*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

11 Νοεμβρίου

SEE THROUGH Τον "κέρδισε" η Ιατρική ΄τελικά τον Τσετίν...

11 Νοεμβρίου
Από πολιτικός… γιατρός πλέον ο Μάντατζη Τσετίν στο νησί Κως!
(Και με ωραία ξανθιά γιατρέσσα δίπλα του…)
……..
Άκουσον!

Άκουσον!

*«Καλημέρα σε όλους από το Περιφερειακό Ιατρείο Κεφάλου», σχολιάζει σε ανάρτησή του από την Κω ο πρώην βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Μάντατζη Τσετίν, φορώντας την φανέλα του γιατρού καρδιολόγου…
-Καλημέρα Μάντατζη, αλλά μου κάνει εντύπωση… Και στο δικό μας Νοσοκομείο υπάρχουν κενές θέσεις καρδιολόγων κι εδώ θα μπορούσες να προσφέρεις τις επιστημονικές υπηρεσίες σου….
-Άντε μας έπιασε η…καρδιά μας, που να τρέχουμε στην Κώ. Και ιδιωτικό τζετ να είχαμε, πάλι… δεν θα προλαβαίναμε!
……
*Καταπέλτης ήταν χθες στην εκπομπή ΑΝΟΙΧΤΗ ΓΡΑΜΜΗ του Xanthi channel ο εκπρόσωπος της Λαϊκής Ενότητας Ξάνθης για το «καπέλωμα» που επιχειρείται από ΣΥΡΙΖΑ Ξάνθης και ΚΕΕΡΦΑ για το ποιος πρωτοστάτησε στο αντιφασιστικό συλλαλητήριο…
-Η είδηση;
Η Λαϊκή Ενότητα Ξάνθης καταδίκασε ευθέως τα επεισόδια και τους εμπρησμούς των γνωστών άγνωστων στο κέντρο της πόλης μετά τη λήξη του συλλαλητηρίου…σε αντίθεση με κάποιους άλλους.
……
*Την πόρτα των φυλακών στην Κομοτηνή πέρασε ο πρώην αρχιμανδρίτης Ιωάννης Καρασακαλίδης, ο οποίος πριν από τρία χρόνια είχε κάνει ανάστατη την κοινωνία της Αλεξανδρούπολης με τα ερωτικά του τερτίπια, ενώ όπως μαθαίνω ήταν ιδιαίτερα δραστήριος και στο face book.
……
*Αυτό που ίσως δεν ξέρετε….
Ο Ιωάννης Καρασακαλίδης μπήκε φυλακή, γιατί δεν είχε 50.000 ευρώ να εξαγοράσει τις ποινές του.
Η ιστορία του πάντως από χθες κάνει το γύρω της Ελλάδος μαζί με την φωτογραφία του…
……………..

Συνέντευξη Τύπου που θα παραθέσει ο κ. Παντελής Ν. Μπότσαρης, Καθηγητής Δ.Π.Θ., την Τρίτη 15 Νοεμβρίου 2016, στις 12 μ.μ., Αίθουσα 005, Κτίριο Ι, Τμήμα Μηχανικών Παραγωγής & Διοίκησης, Βασιλίσης Σοφίας 12, Ξάνθη για να ενημερώσει για την υλοποίηση παρεμβάσεων ΑΠΕ σε κτίρια του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης στο πλαίσιο υλοποίησης της Πράξης με τίτλο «Η συμβολή των ΑΠΕ στη βιώσιμη ανάπτυξη και λειτουργία του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης - Δημιουργία μιας αειφόρου Κοινότητας» που χρηματοδοτείται από τον ΧΜ ΕΟΧ 2009-2014.
……….
Σύσκεψη στον Δήμο Τοπείρου για την Πολιτική Προστασία περιόδου 2016-2017!
Την Πέμπτη 10 Νοεμβρίου 2016 πραγματοποιήθηκε ευρεία σύσκεψη για την Πολιτική Προστασία στον Δήμο Τοπείρου της περιόδου 2016 -2017 με τη συμμετοχή όλων των εμπλεκόμενων φορέων.
Στην σύσκεψη συμμετείχαν ο Δήμαρχος Τοπείρου κ. Θωμάς Μίχογλου, Αντιδήμαρχοι Δήμου Τοπείρου, εκπρόσωποι της Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Τοπείρου, Τεχνική Υπηρεσία Δήμου Τοπείρου, Πρόεδροι Τοπικών Κοινοτήτων Δήμου Τοπείρου, εκπρόσωπος από την Αποκεντρωμένη Διοίκηση Μακεδονίας Θράκης, εκπρόσωποι της Π.Ε. Ξάνθης, Αστυνομίας, Πυροσβεστικής, Στρατού, Λιμενικού και άλλων φορέων.
ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ
ΔΗΜΟΥ ΤΟΠΕΙΡΟΥ
……………
Κοινωφελής -34 δήμοι: Έως τέλος της εβδομάδας τα αποτελέσματα –Προσλαμβάνεται 1 στους 14 
Έως το τέλος της εβδομάδας αναμένεται, σύμφωνα με πληροφορίες να αναρτηθούν από τον ΟΑΕΔ οι πίνακες με τα προσωρινά αποτελέσματα για τις 6.339 προσλήψεις Κοινωφελούς στους δήμους.
Υπενθυμίζεται ότι μετά τις ενστάσεις που είχαν υπάρξει από το ΑΣΕΠ σε σχέση με τη μοριοδότηση του ΚΕΑ για τους ωφελούμενους, είχαν υπάρξει σκέψεις να ανακληθεί η προκήρυξη, ωστόσο, κάτι τέτοιο είχε αποφασισθεί να μην γίνει καθώς θα προκαλούσε μεγάλη αναστάτωση.
Να σημειωθεί ότι για το συγκεκριμένο πρόγραμμα είχαν υποβληθεί πάνω από 90.000 αιτήσεις, γεγονός το οποίο σημαίνει ότι θα επιλεγεί περίπου 1 στους 14.
ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΠΟΝΤΙΩΝ Ν. ΞΑΝΘΗΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΘΙΣΜΟ ΣΕ ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ, ΑΛΚΟΟΛ &ΤΖΟΓΟ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 16/11
Πιστεύοντας ότι η ενασχόληση μας με την ζωντανή καθημερινότητα των ανθρώπων του τόπου μας είναι καθήκον αλλά και στοιχείο πολιτισμού,  ο  Σύλλογος Ποντίων Ν. Ξάνθης σε συνεργασία με το  Κέντρο Υποστήριξης Εξαρτημένων Ατόμων «Όασις» διοργανώνουν Ανοιχτό Διάλογο με θέμα:
«Εθισμός σε Ναρκωτικά, Αλκοόλ και Τζόγο»,
την Τετάρτη 16 Νοεμβρίου 2016, στις 18:30, στην Αίθουσα Εκδηλώσεων του Συλλόγου.
Ομιλητής θα είναι ο Πρόεδρος της ΟΑΣΙΣ & Σύμβουλος Απεξάρτησης Δαμιανός Δουΐτσης. Την προσωπική τους εμπειρία θα μοιραστούν μέλη της ΟΑΣΙΣ που έζησαν το πρόβλημα της εξάρτησης.
Η "Όασις" βραβεύθηκε για τη δράση της από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, το Υπουργείο Υγείας και τη Νομαρχία Θεσσαλονίκης.
Σύλλογος Ποντίων Ν. Ξάνθης 
………..
Ειδική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Ξάνθης την Δευτέρα 14/11 (20:30) για την ψήφιση του προϋπολογισμού του 2017
Την ερχόμενη Δευτέρα 14 Νοεμβρίου 2016 και ώρα 20:30 θα πραγματοποιηθεί ειδική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Ξάνθης στο Δημαρχιακό Κατάστημα Ξάνθης (Πλατεία Δημοκρατίας) και στην αίθουσα των συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου, για να συζητηθεί το μοναδικό θέμα της ημερήσιας διάταξης και να παρθεί σχετική απόφαση: ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΘΕΜΑ: Ψήφιση Προϋπολογισμού οικονομικού έτους 2017.
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΔΡΕΜΣΙΖΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
………………
ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΞΑΝΘΗΣ:
Σε ισχύ το πρώτο ψηφιακό πιστοποιητικό για χρήση ψηφιακής υπογραφής από την πλατφόρμα της Κ.Ε.Ε.Ε.
Το Επιμελητήριο Ξάνθης εξέδωσε την Πέμπτη 10 Νοεμβρίου 2016 το πρώτο ψηφιακό πιστοποιητικό για χρήση ψηφιακής υπογραφής από την πλατφόρμα της Κ.Ε.Ε.Ε. σε συνεργασία με την Αρχή Πιστοποίησης του Ελληνικού Δημοσίου που του δίνει τη δυνατότητα χρήσης ψηφιακής υπογραφής.
Η έκδοση της Ψηφιακής Υπογραφής γίνεται με τα εξής απλά βήματα:
-Υποβολή αίτησης στο Επιμελητήριο Ξάνθης
-Δημιουργία προσωπικού λογαριασμού στην Εθνική Πύλη Δημόσιας Διοίκησης ΕΡΜΗΣ
-Έλεγχος της εταιρείας/αίτησης που εκπροσωπεί ο αιτών από το Επιμελητήριο Ξάνθης.
-Πληρωμή του κόστους απόκτησης της υπηρεσίας Ψηφιακής Υπογραφής
-Προσέλευση στο Επιμελητήριο Ξάνθης για την φυσική ταυτοποίηση και την έγκριση της αίτησης
-Έκδοση του ψηφιακού πιστοποιητικού από τον υπολογιστή της Ψηφιακής Γωνιάς του Επιμελητηρίου Ξάνθης.
Η δημιουργία εξ αποστάσεως ψηφιακών υπογραφών λύνει το μεγάλο πρόβλημα που προκαλεί η διαχείριση και η τεχνική υποστήριξη των έξυπνων καρτών ή των USB tokens, απελευθερώνοντας το χρήστη από τους τεχνολογικούς περιορισμούς της τερματικής συσκευής που χρησιμοποιεί. Επιτρέπει την εύκολη κλιμάκωση της εφαρμογής των ψηφιακών υπογραφών, ανεξάρτητα του αριθμού των χρηστών του φορέα ή της γεωγραφικής τους θέσης.
Για περαιτέρω πληροφορίες και ραντεβού τηλεφωνήστε στην Ψηφιακή Γωνιά Επιμελητηρίου Ξάνθης: 2541022533- email: ebex@otenet.gr  ή επισκεφθείτε το portal του Επιμελητηρίου Ξάνθης, www.ebex.gr
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΣΤΥΛΙΑΝΟΣ ΜΩΡΑΪΤΗΣ

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »