*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

18 Νοεμβρίου

SEE THROUGH Πανταχού παρών ο Αντιδήμαρχος Θωμάς Ηλιάδης...

18 Νοεμβρίου
Πανταχού παρών με τα συνεργεία στις εργασίες συντήρησης και επισκευής πεζοδρομίων, ο αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών Ξάνθης Θωμάς Ηλιάδης. Μπράβο του….
Άκουσον!

Άκουσον!
*Πως τα καταφέρνουν και πως τα… καταφέρνω! Πρώτα να δίνω τις μάχες μέχρι τελικής… πτώσεως και μέχρι πρωϊας, όταν άραζε στο μαγαζί του Καραπαπάζογλου ο Τσιτιρίδης…
Κι όταν παίρνουν την εξουσία τους οι κύριοι να στην «λένε» κι από πάνω!
……
*Αλλά και τα καταφέρνω, ο Μπάμπης Ευστρατίου για παράδειγμα, να μου την «πέφτει» από τη μια, είτε λόγω Κοντού, είτε γιατί «ενοχλώ» την παρέα του γιατρού πολιτευτή Σπύρου Τσιλιγγίρη (Νίκο Χατζόπουλο, Γ. Γκούρτσα, Λύρατζη, Φανουράκη);
Είμαι όντως… απίστευτος!
……
*Πάει για παράδειγμα να ψηφίσει ο Γιώργος ο Γκούρτσα των Περιφερειακών υπαλλήλων και δώστου τα μπράβο και τα συγχαρητήρια του Μπάμπη Ευστρατίου για το «άξιο το παλικάρι»…
Στο πλευρό του Σπύρου Τσιλιγγίρη κάθε βράδυ στο καφενείο του Καλτσά, Νίκος Χατζόπουλος, Βασίλης Ρούφος και όλοι οι αγωνιστές…!
Κι όλοι μαζί κατά του… Πάνου Παπαδόπουλου, γιατί στήριξε… Κώστα Ζαγναφέρη που αυτοί δεν γούσταραν!
Τρελαίνεσαι ή δεν τρελαίνεσαι…;
……
*Και το ιατρικό πόρισμα. Δεν μπορεί να φταίνε όλοι αυτοί και να έχω…δίκαιο εγώ! Άρα το πρόβλημα είναι δικό μου…!
-Αγιάτρευτος! Και ιδίως όταν χώνομαι εκεί που δεν με σπέρνουν!
Μέχρι και με την Ούτση τα έβαλα, γιατί ηγάπησε ξαφνικά την μεγαλύτερη λαμόγιο-οικογένεια της Αμερικής, τους Κλίντον!
-Βρε άσε τον κόσμο στην ευδαιμονία του!
-Κλίντον και ξηρό ψωμί… Νίκος Χατζόπουλος και ξηρό ψωμί… Σπύρος Τσιλιγγίρης και black John που πορπατάει! (Άργησα λίγο, αλλά ευτυχώς βρήκα την αυτοθεραπεία μου…!).
………
Καλές δουλειές να ευχηθώ στον Θόδωρο τον «Πύρρο» που όπως διάβασα στο face book, άνοιξε στην οδό Ανδρέου Δημητρίου 5 στη Ξάνθη, ιδιωτική εταιρεία με τίτλο «ΦΡΟΝΤΙΔΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ» και παρέχει υπηρεσίες σε ηλικιωμένους κατ’ οίκον και μάλιστα σε πολύ καλές τιμές. Άλλωστε λόγω Γηροκομείου γνωρίζει άριστα το αντικείμενο και το πιο βασικό… Δεκάδες ανήμποροι ηλικιωμένοι της μοναξιάς, αξίζουν στο σπίτι τους την ΦΡΟΝΤΙΔΑ που δυστυχώς δεν έχουν. Καλή επιτυχία.
………..
Με απόφαση του Υπουργού Υγείας:
Σε αργία ο γιατρός του Νοσοκομείου Αλεξανδρούπολης που συνελήφθη με… «φακελάκι»
Με απόφαση του Υπουργού Υγείας τέθηκε σε δυνητική αργία, ιατρός του ΠΓΝ ΕΒΡΟΥ, ο οποίος είχε συλληφθεί με “φακελάκι” (με προσημειωμένα χαρτονομίσματα) το Μάιο 2016.
Αναμένεται η εκδίκαση της υπόθεσης στο κεντρικό πειθαρχικό συμβούλιο ιατρών του ΕΣΥ, με το ερώτημα της οριστικής απόλυσης.
Παράλληλα οι ιατροί του ΠΓΝ ΕΒΡΟΥ συνεχίζουν με επιτυχία την δέουσα αγωγή στον ασθενή που προέβη στην καταγγελία.
Υπενθυμίζουμε ότι όλες οι υπηρεσίες που παρέχονται στο ΠΓΝ ΕΒΡΟΥ είναι δωρεάν με εξαίρεση τα Απογευματινά τακτικά Ιατρεία (Ολοήμερη Λειτουργία).
Ενημερώνουμε τους πολίτες ότι σε αντίστοιχες περιπτώσεις πρέπει να επικοινωνούν με την Δ/νση Εσωτερικών Υποθέσεων της Ελληνικής Αστυνομίας στο τηλ. κέντρο: 2310531884.
Ο ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ
Π.Γ.Ν.ΕΒΡΟΥ
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΑΔΑΜΙΔΗΣ
………………..
Απίστευτο!
Υπ. Υγείας προς Δήμο Αγαθονησίου: Πόσους οίκους ανοχής έχετε;!!!
Πόσες άδειες οίκων ανοχής έχει εκδώσει ο Δήμαρχος Αγαθονησίου, των 150 κατοίκων (!!!), ρώτησε δύο φορές με έγγραφό του το Δήμο το Υπ. Υγείας (μία συνολικά προς όλους τους Δημάρχους και μία προσωπικά προς τον Δήμαρχο), όπως αποκάλυψε ο Δήμαρχος του νησιού, Ευ. Κοττορός! Μάλιστα, σύμφωνα με τον Δήμαρχο, επειδή δεν απάντησε στα δύο έγγραφα, τον κάλεσαν και τηλεφωνικά, ψέγοντάς τον!
Βέβαια ότι, το νησί δεν έχει γιατρό δεν απασχολεί το Υπ. Υγείας, αλλά και ότι έχει μόνο ένα Δημοτικό Υπάλληλο ουδόλως απασχολεί…
"Ελλάς το μεγαλείο σου!" θα πούμε, για να μην πούμε τίποτε άλλο... πιο "ερωτικό", που ταιριάζει κιόλας!
«epoli.gr»
……………
Ειδική συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου ΑΜΘ την Κυριακή για τον προϋπολογισμό
Από την Περιφέρεια ΑΜΘ, εκδόθηκε η παρακάτω πρόσκληση για ειδική συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου ΑΜΘ που θα πραγματοποιηθεί στην Κομοτηνή την Κυριακή 20 Νοεμβρίου και ώρα 11:00 με μοναδικό θέμα τον προϋπολογισμό του 2017:
«Παρακαλούμε να προσέλθετε σε ειδική συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης , σύμφωνα με το άρθρο 78 παρ. 6 του Ν.4172/2013 συνέρχεται αυτοδίκαια και θα γίνει στις 20-11-2016 ημέρα Κυριακή και ώρα 11.00 π.μ στην αίθουσα συνεδριάσεων «ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΠΑΥΛΙΔΗΣ» της Περιφερειακής Ενότητας Ροδόπης (Διοικητήριο) 1ος όροφος, Λεωφ. Δημοκρατίας 1, Κομοτηνή, με μοναδικό θέμα ημερήσιας
διάταξης:
Εισηγητική έκθεση επί του Σχεδίου του Προϋπολογισμού και του Πίνακα Στοχοθεσίας Οικονομικών Αποτελεσμάτων της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης του Οικονομικού Έτους 2017.
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΤΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ
ΑΝ. ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΚΑΙ ΘΡΑΚΗΣ
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΑΝΤΩΝΙΑΔΗΣ».
…………..
Εργασίες συντήρησης και επισκευής πεζοδρομιών επί των οδών Λυκούργου Θρακός και Νέστου από τον Δήμο Ξάνθης
Εργασίες συντήρησης και επισκευής πεζοδρομιών επί των οδών Λυκούργου Θρακός και Νέστου πραγματοποιεί το Τμήμα Συντηρήσεων και Υποδομών της Διεύθυνσης Τεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου Ξάνθης σε διάφορες θέσεις στην περιοχή πλησίον του πάρκου «Μ. Αλεξάνδρου», με απώτερο σκοπό την αναβάθμισή τους, αλλά και την ασφαλή μετακίνηση των πολιτών.
Οι εργασίες γίνονται σε συγκεκριμένα σημεία και θα συνεχιστούν και τις επόμενες ημέρες.
Παρακαλούμε για την προσοχή των πολιτών κατά τις μετακινήσεις τους, καθ’ όλη τη διάρκεια εκτέλεσης των εργασιών.
……………
«Συμφωνία αλήθειας με τους αγρότες», εκδήλωση της Ν.Δ. με ομιλητή τον Λ. Αυγενάκη την Κυριακή 20/11 στη Γενισέα
Η Νέα Δημοκρατία στα πλαίσια της δράσης «Συμφωνία αλήθειας με τους αγρότες», με σκοπό την πληρέστερη κατάρτιση του κυβερνητικού της προγράμματος για τον πρωτογενή τομέα, σας καλεί να βρεθείτε την Κυριακή 20 Νοεμβρίου 2016 στις 17.30 στην αίθουσα του «Μουσείου Λαογραφικών Ενδυμασιών των Βαλκανικών Χωρών» στην Γενισέα Ξάνθης, σε μια ανοιχτή συζήτηση επί των καίριων θεμάτων του αγροτοκτηνοτροφικού τομέα με τον Γραμματέα της Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας, κύριο Λευτέρη Αυγενάκη και κλιμάκιο στελεχών της παράταξης.
Σκοπός της Νέας Δημοκρατίας είναι η ανάδειξη του αγροτοκτηνοτροφικού τομέα, ο οποίος αποτελεί βασικό πυλώνα ανάπτυξης της ελληνικής οικονομίας, σε καθοριστικό παράγοντα ανάκαμψης της, βιώσιμης ανάπτυξης και αειφορίας. Το σχέδιο που επεξεργαζόμαστε στηρίζεται σε υπεύθυνες και ειλικρινείς προτάσεις, οι οποίες αποσκοπούν στην αναγέννηση του πρωτογενούς τομέα και στην ανάδειξή του σε θεμέλιο ανάπτυξης της εθνικής οικονομίας.
Για τη ΝΟΔΕ ΝΔ Ξάνθης
Ο Πρόεδρος               Ο  Γραμματέας

Κιατίπης Νικόλαος   Πατεράκης Μιχαήλ

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »