25 Νοεμβρίου

Με συγκίνηση οι φίλοι του Γηροκομείου υποδέχτηκαν τις "Ανθρώπινες ιστορίες"...υπερήλικων του Ιδρύματος!

25 Νοεμβρίου
 
 
 
 *Οι τρεις Μάγοι με τα δώρα, στην Φάτνη του Γηροκομείου της Φιφής...
 
 *Πανταχού παρών ο Πρόεδρος του ΕΒΕ Ξάνθης Στέλιος Μωραϊτης όπου τον καλούν.
 *Και ο Δήμαρχος του Τοπείρου Θωμάς Μίχογλου τίμησε την γιορτή του Γηροκομείου Ξάνθης.
 

Παρουσία πολλών φίλων του Γηροκομείου Ξάνθης, του Δημάρχου Τοπείρου Θωμά Μίχογλου, του Προέδρου του ΕΒΕ Ξάνθης Στέλιου Μωραϊτη, του Αντ' αυτού αντιδήμαρχου Ξάνθης Μιχάλη Λομβαρδέα, του γνωστού φιλόλογου Θανάση Μουσόπουλου και γενικότερα πολύ κόσμου, το βράδυ της Πέμπτης πραγματοποιήθηκε ο Μέγας Εσπερινός της Αγίας Αικατερίνης Πολιούχου του Γηροκομείου Ξάνθης.
Ακολούθησε η περιφορά της εικόνος και η απλή και λιτή δεξίωση στην ζεστή και πανέμορφη αίθουσα του Ιδρύματος όπου έγινε μάλιστα και η παρουσίαση της πρώτης εκδοτικής προσπάθεια του Γηροκομείου Ξάνθης. 8 ανθρώπινες ιστορίες γερόντων που όλοι έχουν συμπληρώσει μάλιστα την 90ετία! 
Τίτλος του βιβλίου που τιμάται 10 ευρώ και τα έσοδα θα πάνε για την ενίσχυση του Γηροκομείου, ΄"Τα χρόνια που ζήσαμε κάποτε", ανθρώπινες ιστορίες, σε γραφή και επιμέλεια της συγγραφέως Βάσως Τριανταφυλλίου Κηπουρού.
Στην εκδήλωση μάλιστα τιμήθηκαι οι 8 πρωταγωνιστές και μέλη της οικογένειας του Γηροκομείου Ξάνθης.
Να σημειωθεί ότι όλος ο διάκοσμος οφείλεται στην ζωγράφο Φιφή Χατζηστόικου που δημιούργησε μάλιστα και τους τρεις υπέροχους Μάγους με αφομή την γιορτή των Χριστουγέννων με την Φάτνη. Όλη την εκδήλωση κάλυψε το Xanthi channel και θα την προβάλλει σήμερα μετά το κεντρικό δελτίο ειδήσεων στις 3 το μεσημέρι.
Οι εκδηλώσεις του Γηροκομείου συνεχίζονται σήμερα Παρασκευή, Γιορτή της Αγίας Αικατερίνης, πολιούχου του Ιδρύματος. 
 
 
 
 
 
*Μιχάλης Λομβαρδέας αντ' αυτού....Δημάρχου και αντιδημάρχων...και στο γηροκομείο 

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »