*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

29 Νοεμβρίου

ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΑΦΕΝΕΙΟ O Τσέπελης μετά τον Μέτιο, φωτογραφίστηκε και με τον....Ζαγναφέρη!

29 Νοεμβρίου


Η είδηση που έκλεψε και τις εντυπώσεις... Σύμφωνα με το νέο λουκ του Μανώλη Φανουράκη, ο γιατρός εμφανίστηκε στου Καλτσά με... σκισμένο μπλουτζίν όπως είναι της μόδας, προφανώς για να δείξει ότι πάει ασορτί με την εποχή...
Κι εκεί τον συνέλαβε και η στήλη...κάνοντας ζούμ στο μπλουτζίν!
Και το σλόγκαν της βραδιάς από δαιμόνιο στιχουργό...
-«Στου Καλτσά τον καφενέ, με τον Σπύρο αγκαζέ, δεν πληρώνεις... ρεφενέ»!
(Ο Πάνος Παπαδόπουλος στο «maxitisthrakis.blogspot.gr»
-Κι αν είσαι και με Φανουράκη… σε πιάνει… ξημερωματάκι!

«Θα συμφωνήσω με τον Πρωθυπουργό ότι όλοι οι Έλληνες δικαιούνται και πρέπει να έχουν την απαίτηση να βλέπουν τα ελληνικά κανάλια, αλλά Θράκη είναι και η Ορεινή Σταυρούπολη. Έτσι λοιπόν, επειδή δεν άκουσα από τον Πρωθυπουργό να κάνει κάποια αναφορά και στη Σταυρούπολη, απλά ως υπενθύμιση, διότι και οι κάτοικοι της Ακριτικής Σταυρούπολης έχουν το ίδιο πρόβλημα και την ίδια απαίτηση, δηλαδή να βλέπουν δορυφορικά τα Ελληνικά κανάλια…».
(Ο πρώην Υπουργός και βουλευτής Αλέξανδρος Κοντός για δορυφορικά πιάτα στην ορεινή περιοχή των Πομάκων από το κράτος)
-Ελλάδα και Ορεινή περιοχή, είναι και η Σταυρούπολη!

ΣΕΜΝΑ &ΤΑΠΕΙΝΑ
*Ειλικρινά απορώ με τον Αντιπεριφερειάρχη Ξάνθης Κώστα Ζαγναφέρη. Ο οποίος υποτίθεται τα έχει με τον Μέτιο και παράλληλα υποτίθεται και πάλι ότι δεν μπορεί να ξεχάσει το πως του την «έφεραν» Σπύρος Τσιλιγγίρης και Κυριακή Αλατζά…
-Αλλά φωτογραφήθηκε μες την καλή χαρά με τον… Τσέπελη!
-Που προ ημερών, φωτογραφήθηκε μες την καλή χαρά με τον… Μέτιο, όπως έκανε παλιότερα και με τον Γιαννακίδη και τον Καραλίδη!
-Μήπως λίγο ηθελές τα και παθέστα;
……
*Πολλές παρουσίες είδα στη παρουσίαση του βιβλίου του Ευριπίδη Στυιλανίδη το βράδυ της Κυριακής στο Ίδρυμα και κάποιες από αυτές ομολογώ ότι με εξέπληξαν..
-Όπως για παράδειγμα αυτή του Δημήτρη Μπένη…
……
*Ερώτημα. Ξαναθυμήθηκε ο Δημήτρης ότι είναι Νέα Δημοκρατία, ή βλέπει κι αυτός εκλογές και θέλει να φάει τη… θέση του Σπύρου Τσιλιγγίρη ή του Δημήτρη Σαλτούρου από το ψηφοδέλτιο;
-Και όπως τον Γενάρη του 2015, φλερτάρει κι αυτός μια θέση;
……
*Ποια άλλη παρουσία με εξέπληξε στην παρουσίαση του βιβλίου του Ευριπίδη; Μα αυτή της Προέδρου των Ελλήνων Συνέλευσης Ελένης Κίτσου…
Δηλαδή κι πρώην Υπουργός και βουλευτής Ροδόπης, έχει τη στήριξη και του Αρτέμις Σώρρας; Ή η Ελένη πήγε απλά σαν… Κίτσου στην εκδήλωση; Δηλαδή σαν παλιά του Ευριπίδη ή απλή αναγνώστρια;
....


Η ΝΟΔΕ ΣΥΓΧΑΙΡΕΙ ΤΙΣ ΟΜΑΔΕΣ  RoboSpecialists, RoboMasters και filONEs ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΤΥΧΗΜΕΝΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ ΡΟΜΠΟΤΙΚΗΣ
Η ΝΟΔΕ ΝΔ Ξάνθης συγχαίρει τα μέλη και τους προπονητές των ομάδων RoboSpecialists, RoboMasters και filONEs για τη συμμετοχή και για τις επιδόσεις τους στην Παγκόσμια Ολυμπιάδα Ρομποτικής, η οποία διεξήχθη στο Νέο Δελχί.
Αναμφίβολα, η καινοτόμος αυτή πρωτοβουλία, βασισμένη στην  προσπάθεια των νεαρών συμμετεχόντων στις παραπάνω ομάδες αλλά και την άψογη καθοδήγηση από τους προπονητές τους, όχι μόνο κάνει υπερήφανη την Ξάνθη, αλλά μας γεμίζει ελπίδες για ένα πιο ελπιδοφόρο αύριο, εδραιωμένο στη νέα γενιά.
                    Για τη ΝΟΔΕ ΝΔ Ξάνθης
Ο Πρόεδρος                                   Ο  Γραμματέας
Κιατίπης Νικόλαος                       Πατεράκης Μιχαήλ
…. 
Σύσκεψη της Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Ξάνθης για την επιδείνωση του καιρού
Σύσκεψη πραγματοποιήθηκε την Δευτέρα 28 Νοεμβρίου 2016 στο Δημαρχείο Ξάνθης μετά το έκτακτο δελτίο καιρού που εκδόθηκε από την Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας για επιδείνωση του καιρού και ακραία καιρικά φαινόμενα.
Στη σύσκεψη, η οποία πραγματοποιήθηκε με πρωτοβουλία του επικεφαλής της Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Ξάνθης κ. Παναγιώτη Ταρενίδη παραβρέθηκαν οι αντιδήμαρχοι Κυριάκος Παπαδόπουλος, Θωμάς Ηλιάδης, ο Γενικός Γραμματέας του Δήμου και υπηρεσιακοί παράγοντες.
Η σύσκεψη πραγματοποιήθηκε για τον συντονισμό των προσπαθειών ενόψει της κακοκαιρίας έτσι ώστε να αντιμετωπιστούν άμεσα τα προβλήματα που ίσως προκύψουν, ενώ θα βρίσκεται σε επιφυλακή και επιχειρησιακή ετοιμότητα.
Ο Δήμος Ξάνθης είναι έτοιμος να επιλύσει τα όποια προβλήματα δημιουργηθούν από την κακοκαιρία που επίκειται, ενώ από την ένταση των φαινομένων και τη διάρκειά τους θα εξαρτηθεί και η άμεση αντιμετώπισή τους.
Συνιστούμε στους πολίτες να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί.
…………..
Επίσκεψη του Νομάρχη του Σμόλυαν στον Περιφερειάρχη ΑΜΘ
Τον Περιφερειάρχη Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, κ. Χρήστο Μέτιο επισκέφθηκε στο γραφείο του, στην Περιφέρεια ο Νομάρχης Σμόλυαν κ. Nedyalko Slavov την Παρασκευή 25 Νοεμβρίου 2016. Η συνάντηση είχε εθιμοτυπικό χαρακτήρα και έγινε με την ευκαιρία της έκθεσης Αν. Μακεδονίας – Θράκης.
Ταυτόχρονα όμως έδωσε την ευκαιρία να συζητηθούν θέματα κοινού ενδιαφέροντος. Συγκεκριμένα συζητήθηκαν οι σχέσεις συνεργασίας τόσο στους τομείς ανάπτυξης, τουρισμού και συνδιαχείρισης ευρωπαϊκών προγραμμάτων, όσο και η επίσπευση όλων των αναγκαίων πρωτοβουλιών για τον κάθετο άξονα Ξάνθης – Δημαρίου.
Επιβεβαιώνεται έτσι, ότι οι σχέσεις καλής συνεργασίας επ΄οφελεία και των δύο πλευρών αποτελούν κύριο στόχο για την Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης.
Από το Γραφείο Τύπου και Δημοσίων Σχέσεων της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης
……….
ΝΕ ΣΥΡΙΖΑ: «Συγχαρητήρια στην ομάδα Ρομποτικής του 1ου ΓΕΛ Ξάνθης»
Η ΝΕ ΣΥΡΙΖΑ  καθώς και οι τρεις Βουλευτές ΣΥΡΙΖΑ του Νομού Ξάνθης, εκφράζουν τα θερμά τους συγχαρητήρια στην ομάδα Ρομποτικής του 1ου ΓΕΛ Ξάνθης, για την πολύ σημαντική διάκρισή τους στην Ολυμπιάδα  στο Ν.Δελχί, όπου κατέκτησαν την 4η θέση.
Συγχαρητήρια, οφείλουμε να δώσουμε στους γονείς και εκπαιδευτικούς των μελών της ομάδας, που στάθηκαν αρωγοί στην προσπάθεια των παιδιών.
Η επιτυχία τους σε παγκόσμιο επίπεδο, αναδεικνύει περίτρανα πως η στοχοθεσία και η μεθοδικότητα, ο προγραμματισμός και η σκληρή δουλειά, είναι στοιχεία απαραίτητα για την επιτυχία.
Σας ευχόμαστε από καρδιάς, δύναμη και επιτυχία σε κάθε μελλοντική σας προσπάθεια.
Μας κάνατε υπερήφανους.

Από το Γραφείο Τύπου
.....

Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ
Ο Δημήτρης Μπένης στην παρουσίαση του βιβλίου «ΘΡΑΚΗ: Το επόμενο βήμα...» του Ευρ. Στυλιανίδη την Κυριακή στο Ίδρυμα Θρακικής Τέχνης &Παράδοσης!

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »