*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

17 Νοεμβρίου

ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΑΦΕΝΕΙΟ Ο Ανέστης Αντωνιάδης προκαλεί ανοιχτά τον Στάθη Γιαννακίδη! Face to face με όποιο πάνελ θέλεις!

17 Νοεμβρίου

Γερό «μαρσάρισμα» για τους δημοτικούς συμβούλους της συμπολίτευσης από τον Δήμαρχο μετά το τέλος του δημοτικού συμβουλίου και για περίπου μισή ώρα, κρατώντας τους στο γραφείο του και μάλιστα τις μεταμεσονύχτιες ώρες! Η προηγηθείσα διαδικασία κάθε άλλο παρά καλές εντυπώσεις για τους συνεργάτες του Δημάρχου άφησε, ενώ ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου βρέθηκε στο μάτι του κυκλώνα και… όχι άδικα!
(Ο Τένης Καμαρίδης στη «ΘΡΑΚΗ»)
-Υπομονή Γιάννη Δρεμσίζη… Η Δέσποινα Παρτσαλίδου πως και πως «περιμένει» να πάρει τη θέση σου και να… εισπράξει την αντιμισθία με το που θα λήξει η 2.5ετής θητεία σου!
………………….

Να κι ένα θετικό για τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Ξάνθης Στάθη Γιαννακίδη….
-Δεν χρειάζεται να ενημερώνει τα ΜΜΕ για τις δραστηριότητές του, πρώτον γιατί δεν έχει και δεύτερον γιατί όταν έχει, αρκεί να δει κανείς το πρόγραμμα του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Ξάνθης…Χουσεϊν Ζεϊμπέκ για να ξέρει που…δραστηριοποιείται! 
(Ο Πάνος Παπαδόπουλος στο Σεμνά και Ταπεινά του «Μαχητή»)
-Κι αν δεν ξέρουμε την… Τουρκικήν γλώσσα τότε τι γίνεται;
……………..

Σεμνά &Ταπεινά!
*Αυτοί που επίτηδες ρίχνουν σπόντες στον Αλέξανδρο Κοντό για την επιλογή του νέου νομικού του Δήμου Ξάνθης Θωμά Ξανθόπουλου, που δικαίως  πήρε την συγκεκριμένη θέση, μάλλον αγνοούν ή δεν θυμούνται ότι…
1. Στις δημοτικές εκλογές του 2014 ο Θωμάς ήταν γραφείο τύπου του Δημήτρη Μπένη κι όχι του Δημαρχόπουλου, δηλαδή λειτούργησε κόντρα στον πρώην Υπουργό…
2. Τα προσόντα, τα πτυχία και οι γνώσεις που διαθέτει, πρόκριναν την επιλογή του για τη συγκεκριμένη θέση… Άλλωστε στις θέσεις αυτές, λόγω έχει κι ο  Δικηγορικός σύλλογος Ξάνθης, οπότε ας μη «κραυγάζουν» τζάμπα ορισμένοι και πετάνε «χολή» άδικα!
-Ο έχων ώτα ακούειν ακουέτω!
……
*Σημειώνω επίσης ότι ο Θωμάς ανέλαβε επίσημα καθήκοντα στο Δήμο Ξάνθης από την Δευτέρα 14 Νοεμβρίου κι ήταν μάλιστα παρών και στο δημοτικό συμβούλιο της Δευτέρας, δεχόμενος το πρώτο θερμό καλωσόρισμα από τον συνάδελφό του και επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης Θανάση Ξυνίδη.
…….
*Ερώτημα κρίσεως… Δηλαδή την Ντόρα εφόσον στις 5 και 6 Δεκεμβρίου επισκεφθεί την Κομοτηνή και την Καβάλα θα την συνοδεύουν οι Τομεάρχες Κώστας Παπαβραμίδης και Διονύσης Βώβος;
-Για την Ξάνθη δεν θέτω βέβαια ερώτημα, αφού εδώ εδρεύει ο… Περιφερειάρχης της ΝΔ Αντώνης Πασχάλης…!
…………..
FACE TO FACE ΣΙΔΗΡΟΠΟΥΛΕ ME TON ΣΤΑΘΗ ΓΙΑΝΝΑΚΙΔΗ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟ ΣΥΡΙΖΑ, ΣΕ ΟΠΟΙΟ ΠΑΝΕΛ ΘΕΛΕΤΕ!
Δεν χαρίζει κάστανα ο γραμματέας της ΝΕ ΠΑΣΟΚ Ξάνθης Ανέστης Αντωνιάδης, διαψεύδοντας πλήρως τα όσα έγραψε ο Γιάννης Σιδηρόπουλος στο Μέσον του για δήθεν συγνώμη στους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ…
Ποια είναι η αλήθεια; Μου την εξήγησε καθαρά και σταράτα ο ίδιος, λέγοντάς μου τα παρακάτω…
«Δεν ζήτησα συγγνώμη, με είπε ο Σιδηρόπουλος τι έχεις να δηλώσεις και του είπα Γιάννη εγώ δεν κάθομαι να ξεκατινιαστώ, κάλεσε με όποιο πανελ θες οπότε θες με όλο το ΣΥΡΙΖΑ απέναντι πρόσωπο με πρόσωπο και εκεί θα δούμε ποσά απίδια πιάνει ο σάκος. Και εκεί το βούλωσε. Οπότε θες με όποιον θες».
-Προτείνω στο πάνελ να είναι και η… Μαρία Κώστογλου με τον Συληγαρδάκη και τον Κανάτα! Να γίνουνε δηλαδή πολλοί…!
………….
ΜΗΝΥΜΑ ΤΗΣ ΝΟΔΕ ΝΔ ΞΑΝΘΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΕΤΕΙΟ ΤΟΥ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ
Τιμούμε, την 43η επέτειο της εξέγερσης του Πολυτεχνείου, διδασκόμενοι διαρκώς από τα επιτεύγματα αυτής. Το Πολυτεχνείο, δεν είναι μόνον μια επέτειος, αλλά αποτελεί ένα από τα κύρια σημεία αναφοράς του αγώνα για Δημοκρατία.
Το σύνθημα “Ψωμί- Παιδεία- Ελευθερία” και όσα το άκουσμα του μας γεννά, η αντίσταση των πολιτών στην παραβίαση των συνταγματικών τους δικαιωμάτων και τα αιτήματα για ελευθερία και ισονομία αποτελούν αναντίρρητα ένα σπουδαίο κεκτημένο για την Δημοκρατία στην πατρίδα μας.
Εμπνεόμενοι από το θάρρος και την αυτοθυσία όσων πολέμησαν για ένα δημοκρατικότερο αύριο, τους ευχαριστούμε για όσα μας πρόσφεραν.
Για τη ΝΟΔΕ ΝΔ Ξάνθης
Ο Πρόεδρος                Ο Γραμματέας
Κιατίπης Νικόλαος      Πατεράκης Μιχαήλ
……………..
Συνάντηση με τον Πρόεδρο του Κέντρου Πολιτισμού Δήμου Ξάνθης Πασχάλη Λύρατζη για την φετινή Οργάνωση της Γειτονιάς του Αϊ Βασίλη, είχε η Πρόεδρος του Λυκείου Ελληνίδων  Ξάνθης Πέπη Στάντσιου, προκειμένου ο Δήμος να ετοιμάσει σπιτάκια, εξέδρες, φώτα κλπ και κατά τα άλλα… να αναλάβουν εισπράξεις, καρουζέλ κλπ οι ίδιοι!
Για να δούμε ποιους νέους καλλιτέχνες θα «σκαρφιστεί» να φέρει φέτος ο Πρόεδρος… αλλά και πως θα πληρωθούν. Σε ευρώ ή σε… CD;
……………..
Η Φώφη αναζητεί…μειονοτικούς υποψήφιους στο Νομό Ροδόπης!
Γεύμα προς τιμή της Φώφης Γεννηματά έδωσε χθες στις 3 το μεσημέρι στη Κομοτηνή η Νομαρχιακή Επιτροπή Ροδόπης.
(σ.σ. Προηγουμένως είχε Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ είχε συνάντηση με τον Δήμαρχο Κομοτηνής κ.Πετρίδη και κπροσώπους παραγωγικών φορέων στο Εμπορικό Επιμελητήριο Ροδόπης…)
Μάλιστα σε αυτό παρέστη από την Ξάνθη και ο γραμματέας της ΝΕ Ξάνθης Ανέστης Αντωνιάδης, ενώ αντίθετα απουσίαζε ο πρώην Αντιπεριφερειάρχης Ξάνθης Φώτης Καραλίδης γιατί την τελευταία στιγμή η χθεσινή συνεδρίαση του Περιφερειακού συμβουλίου έγινε στις 2 το μεσημέρι κι όχι στις 18.30 .
Γιατί επιμένει τόσο πολύ η Φώφη στο Νομό Ροδόπης τον οποίο επισκέπτεται για 2η φορά σε σύντομο χρονικό διάστημα;
Μα γιατί στις τελευταίες εκλογές με αρχηγό τον Βαγγέλη Βενιζέλο, στο Νομό Ροδόπης το ΠΑΣΟΚ με δυσκολία συμπλήρωσε ψηφοδέλτιο και αυτό…χωρίς μειονοτικούς υποψήφιους, μετά την αποχώρηση του Χατζηοσμάν..! 
......
Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ 
Επ’ Κυριάκο… Αυτή τη θέση την έχω «καπαρώσει» εγώ! Τον Μπάμπη περιμένω να εκπέσει των καθηκόντων του…

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »