρωσε τον κ. Πρόξενο για τη Ξάνθη και τα δυναμικά της πεδία καθώς και για την οικονομική, κοινωνική και πολιτιστική δραστηριότητα, αλλά και για την τουριστική προοπτική της περιοχής.
Έμφαση έδωσε στην κοινωνική κρίση που διέρχεται ο τόπος μας όπως και για τα και τα προβλήματα που έχουν προκύψει λόγω της οικονομικής ύφεσης, καθώς και για τις δραματικές διαστάσεις που έχει πάρει η ανεργία ιδιαίτερα στην περιοχή μας
………….
Την Κυριακή 27/11 στην Ξάνθη το 40ήμερο μνημόσυνο για τον Γ. Παυλίδη
Επιμνημόσυνη δέηση, με τη συμπλήρωση 40 ημερών από τον αδόκητο θάνατο του αειμνήστου Περιφερειάρχη Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης Γεώργιου Παυλίδη, θα τελεστεί την Κυριακή 27 Νοεμβρίου στον Ιερό Ναό της του Θεού Σοφίας στις 9:30π.μ. στην Ξάνθη.
Η παρουσίας σας θα τιμήσει την οικογένεια και όλη την Περιφέρεια ΑΜΘ.
Αιωνία η μνήμη του.
Από το Γραφείο Τύπου & Δημοσίων Σχέσεων της Περιφέρειας Αν. Μακεδονίας & Θράκης
…………..
Επίσκεψη του Δημάρχου Αλεξανδρούπολης στον Περιφερειάρχη ΑΜΘ
Τον Περιφερειάρχη Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, κ. Χρήστο Μέτιο επισκέφθηκε ο Δήμαρχος Αλεξανδρούπολης και Πρόεδρος της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης κ. Ευάγγελος Λαμπάκης, τη Δευτέρα 21 Νοεμβρίου 2016, προκειμένου να συζητήσουν ευρύτερα θέματα για τους Δήμους της  Περιφέρειας.
Ειδικότερα, αναφέρθηκαν στην συνεργασία της Περιφέρειας και της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων, στους μικρούς δήμους και την υποστήριξή τους καθώς και στην ανάγκη επιτάχυνσης υλοποίησης του νέου Ε.Σ.Π.Α. για την κάλυψη των αναγκών των Δήμων. Επίσης, αντικείμενο της συζήτησής τους αποτέλεσαν η επεξεργασία απορριμμάτων, ο αγωγός φυσικού αερίου και γενικότερα κοινωνικά προβλήματα.
Τέλος, και τα δύο μέρη συμφώνησαν σε μια ουσιαστική  συνεργασία προκειμένου η Περιφέρεια και οι είκοσι δύο δήμοι να πετύχουν τη μεγαλύτερη δυνατή ανάπτυξη.
Από το Γραφείο Τύπου και Δημοσίων Σχέσεων της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης
(σ.σ. Πρώτα ο Λαμπάκης τα είπε έξω απο τα δόντια και μετά του...έκανε και μια επίσκεψη για τη χειραψία! Ο Δήμαρχος Αλεξανδρούπολης είναι ΑΡΧΗΓΟΣ!)
………….
Νεαρή κοπέλα επιχείρησε να αυτοκτονήσει στην Ξάνθη - Βγήκε στο μπαλκόνι και απειλούσε να πέσει
Τέλος στη ζωή της επιχείρησε να βάλει το απόγευμα της Δευτέρας μια νεαρή κοπέλα στο κέντρο της Ξάνθης, με αποτέλεσμα να σημάνει συναγερμός.
Πρόκειται για μια νεαρή η οποία για άγνωστους μέχρι στιγμής λόγους επιχείρησε να αυτοκτονήσει ανεβαίνοντας στο εμπορικό κέντρο που βρίσκεται στη συμβολή των οδών Δαγκλή και Τσιμισκή, στο οποίο έχουν καταγραφεί τόσο αυτοκτονίες όσο και αντίστοιχες απόπειρες κατά το παρελθόν.
Η κοπέλα βγήκε στο μπαλκόνι και άρχισε να απειλεί πως θα αυτοκτονήσει βουτώντας στο κενό με αποτέλεσμα να κινητοποιηθούν ο επιχειρηματίας του Le cafe αλλά και δύο αστυνομικοί που επίσης βρίσκονταν στο σημείο και κατάφεραν όλοι μαζί να την πείσουν να αναθεωρήσει την απόφασή της. 
………
Επίθεση λύκου σε πρόβατα στα Αρριανά!
Συνέχεια στις επιθέσεις λύκων στο νομό Ροδόπης, αυτή τη φορά στον Δήμο Αρριανών.
Μία ακόμα καταγράφηκε στις 15 Νοεμβρίου στο νομό μας και συγκεκριμένα στα Αρριανά. Σε μαντρί που βρίσκεται μόλις 300 μέτρα από το χωριό, σημειώθηκε η επίθεση του λύκου, όπως μαρτυρούν άνθρωποι του οικισμού. Ο ιδιοκτήτης - κτηνοτρόφος είδε ορισμένα από τα ζώα του νεκρά και άλλα τραυματισμένα και δε μπορούσε να πιστέψει αυτό που είχε συμβεί. Τις νυχτερινές ώρες ο λύκος κατάφερε να μπει μέσα στο μαντρί, αναζητώντας την τροφή ανάμεσα στα ζώα.
Μόλις πριν έναν μήνα επίθεση λύκου σημειώθηκε σε κτηνοτροφική μονάδα με 250 πρόβατα στην περιοχή του Νέου Σιδηροχωρίου Ροδόπης. Επιθέσεις λύκων σε κοπάδια της Ροδόπης και γενικά της Θράκης έχουν καταγραφεί τους τελευταίους μήνες. Για την υπόθεση μάλιστα ενημερώθηκε το κλιμάκιο του ΕΛΓΑ κτηνίατροι του οποίου κλήθηκαν να κάνουν επιτόπιους ελέγχους και να δρομολογήσουν τη διαδικασία των αποζημιώσεων. Οι λύκοι επιτίθενται τις βραδινές ώρες, προκαλούν τραύματα στην περιοχή του λαιμού των προβάτων και αποχωρούν.
Τα πρόβατα συνήθως καταλήγουν από αιμορραγία μετά τα σοβαρά τραύματα που τους προκαλούν οι λύκοι. Ανάλογα περιστατικά επιθέσεων έχουν σημειωθεί και σε άλλα σημεία της Ροδόπης. Ενδεικτική είναι η περίπτωση επίθεσης στη Νέα Σάντα Ροδόπης, όμως σε μοσχάρια.
azinlikca.gr

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »