*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

26 Νοεμβρίου

ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΑΦΕΝΕΙΟ Ο ΑΛΕΚΟΣ ΚΟΝΤΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ DIGEA! Θράκη είναι και η Σταυρούπολη κύριε Τσίπρα…!

26 Νοεμβρίου
Να μας πουν λοιπόν ευθέως οι Χουσεΐν Ζεμπέκ, Μουσταφά Μουστάφα, Αϊχάν Καραγιουσούφ και Αχμέτ Ιλχάν, με τίνος το μέρος είναι;

-Αποδέχονται τον τίτλο των ΕΛΛΗΝΩΝ βουλευτών- μελών του Ελληνικού ΕΘΝΙΚΟΥ Κοινοβουλίου ή όχι;

-Καταδικάζουν την συνεχιζόμενη προκλητικότητα του Ερντογάν, ο οποίος μάλιστα βάζει στο κάδρο των αρρωστημένων διεκδικήσεών του και την Θράκη ή όχι;

-Καταδικάζουν την ΦΑΣΙΣΤΙΚΗ κυβέρνηση Ερντογάν ως αντιφασίστες δηλωμένοι (ιδιαίτερα ο ημέτερος Χουσεΐν Ζεϊμπέκ) ή όχι;
 (Ο Τένης Καμαρίδης στη «ΘΡΑΚΗ»)
-Σιγά μη…καταδικάσουνε και ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΤΟΥΝ με συνοπτικές διαδικασίες με τα που θα περάσουν τα σύνορα με την Τουρκία…
……….
Κύκλοι του Αντώνη Σαμαρά σχολιάζοντας τα όσα διαρρέει ο Σπύρος Τσιλιγγίρης, ότι δηλαδή ο πρώην Πρωθυπουργός...ζήτησε συνάντηση μαζί του, απάντησαν ότι δεν τον γνωρίζει καν τον κύριο…

-Κάποιος του τον «σύστησε» απλά στο ξενοδοχείο Elisso όπου είχε θρονιαστεί και τον περίμενε και αυτό είναι όλο…!
(Ο Πάνος Παπαδόπουλος στα παραπολιτικά του «Μ»)
-Βρε τον γιατρό….Όλοι τον…ζητάνε όταν έρχονται στη Ξάνθη κι όλο αυτός «τρέχει»από πίσω τους!
…………
Σεμνά &Ταπεινά
*Δεν «παίζεται» ο Βασίλης Ρούφος και μιλάω ειλικρινά… αλλά δεν παίζονται και οι συνδαιτυμόνες του στο καφενείο του «Καλτσά»!
Οι οποίοι ενώ διαδίδουν ότι ο Βασίλης περίμενε εκεί τον γιατρό να τον κεράσει ποτό, δεν λένε ότι με το που μπήκε ο αυτοχριστείς πολιτευτής, ο Ρούφος σηκώθηκε κι έφυγε!!!
……
*Σαρακατσάνος πάντως που επικοινώνησε μαζί μου, μου είπε επί λέξει διαβάζοντας αυτά που λέει ο γιατρός δεξιά κι αριστερά….!
-Εγώ θα υπογράψω να τον βάλει ο Κυριάκος τον Τσιλιγγίρη στο ψηφοδέλτιο, για να βγάλουμε όλο το «άχτι» μας για το «παιχνίδι» που έπαιξε στον Ζαγναφέρη!
(σ.σ. Και το δούλεμα πέφτει σύννεφο…).
……
*Με ποινή φυλάκισης 2 ετών για τα δάνεια της ΣΕΠΕΚ τιμωρήθηκε ο πρώην Πρόεδρος της εταιρείας Αλέκος Κυριακίδης πριν λίγες μέρες στο Εφετείο Κομοτηνής. Η απόφαση μάλιστα ήταν τελεσίδικη και αναγκάστηκε να πληρώσει την ποινή του σε 6 δόσεις.
……
*Τελικά ο Μέτιος ήταν αυτός που έκλεισε το ραντεβού του Αυγενάκη με τον Σπύρο Τσιλλιγίρη στο Κυβερνείο. Μάλιστα το μαγαζί δεν επιλέχτηκε τυχαία, αφού ο Φανουράκης αν και στα Τρίκαλα, ήταν αυτός που είπε στον γιατρό να γίνει εκεί το ραντεβού…
-Αντί στα γραφεία της ΝΟΔΕ σύμφωνα με το καταστατικό! Για να τα λέμε όλα…και ν’ αρχίσει να «μαθαίνει» κι ο Γραμματέας… Διότι άλλο Δημοκρατική Συμμαχία κι άλλο Νέα Δημοκρατία φίλτατε Λευτέρη…
…………
Τσίπρας: Εθνικής και στρατηγικής σημασίας ο σχεδιασμός που βάζει στο επίκεντρο τη Θράκη
Ευρεία σύσκεψη φορέων της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας-Θράκης πραγματοποιήθηκε χθες στην έδρα της Περιφερειακής Ενότητας Ροδόπης, στην Κομοτηνή, με την συμμετοχή του πρωθυπουργού, Αλέξη Τσίπρα και της ομάδας των υπουργών και των κυβερνητικών στελεχών που τον συνοδεύουν στην περιοδεία του στη Θράκη. (σ.σ. Από την Ξάνθη παρόντες ήταν τόσο ο Αντιπεριφερειάρχης Ξάνθης Κώστας Ζαγναφέρης όσο και Πρόεδρος του ΕΒΕ Ξάνθης Στέλιος Μωραϊτης…)
Κατά τη διάρκεια της σύσκεψης, ο πρωθυπουργός προέταξε ως εθνικό στόχο και προτεραιότητα για το επόμενο χρονικό διάστημα την ανάπτυξη με δημιουργία θέσεων εργασίας, ενώ, όπως τόνισε, πολιτική προτεραιότητα της κυβέρνησης θα είναι «η ανάπτυξη με κοινωνικό και γεωγραφικό πρόσημο, που θα αφορά ιδιαίτερα τις περιφέρειες της χώρας που έχουν υποστεί τις μεγαλύτερες πληγές από την κρίση αλλά και διαθέτουν, ταυτόχρονα, εθνική και αναπτυξιακή σημασία για τον τόπο».
 «Θεωρώ ότι η Θράκη είναι μία περιοχή που αξίζει ιδιαίτερης προσοχής και που έχει σημαντικές δυνατότητες να αναβαθμιστεί σε έναν κόμβο διαμετακομιστικό, εμπορικό και ενεργειακό, με αναφορά και εμβέλεια στην ευρύτερη βαλκανική περιοχή και στην νοτιοανατολική Ευρώπη. Να αποτελέσει το πεδίο σύνδεσης και μεταφοράς ενέργειας από την Ανατολή προς τη Δύση, αλλά και μεταφορών από τη Μεσόγειο προς την Μαύρη θάλασσα», ανέφερε χαρακτηριστικά.
Ο ΑΛΕΚΟΣ ΚΟΝΤΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ DIGEA!
Θράκη είναι και η Σταυρούπολη κύριε Τσίπρα…!
Ο πρώην Υπουργός και βουλευτής Ξάνθης σχολίασε δηκτικά τις εξαγγελίες του Πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα που ανακοίνωσε την δωρεάν παροχή στους κατοίκους της ορεινής περιοχής Ξάνθης και Ροδόπης δορυφορικών δεκτών για την παρακολούθηση των κρατικών και ιδιωτικών καναλιών της ελληνικής τηλεόρασης, πίνοντας καφέ μάλιστα με στελέχη του τοπικού ΣΥΡΙΖΑ και στο καφενείο της Φιλύρας.
«Θα συμφωνήσω με τον Πρωθυπουργό ότι όλοι οι Έλληνες δικαιούνται και πρέπει να έχουν την απαίτηση να βλέπουν τα ελληνικά κανάλια, αλλά Θράκη είναι και η Ορεινή Σταυρούπολη. Έτσι λοιπόν, επειδή δεν άκουσα από τον Πρωθυπουργό να κάνει κάποια αναφορά και στη Σταυρούπολη, απλά ως υπενθύμιση, διότι και οι κάτοικοι της Ακριτικής Σταυρούπολης έχουν το ίδιο πρόβλημα και την ίδια απαίτηση, δηλαδή να βλέπουν δορυφορικά τα Ελληνικά κανάλια…
Ανακοίνωση της Ν.Δ. για την προβολή της επίσκεψης του Πρωθυπουργού στη Θράκη: «Η κυβέρνηση νομίζει ότι η ΕΡΤ είναι “μαγαζί” της»

«Η Ε.Ρ.Τ. ξεπέρασε, σήμερα, το χειρότερο εαυτό της», σημειώνει σε ανακοίνωσή της η Νέα Δημοκρατία, με αφορμή την υπερπροβολή της περιοδείας του πρωθυπουργού στη δημόσια τηλεόραση.
«Προφανώς, στην Κυβέρνηση νομίζουν ότι η Δημόσια Τηλεόραση είναι “μαγαζί” τους.
Πανικοβλημένοι από τα αδιέξοδα που δημιούργησαν και την κατάρρευσή τους στην κοινωνία αντιγράφουν πρακτικές Βορείου Κορέας.
Ας καταλάβουν και οι ίδιοι ότι με τέτοιες πρακτικές εκτίθενται όλο και πιο πολύ στα μάτια της δημοκρατικής ελληνικής κοινωνίας», σημειώνεται στην ανακοίνωση.

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »