*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

15 Νοεμβρίου

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΜΑΥΡΑ Στάθης ο...lucky! Τα έβαλε με τα ΜΜΕ αντί να τα βάλει με τον...εαυτό του!

15 Νοεμβρίου
*Καλή η δόξα και η εξουσία. Και φυσικά και το χρήμα που «πηγάζει» από αυτήν… Μέχρι ένα σημείο δηλαδή, κατανοητή η ανασφάλεια και ο πανικός που έχει πιάσει τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Ξάνθης Στάθη Γιαννακίδη για την… επόμενη μέρα, αφού ξέρει εκ των προτέρων τι τον «περιμένει» στις επόμενες εκλογές όποτε κι αν γίνουν αυτές…
……
*Το ίδιο κατανοητή είναι και η προσπάθειά του κυρίου Γιαννακίδη να «προσφέρει» τις καλές του υπηρεσίες στον βουλευτή του Μετέ, κύριο Χουσεϊν Ζεϊμπέκ, καθυβρίζοντας αυτούς που τους ασκούν κριτική και δεν συμφωνούν με τις συνεχείς προκλήσεις τους απέναντι στη χώρα που «γέννησε» την λέξη δημοκρατία και ελευθερία..
-Αφού σε περίπτωση που δεν εκλεγεί ξανά βουλευτής, το πιο πιθανό ο Χουσείν να τον ξαναπάρει στο βουλευτικό του γραφείο εφόσον επανεκλεγεί…γιατί κι εκεί παίζουν πολλά σενάρια!...
-Αφού ότι έπαθε η Ν.Δ. στις εκλογές του Σεπτέμβρη 2015, καθόλου παράξενο να το πάθει ο ΣΥΡΙΖΑ στις επόμενες εκλογές! Είναι απλά θέμα χρόνου...
Καθότι όσο περισσότερα κόμματα μπουν στη Βουλή, τόσο περισσότερες έδρες χάνει το ΔΕΥΤΕΡΟ κόμμα και η ΝΔ στις επόμενες εκλογές μπορεί να πάρει κι αυτή τρεις έδρες στη Ξάνθη! Αυτό μη το ξεχνάτε…
……
*Άλλωστε τι είχε, τι έχασε ο νεαρός βουλευτής…
-Καθότι από την εμπλοκή του με τον ΣΥΡΙΖΑ, μόνο κέρδισε!
……
*Που ατύχησε ωστόσο ο Στάθης Γιαννακίδης όπως στο παρελθόν ατύχησαν κι άλλοι συνάδελφοί του…
-Στο ότι «χρεώνει» στα ΜΜΕ την κοινοβουλευτική του ανυπαρξία και την πολιτική του ανευθυνότητα, ενώ υπεύθυνος είναι αποκλειστικά και μόνο ο ίδιος…!
……
*Διότι πικρή ναι μεν η αλήθεια, αλλά αυτή είναι….
-22 μήνες βουλευτής Ξάνθης ο Στάθης Γιαννακίδης και εκτός του ότι δεν έχει προσφέρει τίποτα, ελάχιστοι πολίτες τον γνωρίζουν έστω και κατ’ όψη!!!
Με αποτέλεσμα το μόνο που λογικά θα πρέπει να τον κάνει υπερήφανο, είναι ότι θα μείνει στην πολιτική ιστορία ως Στάθης ο… lucky! Δηλαδή Στάθης ο «τυχερός»…
Καθότι δεν του ζητάει κι ο κόσμος τίποτα. Σε αντίθεση δηλαδή με το παρελθόν όπου οι πολίτες ήταν «πιεστικοί» και έσερναν τα μύρια στους πρώην βουλευτές του τόπου, ακόμη και για ασήμαντα πράγματα δικαίως ή και αδίκως, με τον εν λόγω κύριο κανείς μα κανείς δεν ασχολείται!
Και δεν υπάρχει χειρότερο πράγμα για έναν πολιτικό από το να τον αγνοούν οι πολίτες και να τον προσπερνούν σαν να μην υπάρχει…!
……
*Αυτό ακριβώς συμβαίνει λοιπόν με  τον lucky βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Ξάνθης κύριο Στάθη Γιαννακίδη και βρίσκεται σε τέτοιο πανικό.
Δεν ασχολείται κανείς μαζί του, είτε θετικά, είτε αρνητικά, γιατί είτε υπάρχει, είτε δεν υπάρχει… είναι το ίδιο και το αυτό για την Ξάνθη και τους πολίτες της.  
……
*Ενώ δηλαδή ο νεαρός βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ θα μπορούσε με κάποιες παρουσίες στα κοινά, με κάτι θετικό για τον τόπο και τους πολίτες… ε, κάτι να κάνει για να «ξεφύγει» τουλάχιστον από τη λέξη lucky, αυτός όχι μόνο δεν έκανε τίποτα, αλλά εξακολουθεί ακόμη και τώρα που είναι βουλευτής, περισσότερο να θυμίζει τον πρώην… διευθυντή του πολιτικού γραφείου του κυρίου Ζεϊμπέκ Χουσεϊν!
-Τον οποίο ακολουθεί κατά πόδας, ελπίζοντας ότι θα του φέρει… «γούρι» και την επόμενη φορά!
….
*Τα πάντα δηλαδή ο συμπαθής κατά τα άλλα Στάθης, τα έχει «επενδύσει» στον Χουσεϊν…! Έτσι για παράδειγμα βρίσκει απεριόριστο χρόνο να πάει ακόμη και στην γιορτή της Ηλιόπετρας ή στη δεξίωση του Τούρκου Πρόξενου της Κομοτηνής συνοδεύοντας Ζεϊμπέκ και Ψευτομουφτή Ξάνθης κ.Μετέ, είναι όμως τελείως ΑΠΩΝ από οποιαδήποτε άλλη εκδήλωση της Ξάνθης!
Οπότε… όταν αυτόν το δρόμο «χάραξε», γιατί να χαλάσει κανείς την πολιτική και προσωπική του ευδαιμονία;
-«Τυχερέ» σύντροφε Γιαννακίδη, ο Αλλάχ και ο Ζεϊμπέκ να σέχουν καλά, να παραμείνεις πάντα Στάθης ο…lucky! Κι ας συνεχίζεις να μας βρίζεις…

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »