*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

19 Νοεμβρίου

SEE THROUGH Με οδηγό τον Τάσο Θεοδωρίδη πήγε ο Τσέπελης στα τσίπουρα του Κυριάκου...

19 Νοεμβρίου

ΑΚΟΥΣΟΝ!

 ΑΚΟΥΣΟΝ!
*Με ποιόν λέτε οτι πήγε στο Σταυροχώρι Σταυρούπολης για τα τσίπουρα του Κυριάκου ο Μανώλης Τσέπελης για να μην πληρώνει βενζίνες;
Μα με το αυτοκίνητο του Τάσου Θεοδωρίδη και με οδηγό τον ίδιο!
Βρε τον Τάσο...Γιατί δεν πήρε και τον Καραπαπάζογλου να πάνε όλοι μαζί να γίνουνε πολλοί...
....
*Α sorry.....Αυτό το ξέχασε! Ο Ανέστης Καραπαπάζογλου μόνο έναν παραδέχεται ως άριστο οδηγό, τον Σάκη Κριτσίνη και μόνο στη μερσεντές του Σάκη ανεβαίνει! 
.....
*Αφού κι ο Νίκος Χατζόπουλος εγκατέλειψε τον γιατρό Σπύρο Τσιλιγγίρη και θέλει να γίνει κι αυτός… βουλευτής με τη Ν.Δ, γιατί να μη θέλει και ο Σκουρδούλης;
-Θάλεγα το ίδιο και για τον Χρήστο Σάπκα αυτός όμως είναι "κολλημένος" με τον Λεβέντη...Οπότε! 
……
*Τώρα γιατί όλοι αυτοί ξαφνικά «ξεσηκώθηκαν» και θέλουν… Βουλή; Μα γιατί η Νέα Δημοκρατία είναι 1η κι αν τα κόμματα που θα μπουν τη Βουλή είναι το ίδιο πολλά όπως τώρα… με το νυν εκλογικό σύστημα η Νέα Δημοκρατία εφόσον ο ΣΥΡΙΖΑ δεν πιάσει με τη πρώτη το μέτρο του 25%+1, κερδίζει και τις τρεις έδρες! Θέλει κι ερώτημα;
……
*Τα σχόλια κύκλων του γιατρού Σπύρου Τσιλιγγίρη για τις φιλοδοξίες του Νίκου Χατζόπουλου που προωθεί μάλιστα ως… γραφείο τύπου του ο γνωστός Σταύρος Καρυπίδης;
-Πολλοί μιλάνε  με τα κεντρικά της Ν.Δ… Άλλοι όμως μιλάνε με το περιβάλλον Μητσοτάκη και τον Βορίδη κι άλλοι μιλάνε με τις….καθαρίστριες!
Τώρα ποιος μιλάει με τις καθαρίστριες… Σίγουρα πάντως όχι ο Γιώργος ο Γκούρτσας ή ο Βασίλης ο Ρούφος…!
……
*Εντυπωσίασε για μια ακόμη φορά ο Αντ’ αυτού αντιδήμαρχος Ξάνθης Κυριάκος Παπαδόπουλος που έστησε χθες στο σπίτι του στο Σταυροχώρι τσιμπούσι με αφορμή την νέα παραγωγή τσίπουρων στο φοβερό αποστακτήριο που διαθέτει…!
.......
Και ποιό πολύ εντυπωσίασε, όχι όταν εμφανιστηκε ο Δήμαρχος Ξάνθης Χαράλαμπος Δημαρχόπουλος με τον Ταρενίδη, αλλά όταν μπήκε στο σπίτι του ο Σωτήρης Τσιακίρογλου! Χαμός έγινε....
-Οχι για τον Σωτήρη φυσικά, αλλά για τα κεμπάμπια, τα κεφτεδάκια και τα εδέσματα δια...χειρός Σωτήρη που κουβάλησε ο ίδιος!
.....
*Γιατί δεν κάλεσε ο Κυριάκος και τον Γιώργο Γκούρτσα στα τσίπουρα; Μήπως για να μην φέρει μαζί του και τον Μπάμπη Ευστρατίου;
-Δεν ξέρει οτι ο Ευστρατίου μπορεί να είναι Τμηματάρχης στο Συγκοινωνιών, ο Ζαγναφέρης όμως τον έστειλε και επί της υποδοχής στο Τουριστικό Περίπτερο της Περιφέρειας στην Έκθεση Τουρισμού στη ΦΙΛΟΞΕΝΙΑ Θεσσαλονίκης;
....
*Στην Βουλγαρία βρίσκεται σήμερα Σάββατο ο Πασχάλης Λύρατζης για διακοπές, μαζί με τον καλή παρέα.....αλλά μη με ρωτάτε τι πήγε να κάνει!
Οχι πάντως για να ξανακλείσει συναυλία του Βασίλη Παπακωνσταντίνου,....
…….
Συνελήφθη επ’ αυτοφώρω 23χρονος διαρρήκτης στην Ξάνθη
Συνελήφθη την Παρασκευή 18-11-2016 τις πρώτες πρωινές ώρες, στην Ξάνθη, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Ξάνθης, 23χρονος ημεδαπός, διότι κατελήφθη επ’ να έχει διαρρήξει επιχείρηση της πόλης και να έχει αφαιρέσει από το εσωτερικό της το χρηματικό ποσό των 482,5 ευρώ. Στην κατοχή του δράστη βρέθηκε και κατασχέθηκε όλο το αφαιρεθέν χρηματικό ποσό, το οποίο αποδόθηκε στον δικαιούχο του, καθώς επίσης 1 διαρρηκτικό εργαλείο και 1 ζευγάρι γάντια.
…………
Θανατηφόρο τροχαίο στην Ηλιόπετρα Ξάνθης
16χρονος μουσουλμάνος με κλεμμένο ΙΧ τραυμάτισε θανάσιμα 75χρονο μοτοποδηλάτη και τον εγκατέλειψε
Την Πέμπτη (17-11-2016) το απόγευμα στην Ηλιόπετρα Ξάνθης, έλαβε χώρα τροχαίο ατύχημα, όταν Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο που οδηγούσε 16χρονος ημεδαπός συγκρούστηκε μετωπικά με δίκυκλο μοτοποδήλατο που οδηγούσε 75χρονος ημεδαπός. Αποτέλεσμα της σύγκρουσης ήταν να τραυματίσει θανάσιμα ο 75χρονος και ελαφρά ο 16χρονος, ο οποίος στη συνέχεια εγκατέλειψε τον τόπο του ατυχήματος.
Ύστερα από επιστάμενες αναζητήσεις των αστυνομικών του Αστυνομικού Σταθμού Ευλάλου της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ξάνθης εντοπίσθηκε και συνελήφθη ο 16χρονος.
Από την αστυνομική έρευνα προέκυψε ότι ο 16χρονος είχε αφαιρέσει το όχημα που οδηγούσε, λίγη ώρα νωρίτερα από το ίδιο χωριό.
Οι τραυματίες μεταφέρθηκαν στο Γενικό Νοσοκομείο Ξάνθης και το Κέντρο Υγείας Αβδήρων.
Προανάκριση για τα αίτια και τις συνθήκες του ατυχήματος διενεργεί το Τμήμα Τροχαίας Ξάνθης.
(σ.σ. Πληροφορίες μου λένε πάντως οτι ο 16χρονος δράστης που είναι μπλεγμένος και με τα ναρκωτικά με εντολή Εισαγγελέα αφέθηκε ελεύθερος, πήγε στην Αλεξανδρούπολη και ξαναέκλεψε...αυτοκίνητο και τον συνέλαβε η Ασφάλεια!)
…………..
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΜΘ: Συνέντευξη τύπου την Τρίτη 22/11 για την Έκθεση «Ανατολική Μακεδονία - Θράκη 2016»
H Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας & Θράκης και η ΔΕΘ - HELEXPO ΑΕ, σας προσκαλούν σε συνέντευξη τύπου, την Τρίτη 22 Νοεμβρίου 2016 και ώρα 13:30, στην Αίθουσα Συνεδριάσεων της Περιφέρειας ΑΜΘ (Κακουλίδη 1, 1ος όροφος, Κομοτηνή), ενόψει της 24ης Πανελλήνιας Εμπορικής Έκθεσης «Ανατολική Μακεδονία - Θράκη 2016», που θα πραγματοποιηθεί το διάστημα 25-27 Νοεμβρίου 2016, στο Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο Ανατολικής Μακεδονίας-Θράκης, στην ΒΙΠΕ Κομοτηνής.
Από το Γραφείο Τύπου & Δημοσίων Σχέσεων της Περιφέρειας Αν. Μακεδονίας & Θράκης
………………….

ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΚΕΔΕ
Το Ενιαίο Ταμείο Επικουρικής Ασφάλισης ανακαλεί συντάξεις πρώην δημάρχων
Στην ανάκληση επικουρικών συντάξεων και του μηνιαίου βοηθήματος που δίδει σε δεκάδες πρώην δημάρχους, προχωρά το Ενιαίο Ταμείο Επικουρικής Ασφάλισης -ΕΤΕΑ (πρώην Ταμείο Ασφάλισης Δημοτικών Κοινοτικών Υπαλλήλων -ΤΥΔΚΥ), σύμφωνα με καταγγελία της ΚΕΔΕ.
Παρότι, όπως επισημαίνει στη σχετική ανακοίνωσή της, οι αιρετοί αυτοί είχαν κληθεί, μετά από πρόσκληση του ίδιου του φορέα, να εξαγοράσουν με εφάπαξ καταβολή ή με δόσεις, συγκεκριμένη περίοδο αναγνωρισμένης προϋπηρεσίας.
Ο πρόεδρος της ΚΕΔΕ, Γ. Πατούλης, καλεί το υπουργείο Εσωτερικών και το ΕΤΕΑ να μη γίνει καμία ανάκληση, ενώ το θέμα θα τεθεί στη συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου της ΚΕΔΕ, που θα πραγματοποιηθεί τις επόμενες ημέρες.
…………..
Αφαιρέθηκε και επίσημα το μετάλλιο της Δεβετζή από τους Ολυμπιακούς του Πεκίνου
Άσχημα νέα για την Πηγή Δεβετζή αφού μέσω επίσημης ανακοίνωσης της ΔΟΕ, τελεσίδικη είναι πλέον η αφαίρεση του χάλκινου μεταλλίου που είχε κατακτήσει στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Πεκίνου, λόγω χρήσης απαγορευμένων ουσιών.
Επίσημη μορφή πήρε η τιμωρία της Πηγής Δεβετζή για χρήση απαγορευμένων ουσιών τη διετία 2007-2009. Η Διεθνής Ολυμπιακή Επιτροπή ανακοίνωσε την Πέμπτη την αφαίρεση του χάλκινου μεταλλίου που κατέκτησε η Ελληνίδα πρωταθλήτρια στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Πεκίνου, το 2008.
Η Ελληνίδα αθλήτρια του τριπλούν βρέθηκε "θετική" στην απαγορευμένη ουσία στανοζολόλη, κάτι που επιβεβαιώθηκε και από τον έλεγχο των δύο δειγμάτων της από τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Πεκίνου, με αποτέλεσμα να ακυρωθεί η συμμετοχή της στους αγώνες και να της αφαιρεθεί το μετάλλιο. Στο αναλυτικό σκεπτικό της απόφασης περιλαμβάνεται και το χρονικό της υπόθεσης. Στο δείγμα της που εξετάστηκε στις 28 Ιουλίου βρέθηκαν μεταβολίτες της ουσίας «στανοζολόλη», ακολούθησαν όλες οι τυπικές διαδικασίες οι οποίοι ολοκληρώθηκαν με την απόφαση των εκπροσώπων της Δεβετζή να μην προσφύγουν στο CAS, η οποία κοινοποιήθηκε στη ΔΟΕ μέσω της IAAF στις 6 Οκτωβρίου 2016. Το χάλκινο μετάλλιο στο τριπλούν θα απονεμηθεί στην Όλγα Ριπάκοβα από το Καζακστάν η οποία ήταν 4η.
Πέραν της Δεβετζή, ακόμη 15 αθλητές που βρέθηκαν θετικοί σε έλεγχο ντόπινγκ τιμωρήθηκαν, ανάμεσά τους και εννέα κάτοχοι μεταλλίων.
…………….
Ποιοι δικαιούνται δώρο Χριστουγέννων από τον ΟΑΕΔ – Πότε θα δοθεί
Οι επιδοτούμενοι άνεργοι του ΟΑΕΔ δικαιούνται δώρο Χριστουγέννων από τον Οργανισμό εφόσον έχουν επιδοτηθεί το διάστημα από 1 Μαΐου 2016 εως και 31 Δεκεμβρίου 2016.
Ειδικότερα ο ΟΑΕΔ όπως κάθε χρόνο παρέχει στους άνεργους που λαμβάνουν επίδομα ανεργίας, Δώρο Χριστουγέννων ίσο με το ποσό της τακτικής επιδότησης εάν έχουν πάρει επίδομα από 1 Μαΐου έως 31 Δεκεμβρίου 2015 και αναλογία σε όσους έχουν πάρει επιδότηση για μικρότερη διάρκεια ίση με 3 ημερομίσθια ανά μήνα επιδότησης.
Το Δώρο Χριστουγέννων δίνεται στους δικαιούχους από τον ΟΑΕΔ, κάθε χρόνο λίγο πριν ή μέσα στην εβδομάδα των Χριστουγέννων.
Το ποσό που δικαιούνται οι επιδοτούμενοι άνεργοι είναι ίσο με το επίδομα ανεργίας εφόσον έπαιρναν το βοήθημα από 1ης Μαΐου μέχρι 31 Δεκεμβρίου 2016.

Εφόσον έπαιρναν επίδομα για διάστημα μικρότερο από το παραπάνω θα δικαιούνται οικονομική ενίσχυση ίση με τρία (3) ημερήσια επιδόματα ανεργίας για κάθε μήνα επιδότησης.
....
H ΛΕΖΑΝΤΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ
Κάψτε και την σημαία… Μην αφήσετε τίποτα όρθιο! Αλλά και μη ξεχνάτε ότι η Ελλάδα Μας πάντα αναγεννιόταν μέσα από τις στάχτες…!

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »