*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

26 Νοεμβρίου

Ο Ιούδας φιλούσε... υπέροχα!!! Τα γενέθλια της Guernika και η επίσκεψη της Κόλλια στον Δημήτρη...

26 Νοεμβρίου
*Με αποκλειστική είδηση από τη χθεσινή επίσκεψη του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα στην Ξάνθη ξεκινάω σήμερα τη στήλη!!!
-Στο Υπουργικό κλιμάκιο που συνόδευε τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα στην περιοδεία του στην Θράκη, ήταν χθες και η Υφυπουργός Μακεδονίας – Θράκης Μαρία Κόλλια Τσαρουχά!
-Μάλιστα η Υπουργός κατά την μετάβασή τους στην Ξάνθη, «έκλεψε» λίγο από τον πολύτιμο χρόνο των επισκέψεών τους και βρέθηκε στο κομμωτήριο του Δημήτρη Μπίκου για ένα… «φρεσκάρισμα»!
-Στην αποκλειστική φωτογραφία που δημοσιεύω, η κυρία Κόλλα Τσαρουχά με τον κομμωτή Δημήτρη Μπίκο στο κομμωτήριό του!
……
*Συνεχίζω με… γενέθλια τη στήλη!!!
-Τα 3 χρόνια λειτουργίας του γιόρτασε την περασμένη Πέμπτη το φανταστικό Rock μπαράκι «GUERNIKA» του Λάκη Κοτόρνου στην πάροδο της πλατείας Αντίκα!
-Ο Λάκης ήταν σε μεγάλα κέφια και αφού έσβησε τα 3 κεράκια της τούρτας κέρασε και όλο τον κόσμο και τους φίλους του «GUERNIKA»!
……
*Ιδού και η χαρακτηριστική φωτογραφία με τον Λάκη Κοτόρνο την ώρα που σβήνει τα κεράκια για τα γενέθλια του «GUERNICA» όλο χαμόγελα!
«3 χρόνια guernica… 3 χρόνια μαζί στα ξενύχτια… 3 χρόνια το μαγαζί με φίλους ανεκτίμητους... Σας ευχαριστούμε που μας τιμάτε και μας αγαπάτε!!!», είπε ο Λάκης λίγα δευτερόλεπτα πρίν σβήσει τα κεράκια και να τραγουδήσει με όλους τους φίλους του το… «Happy Birthday»!
……
*Συνεχίζω με μια ακόμη μια αποκλειστική ευχάριστη έκπληξη!!!
-Έγκυος για τρίφη φορά είναι η πρώην ραδιοφωνική παραγωγός του Life 92,1, Ελένη Καπώνη η οποία ζεί τα τελευταία χρόνια με τον σύζυγό της Πλούταρχο και το πρώτο παιδάκι τους στην Κύπρο.
-Ποια είναι όμως η έκπληξη για την Ελένη και τον Πλούταρχο;;;
-Το αγαπημένο ζευγάρι αυτή τη φορά περιμένει δίδυμα!!!
-Με το καλό να έρθουν τα δυο νέα μέλη της οικογένειά σας!
……
*Θέλετε και άλλη αποκλειστικότητα;;;
-Τον Γιώργο Κουμουλίδη έκλεισε το «CITY» live για τα φετινά Χριστούγεννα αλλά και την Πρωτοχρονιά!
Ο δημοφιλής Ξανθιώτης τραγουδιστής σας περιμένει σε ένα ζωντανό μουσικό αξέχαστο πρόγραμμα την παραμονή αλλά και ανήμερα των Χριστουγέννων, 24 & 25 Δεκεμβρίου, αλλά και στις 31/12 & 01/01 για την υποδοχή του νέου έτους!
-Μαζί του και όλο το καλλιτεχνικό σχήμα του CITY με: Ουμίτ Κράλ, Αυγή Τριανταφυλλίδου, Δημήτρη Χριστοδουλάκη, Ξένια και βέβαια στο ποντιακό πρόγραμμα οι Δημήτρης Κυριακίδης & Στέφανος Κωνσταντινίδης για να γιορτάσετε παρέα!
Ρεζερβέ: 6937180069.
……
*Συνεχίζω με μια απορία που έχω και ένα ερώτημα προς τους επιχειρηματίες του CITY:
-Η Γεωργία Ταστσόγλου δεν «χωρούσε» στο καλλιτεχνικό σχήμα του CITY;;
-Ή μήπως ήταν επιλογή της να μη συμμετέχει σε κανένα live την περίοδο των εορτών λόγω των αυξημένων υποχρεώσεών της όχι μόνο ως σύζυγος αλλά πολύ περισσότερο ως μητέρα;;;

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »