09 Νοεμβρίου

SEE THROUGH Ραντεβού με την Κουντουρά ζήτησε ο Δημήτρης Πετρόπουλος

09 Νοεμβρίου


Άκουσον!
Άκουσον!

*Αποκλειστικό. Ραντεβού με την Υπουργό Τουρισμού κ. Κουντουρά ζήτησε το μέλος των ΑΝΕΛ Ξάνθης Δημήτρης Πετρόπουλος. Βέβαια το «ζήτησε», μέχρι να γίνει το ραντεβού… απέχει πολύ, ωστόσο ο ίδιος είναι αισιόδοξος ότι θα τον δεχτεί η Υπουργός…
-Συμβουλή της στήλης. Μήπως πρέπει να βάλει… μέσον τη Χρύσα Ούτση ή τον Διαμαντή Σκουλαρίκη;
……
*Βέβαια ο τελευταίος βασίζεται στον Υφυπουργό Απόδημου Ελληνισμού Τέρενς Κουικ για μπορεί να κλείσει ένα ραντεβού… για να μην υποβαθμίζω τελείως και τον Δημήτρη Πετρόπουλο.
……
*Το θέμα δεν είναι βέβαια μόνο το να κλείσει ραντεβού ο Δημήτρης Πετρόπουλος με την Κουντουρά, αλλά και τι θα της ζητήσει…
Διότι άλλος Τουρισμός κι άλλο Πολιτισμός.
……
*Τα χρόνια μου πολλά στους Μιχάληδες που γιόρταζαν χθες και ήταν πάρα πολλοί κι από πού ν’ αρχίσω…
Τις θερμές μου ευχές λοιπόν στον Μιχάλη Σπανίδη, στον Μιχάλη Λομβαρδέα, στον Μιχάλη Αμοιρίδη, στον Μιχάλη Σαραλέκο κλπ.
……
*Βέβαια δεν γιορτάζανε χθες μόνο οι Μιχάληδες, αλλά και οι Άγγελοι και Γαβριήληδες…
Έτσι τις ευχές στον Άγγελο Μπεμπεκίδη φαντάζομαι να της έδωσε πρώτος και καλύτερος ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Ξάνθης Δημήτρης Στογιαννίδης, ενώ από τη δική μου πλευρά θα ευχηθώ τα χρόνια μου πολλά στον δημοτικό σύμβουλο Τοπείρου Άγγελο Γιοβανόπουλο. Και του χρόνου…
……….
27χρονος Αλβανός έκλεψε διάφορα προϊόντα από supermarket στη Χρυσούπολη
Συνελήφθη την Δευτέρα 7-11-2016 το μεσημέρι, στη Χρυσούπολη Καβάλας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Χρυσούπολης, 27χρονος αλλοδαπός, υπήκοος Αλβανίας, διότι, όπως προέκυψε, την 22-10-2016 και την 7-11-2016 εισήλθε σε κατάστημα (σούπερ μάρκετ) στη Χρυσούπολη και αφαίρεσε διάφορα προϊόντα.
………….
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΝΕ ΣΥΡΙΖΑ ΞΑΝΘΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΑΝΤΙΦΑΣΙΣΤΙΚΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΜΕ ΝΕΕΣ ΑΙΧΜΕΣ ΚΑΤΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗΣ ΣΥΜΠΑΡΑΤΑΞΗΣ ΚΑΙ ΜΜΕ!
Στην Ξάνθη το Σάββατο 5/11, εκατοντάδες δημοκρατικοί πολίτες, έδωσαν το  δυναμικό παρόν, στο Αντιφασιστικό Συλλαλητήριο, ενάντια στα εγκαίνια των γραφείων – ορμητηρίων βίας της Χρυσής Αυγής, ανταποκρινόμενοι στο κάλεσμα ΚΕΕΡΦΑ,  των πρωτοβάθμιων σωματείων του Νομού και της Νεολαίας του ΣΥΡΙΖΑ. Η μεγαλειώδης πορεία ξεκίνησε στις 18:00 το απόγευμα από την Κεντρική Πλατεία της πόλης. Η Ξάνθη έδωσε ένα ηχηρό μήνυμα απέναντι στον φασισμό και τη ΧΑ. Συνδικάτα, σωματεία, ο φοιτητικός σύλλογος, αντιφασίστες και δημοκρατικοί πολίτες της Ξάνθης βρέθηκαν στον δρόμο με ένα κοινό σύνθημα:
«Να κλείσουν τα γραφεία – ορμητήριο της Χρυσής Αυγής, έξω οι φασίστες από την Ξάνθη».
Στο Αντιφασιστικό συλλαλητήριο συμμετείχαν και οι τρεις Βουλευτές  του ΣΥΡΙΖΑ Ξάνθης, Χουσεΐν Ζεϊμπέκ, Στάθης  Γιαννακίδης, Γρηγόρης Στογιαννίδης και ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Ροδόπης, κ. Αϊχάν  Καρά Γιουσούφ.
Η μεγάλη συμμετοχή του κόσμου τρόμαξε τοπικούς παράγοντες και συγκεκριμένα ΜΜΕ. Η αμηχανία των κομμάτων του λεγόμενου δημοκρατικού τόξου, από το μέγεθος της συμμετοχής χωρίς τη δική τους παραίνεση μετατράπηκε σε φθόνο, κατηγόριες και συκοφάντηση. Πολλώ δε μάλλον που κάποιοι εσκεμμένα προσπάθησαν να συνδέσουν τη μαζική, ειρηνική πορεία με τα επεισόδια που πραγματοποιήθηκαν μετά το τέλος της από ομάδες ατόμων, τα οποία δεν συμμετείχαν στην πορεία. 
Η Δημοκρατία δεν θα βγει ποτέ ξανά αντισυνταγματική.
Είναι ξεκάθαρο πως ο φασισμός και οι νεοναζιστικές πρακτικές δεν έχουν καμία θέση στην πόλη της Ξάνθης. Αντιστεκόμαστε, δεν συναινούμε στη λογική της τρομοκράτησης και του μίσους.
ΝΕ ΣΥΡΙΖΑ Ξάνθης
……………
Μετρητά τέλος -Μισθοδοσία αποκλειστικά μέσω τραπέζης
Την τελική έγκριση των δανειστών περιμένει η κυβέρνηση προκειμένου να νομοθετηθεί σχέδιο του υπουργείου Οικονομικών που προβλέπει την καταβολή μισθών άνω των 500 ευρώ στον ιδιωτικό τομέα μόνο μέσω τραπέζης.
Στα βασικά σημεία του σχετικού νομοσχεδίου, που περιγράφονται αναλυτικά στον απολογισμό έργου του τέως αναπληρωτή υπουργού Οικονομικών, Τρύφωνα Αλεξιάδη, περιλαμβάνεται η υποχρεωτική πληρωμή κάθε μισθοδοσίας στον ιδιωτικό τομέα για ετήσιους μισθούς άνω των 500 ευρώ, αποκλειστικά μέσω τραπεζικών λογαριασμών.
Στόχος του υπουργείου είναι να περιοριστεί η μαύρη εργασία αλλά και να ελεγχούν τα αδήλωτα εισοδήματα μερίδας εργαζομένων.
……….
ΔΗΜΟΣ ΞΑΝΘΗΣ: Συντήρηση και επισκευή πεζοδρομίων επί της Λεωφόρου Στρατού, πλησίον του 2ου Μειονοτικού Σχολείου
Το Τμήμα Συντηρήσεων και Υποδομών της Διεύθυνσης Τεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου Ξάνθης συνεχίζει τις προσπάθειες για τη συντήρηση των πεζοδρομιών, αλλά και για την ασφαλή μετακίνηση των πολιτών.
Παρεμβάσεις πραγματοποιούνται επί της Λεωφόρου Στρατού, πλησίον του 2ου Μειονοτικού Σχολείου Ξάνθης.
Καθ’ όλη τη διάρκεια εκτέλεσης των εργασιών παρακαλούμε τους πολίτες και ιδιαίτερα τους μαθητές να προσέχουν κατά τις μετακινήσεις τους.
ΔΗΜΟΣ ΞΑΝΘΗΣ
……………
Χρέη στο δημόσιο: Δεύτερη ευκαιρία με 120 δόσεις για χιλιάδες οφειλέτες
Σχέδιο με στόχο να δοθεί ανάσα σε χιλιάδες ελεύθερους επαγγελματίες και βιώσιμες επιχειρήσεις με ληξιπρόθεσμες οφειλές προς την εφορία και τα Ασφαλιστικά Ταμεία επεξεργάζεται το οικονομικό επιτελείο.
Απαραίτητη προϋπόθεση για την ένταξη του οφειλέτη στην προωθούμενη ρύθμιση των 120 δόσεων θα είναι η συνέπεια στην εκπλήρωση των τρεχουσών υποχρεώσεών του, σύμφωνα με το πρωτοσέλιδο της εφημερίδας «Αγορά».
Κάθε περίπτωση αναμένεται να είναι απολύτως προσωποποιημένη και θα εξετάζεται μεταξύ άλλων η εισφοροδοτική κα ιφορολογική ικανότητα, σύμφωνα πάντα με την εφημερίδα.
Όσο μικρότερο αριθμό δόσεων, αρχής γενομένης από τις 12, επιλέξει ο οφειλέτης, τόσο μεγαλύτερο θα είναι το ποσό μείωσης των πρσαυξήσεων των οφειλών του. Αντίθετα όσο μεγαλύτερος είναι ο αριθμός των δόσεων που θα καθοριστούν -με «ταβάνι» τις 120- τόσο περισσότερο θα περιορίζεται το «κούρεμα» των χρεών.
Με το σχέδιο της «δεύτερης ευκαιρίας» στους οφειλέτες του Δημοσίου έχουν κατ’ αρχήν συμφωνήσει οι δανειστές. Εάν δοθεί το οριστικό «πράσινο φως» στις διαπραγματεύσεις μετά τις 14 Νοεμβρίου, το σχέδιο θα συμπεριλη΄φθεί στο νομοσχέδιο για τον εξωδικαστικό συμβιβασμό.
….
Λεβέντης: Θα στηρίξω την πρόταση της ΝΔ για το ΕΣΡ
 «Ας γίνει μια φορά και το χατίρι της ΝΔ» τόνισε, μιλώντας στον Real fm 97,8 ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων, αναφερόμενος στο ζήτημα των τηλεοπτικών αδειών και του ΕΣΡ. O κ. Λεβέντης τόνισε: «Ο κ. Παππάς είδε ότι δεν βολεύεται να κάνει αυτά που θέλει και πήρε πάνω του το νόμο. Εγώ δεν συμφωνώ με τέτοιες καταστρατηγήσεις του Συντάγματος. Το λέω ξεκάθαρα. Έκανα έκκληση, χωρίς να ταυτίζομαι, προς Θεού, με τη ΝΔ. Γιατί μέχρι τώρα το χατίρι της κυβέρνησης γίνεται και όλοι δυστυχούν. Μία φορά λοιπόν, για να διατηρήσουμε την κοινωνική γαλήνη, ας ψηφίσουμε τον κ. Κουτρομάνο, κι ας δώσουμε στο ΕΣΡ τα πάντα. Το Σύνταγμα θέλει όλα στο ΕΣΡ. Και δεν το λέω για να κρατήσουμε, όπως λέει, τη διαπλοκή. Αντίθετα, να δώσουμε στο ΕΣΡ αμέσως εντολή, εντός διμήνου, να έχει διεκπεραιώσει το ζήτημα της αδειοδότησης, με όρους σοβαρούς» υποστήριξε ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων, λέγοντας ξεκάθαρα: «Θα στηρίξω την πρόταση της ΝΔ».
……………….
Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

Το Τμήμα Συντηρήσεων και Υποδομών της Διεύθυνσης Τεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου Ξάνθης συνεχίζει την επισκευή των πεζοδρομίων της πόλης. Φωτογραφία απο τα πεζοδρόμια της Λεωφ. Στρατού

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »