*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

16 Νοεμβρίου

Βασ. Τσολακίδης σε Νίκο Χατζόπουλο της ΔΕΥΑ Αβδήρων: Δώσε ονόματα...Σε ποιούς έκοψες το νερό στα...Άβδηρα!

16 Νοεμβρίου
Σκληρή επίθεση του πρώην Δήμαρχου Αβδήρων κατά του νυν Προέδρου της ΔΕΥΑ Αβδήρων Νίκου Χατζόπουλου και τρεις αποχωρήσεις από την συνεδρίαση!!!

*Ο Πρόεδρος της ΔΕΥΑ Αβδήρων Νίκος Χατζόπουλος δήλωσε… υπερήφανος και «υπεραμύνθηκε» των «βολεμάτων» που είχε ως ειδικός σύμβουλος της πρώην δημάρχου Αβδήρων Εύας Τσακίρη και του τότε Νομάρχη Γ. Παυλίδη
Σκληρή επίθεση εξαπέλυσε την Δευτέρα ο πρώην Δήμαρχος Αβδήρων Βασίλης Τσολακίδης καλώντας ευθέως τον Πρόεδρο της ΔΕΥΑ Αβδήρων να φέρει στη δημοσιότητα τα ονόματα των κατοίκων των Αβδήρων στους οποίους έκοψε το νερό, σε αντίθεση με τους κατοίκους των άλλων οικισμών τους οποίους κόβει τις παροχές ακόμη και όταν καθυστερούν να πληρώσουν χαμηλούς λογαριασμούς.
Όλα ξεκίνησαν όταν ο Πρόεδρος της ΔΕΥΑ Αβδήρων Νίκος Χατζόπουλος που πολιτεύεται κυρίως στα Άβδηρα, άρχισε να αγορεύει και να κάνει απολογισμό του… 18μηνου έργου του στην εταιρεία, εξαπολύοντας επίθεση κατά του προκατόχου του Προέδρου Γιώργου Σίσκου και της δημοτικής αρχής Τσολακίδη.
Η ατμόσφαιρα ηλεκτρίστηκε όταν με έγγραφα και στοιχεία ο πρώην Πρόεδρος της ΔΕΥΑ Αβδήρων Γιώργος Σίσκος αφού απάντησε για την κατιούσα πορεία της εταιρείας, στη συνέχεια αποχώρησε έντονα διαμαρτυρόμενος γιατί επί προσωπικού δεν του έδινε το λόγο ο Πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Σπύρος Γαλανόπουλος.
Ωστόσο με την αποχώρηση του Γιώργου Σίσκου από την συνεδρίαση, το λόγο πήρε ο πρώην Δήμαρχος Αβδήρων Βασίλης Τσολακίδης που όχι μόνο υπερασπίστηκε τον στενό του συνεργάτη, αλλά πέταξε το «γάντι» στον εμβρόντητο Νίκο Χατζόπουλο, καλώντας τον να δώσει τα ονόματα των κατοίκων των Αβδήρων στους οποίους έκοψε τις παροχές νερού, με τον τελευταίο να επικαλείται τα… προσωπικά δεδομένα που τον αναγκάζουν να μη δίνει ονόματα και τελικά να… αποχωρεί έντονα εκνευρισμένος μετά την προσωπική επίθεση που δέχτηκε…
Μάλιστα ο πρώην Δήμαρχος αναφέρθηκε και σε επίσκεψη που πραγματοποίησε με τον θεσμικό του ρόλο στη ΔΕΥΑ Αβδήρων, μιλώντας για απρεπή και αχαρακτήριστη επίθεση σε βάρος του…
«Όσο είμαι δημοτικός σύμβουλος και μάλιστα επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης, θα επισκέπτομαι και θα ενημερώνουμε σε όλους Οργανισμούς του Δήμου και κανείς δεν μπορεί να με εμποδίσει…», τόνισε χαρακτηριστικά ο Βασίλης Τσολακίδης!
ΑΠΟΧΩΡΗΣΑΝ ΤΡΕΙΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΤΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ ΤΣΟΛΑΚΙΔΗ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΑΒΔΗΡΩΝ ΛΟΓΩ ΔΕΥΑ!
Πιο αναλυτικά: Ούτε ένας, ούτε δύο, αλλά τρεις δημοτικοί σύμβουλοι της μείζονος αντιπολίτευσης αποχώρησαν από το δημοτικό συμβούλιο Αβδήρων για το θέμα της ΔΕΥΑ Αβδήρων και της αύξησης 150% για τους κατοίκους της παραλίας. Πρόκειται για τους δημοτικούς συμβούλους Βασίλη Τσολακίδη, Δημήτρη Γαλανόπουλο και Γιώργο Σίσκο της μείζονος αντιπολίτευσης.
Πρώτος αποχώρησε από την συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Αβδήρων το βράδυ της Δευτέρας, ο πρώην Πρόεδρος της ΔΕΥΑ Αβδήρων Γιώργος  Σίσκος επειδή δεν του έδινε το λόγο ο Πρόεδρος του Δημοτικού συμβουλίου Σπύρος Γαλανόπουλος, δεύτερος ο δημοτικός σύμβουλος Δημήτρης Γαλανόπουλος διαμαρτυρόμενος για την φράση του δημοτικού συμβούλου Κώστα Αντωνιάδη ότι «το δημοτικό συμβούλιο θυμίζει επιθεώρηση, θυμίζει… δελφινάριο» και τελευταίος ο Δήμαρχος Αβδήρων Βασίλης Τσολακίδης αντιδικώντας με τον Δήμαρχο Αβδήρων Γ. Τσιτιρίδη στο θέμα των αναδασμών και δεν τηρούσε το κανονισμού καθώς ήθελε να τοποθετηθεί επί ενός θέματος που είχε… αποσυρθεί και δεν υπήρχε πλέον στην ημερήσια διάταξη!
ΣΚΛΗΡΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΑΝΤΩΝΙΑΔΗ ΓΙΑ ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΑΝΑΘΕΣΗ ΜΕΛΕΤΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΑΒΔΗΡΩN ΣΕ ΜΗΧΑΝΙΚΟ ΕΚΤΟΣ ΞΑΝΘΗΣ
Σκληρή επίθεση επίσης εξαπέλυσε στη συνεδρίαση της Δευτέρας κατά του Δημάρχου Αβδήρων Γιώργου Τσιτιρίδη ο επικεφαλής της Δημοκρίτειας Κίνησης και πολιτικός μηχανικός Κώστας Αντωνιάδης κατηγορώντας τον ότι έδωσε μελέτη τροποποίησης του ορίου οικισμού Σελέρου σε μηχανικό εκτός Ξάνθης αξίας 12.000 ευρώ η οποία ενώ ήδη ολοκληρώθηκε (Σ.Σ. Την παρέλαβε μάλιστα προχθές Δευτέρας όπως είπε ο Δήμαρχος Αβδήρων..), ζητεί τώρα την… έγκριση του δημοτικού συμβουλίου Αβδήρων για να…αναθέσει την μελέτη που ήδη… παρέλαβε!!!
Απίστευτα πράγματα…

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »